10bet

10Bet 50% bonus za nove korisnike do 200 eura

10bet je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Londonu te posjeduje britansku dozvolu za klađenje. Svoje usluge pružaju korisnicima iz više od 90 zemalja na 22 jezika među kojima je i hrvatski. Kladionička ponuda je bogata i raznovrsna s najboljim tečajevima na najpopularnija nogometna natjecanja, naročito na azijski hendikep i broj golova. Na uplate kreditnim karticama obračunavaju proviziju do 2% stoga vam preporučujemo korištenje Skrill/Moneybookers novčanik. Na isplate se obično čeka od 48 do 72 sati.
Bonus ponuda za nove korisnike razlikuje se zavisno od zemlje igrača, te vam savjetujemo da prije registracije dobro pročitate bonus uvjete koji vrijede za vašu zemlju i da se strogo pridržavate istih. Osim bonusa za nove korisnike 10bet vrlo često nudi bonuse na ponovnu uplatu te razne promocije u obliku besplatnih oklada (freebet).

Bonus ponuda: 200€
Uplata: 400€
Rollover: 4800€
Min. tečaj: 1,60

Uvjeti Bonusa

 • Da bi dobili bonus potrebno unijeti bonus kod FD200 te iznos prve uplate uplatiti najmanje jedanput na sportske oklade s minimalnim koeficijentom 1,60 u roku od 90 dana od datuma prve uplate.
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa i depozita uložiti 8 puta na sportske oklade s minmalno tri selekcije na listiću, svaka selekcija na lsitiću mora imati kvotu 1.60 ili veću. Uvjete je potrebno ispuniti u roku od 90 dana od datuma prve uplate.
 • Oklade na raznorazne azijske hendikepe i oklade tipa Iznad/ispod ne potpadaju pod uvjete obrtanja (ulaganja). Najveći iznos prema uvjetima obrtanja (ulaganja) za svaku okladu je 50% od dobivenog iznosa bonusa.
 • S obzirom na složeni sustav bonusa molimo da prije uplate dobro proučite bonus uvjete.
 • bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

18bet

18bet Bonus 150% i 100% za nove igrače do 30€ i 50€

Klasično dobra kladionica azijskog tipa 12bet ili 188bet uredno licencirana od strane UK Gambling Commission. Ponuda je standardno dobra, korisnička podrška dostupna je 24/7 putem live chata, telefona ili email zahtjeva. Ovaj bonus izrazito preporučujemo jer se može odmah kladiti bonusom uz underlay a ukoliko kvalifikacijska oklada prođe bonus se može razigravati preko oklada azijski hendikep +0.5 čije su kvote iznadprosječno visoke te 18bet može služiti kao "kontra banka".
Isplate na moneybookers ili banku obavljaju se u roku od 12 do 48 sati.

Bonus ponuda:30€/50€
Uplata: 20€/50€
Rollover: 480€/1200€
Min. tečaj: 1,80

Uvjeti bonusa

 • Za bonus u iznosu do 30€ potrebno je prilikom depozita upisati bonus promo kod: WSB150
  Za bonus u iznosu do 50€ potrebno je prilikom depozita upisati bonus promo kod:WSB100
 • Iznos bonusa će se momentalno pridodati vašem računu nakon izvršenog prvog depozita 
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover, računa se klađenje na sve oklade uključujući i over/under te sve tipove oklada na azijski hendikep
 • Bonus vrijedi za sve igrače regije
 • Kako bi isplata bila moguća iznos depozita i bonusa potrebno je okrenuti 12 puta na kvotu 1.80 ili veću u roku 21 dan, maksimalan iznos oklade koji se računa u rollover je 50% dobivenog bonusa.

bonus buttonforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

5dimes

5Dimes bonus za nove korisnike do 50$

5Dimes je jedna od najpoznatijih američkih kladionica i glavni je brand istoimene 5Dimes grupacije, utemeljene 1996. godine na Costarici. Dio obitelji 5Dimes grupacije su i poznate internet kladionice i online casina: Sportbet, Islandcasino, Vietbet, Chonesebookie i Betanysport. O reputaciji 5Dimesa najbolje govori činjenica da je riječ o kladionici ocijenjenom najvišom ocijenom na oba najpoznatija servisa za ocjenjivanje kladionica SBR i Bookmakersreview.
Ponuda sportskog klađenja na 5Dimesu prilagođena je zahtijevima američkog tržišta, što znači da je relativno siromašna za europske standarde i fokusirana na američke profesionalne sportove. Ipak, tečajevi su vrlo dobri, uglavnom iznadprosječni, što se odnosi i na nogometne utakmice najjačih europskih liga, jednako kao i na američke sportove.

Korisnička služba na razini je reputacije kladionice i moguće ju je kontaktirati 24h na dan putem live chata, telefona ili e-maila. U 5Dimesu preferiraju direktan kontakt sa igračima tako da ćete vjerojatno doći u kontakt sa Live chat služba koja se ovdje naziva Live Help i koja je izuzetno je brza i uslužna. Korisnički račun na 5Dimesu moguće je otvoriti jedino u US dolarima. Uplate na kladionicu moguće su putem velikog broja opcija, mnoge od kojih su namijenjene američkim igračima, ali se među nima nalaze i kod nas popularni servisi Moneybookers i Neteller, a moguće su i uplate internetskom valutom Bitcoin. Zanimljivo je napomenuti da je moguće vršiti i transfere između kladionica 5Dimes grupacije, kao i transfere između računa više igrača. Za navedene usluge potrebno je kontaktirati Live Help službu, koja vam stoji na raspolaganju i za pomoć pri isplati koja je brza i pouzdana. Nažalost, na isplate na Moneybookers i Neteller naplaćuje se naknada od 15$.

5Dimes u svojoj ponudi ima bogat program promocija za move i postojeće igrače, koje je moguće pronaći pod sekcijom Rewards. Novim korisnicima na raspolaganju je Plus New Player 50% Bonus koji za igrače iz Sjeverne Amerike iznosi do čak 520$, dok je igračima iz ostatka svijeta ograničen na 50% bonus do 50$, koji stiže u obliku seta besplatnih oklada - Free-Play. Za postojeće igrače tu su 20% Reload bonus iznos kojeg ovisi o sredstvu uplate, smanjenje marže na tečajeve (Reduced juice), Cashback nagrade i razne druge. Više informacija o dostupnim promocijama moguće je u svakom trenutku dobiti od Live Help službe.

Bonus ponuda: 50$
Uplata: 100$
Rollover: 700$
Min. tečaj: - -

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na 5Dimes kladionicu, te za maksimalni iznos bonusa uplatite najmanje 100$
 • Nakon izvršenog depozita zatražite svoj Plus New Player Bonus putem Live help službe 5Dimesa
 • Za kvalifikaciju free-play-a potrebno je uplatiti iznos prvog depozita dva puta
 • Uplaćujte oklade na bilo koju ponudu sportskog klađenja i za svakih 100$ ispunjenog rolovera dobiti ćete 10$ bonusa u obliku Free-Playai tako sve dok ne dobijete svih 50$ bonusa
 • Pri izračunu iznosa rollovera računa se manji iznos između iznosa uplate i dobitka
 • Free-Play je u stvarnosti besplatna oklada kod koje se u slučaju uloga dobitak ne vraća i možete ga uplatiti na bilo koji događaj
 • Nakon što dobijete sav predviđeni bonus i iskoristite sve Free-Play oklade moguće je potpuno slobodno raspolagati sredstvima na računu

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betathome

Bet-at-home 50% bonus do 100€ za nove igrače     

Bet-at-home je vrlo popularna kladionica na našim prostorima koju odlikuje široka kladionička ponuda, visoki limiti uplata, jednostavno korištenje stranice te odlične bonus promocije. Korisnička podrška (live chat, telefon, email) u kratkom vremenu odgovara na sve Vaše upite. Isplate na Skrill-Moneybookers i Neteller možete očekivati od 24h do 48h, dok se isplate na banku čekaju od 48h do 72h.
Koeficijenti su u prosječni, često nešto bolji kod "slabijih" i manje popularnih nogometnih liga i natjecanja, te na američkim sportovima (NBA, NHL...). Postojećim korisnicima Bet-at-home redovito nudi razne dodatne bonuse i druge promocije te je stoga izričito preporučujemo.

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 200€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 1,70

Uvjeti Bonusa

 • Kliknite na Banner ili link u ovom tekstu, nakon što se otvori stranica Bet-at-home promijenite jezik na Hrvatski ili drugi u donjem desnog kutu
 • Registrirajte se na Bet-at-home kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun, postojeći igrači moraju izvršiti uplatu
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun, te ga odmah možete koristiti za klađenje.
 • Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti 4 puta na min. koef. 1,70 ili viši
 • Bonus je raspoloživ za korisnike iz ex Yu zemalja osim Srbije

Upute kako upisati bonus:

1) Logirajte se s svojim ulaznim podacima (kladiteljski račun i lozinka)!
2) Kliknite na "Uzmite bonus" u meniju upravljanja računa
3) Unesite bonus kod FIRST – gotovo!

Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 100 EUR) biti će nadodano na Vaš račun.

uzmi bonusforum spikasr noslo yesmn yesmk yesbih yescro yes

bet365

Bet365 100% bonus za nove korisnike do 50€

Bet365 je jedna od najpopularnijih online kladionica sa vrlo širokom kladioničkom ponudom, prisutna na internetu od 1998. godine. Tečajevi su uglavnom prosječni, bolji na favorite, s tim da se kvalitetniji tečajevi često mogu naći na američke sportove nego na europski nogomet.
Osim široke ponude jedan od razloga velike popularnosti Bet365 kladionice je i jedna od najboljih bonus ponuda za nove korisnike u iznosu od čak 100€, dok korisnici iz Ujedinjenog Kraljevstva i Irske mogu dobiti bonus od čak 200£. Nažalost, ovaj bonus više ne vrijedi za nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Makedonije.
Postojeći korisnici mogu povremeno (obično jednom godišnje) također očekivati bonuse na ponovnu uplatu u sličnim iznosima, te povremene promocije poput besplatnih oklada i sličnih.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 300€
Min. tečaj: 1.50

Uvjeti bonusa

 • Nakon što se registrirate i izvršite prvu uplatu dobiti ćete email sa bonus kodom koji trebate upisati na stranici Enter Offer Code u članskoj (Members) sekciji.
 • Bonus kod trebate upisati u roku od 7 dana nakon izvršene prve uplate
 • Da bi se mogli kladiti sa bonusom trebate najprije uplatiti iznos depozita jedanput na oklade s minimalnim tečajem 1,50
 • Prije mogućnosti isplate trebate iznos depozita i bonusa uplatiti najmanje 3 puta na tečaj 1,50 ili viši u roku od 90 dana
 • Oklade na azijski hendikep, broj golova i konačnog pobjednika u bejzbolu ne računaju se u rollover
 • Stanje bonusa i dozvoljenog iznosa za isplatu možete cijelo vrijeme pratiti u Members sekciji vašeg računa
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betadria

Betadria 25% Bonus za nove korisnike do 50€

Betadria je na internetu prisutna dugi niz godina, primarno je fokusirana na igrače na prostoru Balkana. Uredno je registrana te posjeduje sve dozvole za igre na sreću. Kod Betadrie možete pronaći ogromnu kladioničku sportsku ponudu a stranica je prevedena na Hrvatski, Srpski, Bosanski, Crnogorski i Makedonski. Za igrače koji se vole kladiti uživo tu je preko 300 live događaja svakog tjedna.
Osim klađenja na sport svoju sreću možete okušati u kazinu. Osim sportskog bonusa do 50€ Betadria će svoje igrače također počastiti Bonusom od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 200€
Rollover: 300€
Min. tečaj: 2,0

Uvjeti bonusa

 • Betadria bonus vrijedi za nove korisnike koji izvrše uplatu, nakon toga bonus se automatski pridodaje iznosu prvog depozita.
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover računaju se svi tipovi oklada. Kako bi isplata bila moguća potrebno je okrenuti iznos bonusa 6 x na bilo koje oklade minimalnog koeficijenta 2.00 u roku do 60 dana
 • Za registraciju kliknite na Betadria banner u naslovu ili Bonus ikonu ispod teksta
 • Ovaj bonus je dostupan za uplate putem Skrill/Moneybookers te Neteller novčanika.
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betcris

BetCris 15% bonus do max 500$

BetCris kladionica je jedna od kladionica iz Bookmaker grupe primarno orijentirana na američke sportove. Kao i mnoge slične kladionice i Betcris nudi velike bonuse za nove korisnike i ponovne uplate, međutim i sa velikim rolloverom. Također, sa svakom uplaćenom okladom u BetCrisu skupljate bonove koje možete zamijeniti za novac koji se pripisuje vašem računu.
Razumljivo, najbolje koeficijente na BetCrisu naći ćete na američke sportove i lige, te ponekad na nogomet.

Bonus ponuda: 500$
Uplata: 2500$
Rollover: 12500$
Min. tečaj: 1,50/4,00

Uvjeti Bonusa

Pod jednakim uvjetima za svaku ponovnu uplatu na BetCris možete dobiti bonus od 10% do maksimalno 300$

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betgun

Betgun 30% bonus za nove korisnike do 35€

Betgun kladionica prisutna je na internet tržištu od 2005. godine, s uglavnom osrednjom kladioničkom ponudom. Najbolji tečajevi mogu se naći na favorite u najpopularnijim nogometnim natjecanjima.
Račun je moguće otvoriti samo u eurima, a isplate na Moneybookers su uglavnom u roku od 12 sati.
Betgun osim bonusa za nove korisnike nekoliko puta godišnje nudi vanredne bonuse pod sličnim uvjetima.  Više o metodama odigravanja ovog bonusa čitajte na forumu.

Bonus ponuda: 35€
Uplata: 117€
Rollover: 339€
Min. tečaj: 1,40

Uvjeti bonusa

 • Bonus će vam se automatski dodijeliti nakon prve uplate na vaš Betgun račun.
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 3 puta, a iznos depozita najmanje 2 puta na sportske oklade u Betgun kladionici.
 • Bonus uvjet (Rollover) potrebno je ispuniti na oklade s najmanje 2 sportska događa gdje najmanje 1 događaj mora biti na koeficijent 1,40 ili viši.
 • Isplatu dobitaka moguće je izvršiti 7 dana nakon ispunjenja bonus uvjeta.
 • Ukoliko igrač dobije okladu sa bonus novcem bonus ulog se ne vraća (FREE BET)
 • Betgun bonus vrijedi za uplate putem Moneybookersa

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betmotion

Betmotion 150% sign up bonus do 50€

Betmotion kladionica osnovana je 2008. godine sa sjedištem na otočju Curacao, gdje je i licencirana. Primarno je fokusirana na tržište Latinske Amerike odakle im dolazi i najveći broj korisnika, posebice iz Brazila. Ponuda sportskog klađenja je dobra i obuhvaća većinu popularnih sportova i liga, a dostupno je i klađenje uživo na sve najznačajnije sportske događaje. Tečajevi su, nažalost, ispodprosječni s payautom od 92 - 94%, uobičajeno bolji na favorite. Nažalost, u trenutku pisanja ovog teksta tečajeve Betmotion kladionice nije moguće naći niti na jednom poznatijem servisu za usporedbu koeficijenata.

Registracija je vrlo jednostavna i obavlja se u jednom koraku. Ipak da bi mogli izvršiti depozit i uplatiti prvu okladu potrebno je izvršiti postupak verifikacije koji se sastoji od slanja kopije ID dokumenta i računa za komunalne usluge (Utillity Bill). Postupak verifikacije traje nekoliko sati, a kako verifikacijska služba ne radi vikendom preporučujemo da registraciju obavite tijekom tjedna, najkasnije do četvrtka. U protivnom ćete na mogućnost igranja čekati do početka sljedećeg tjedna.

Korisnička podrška je izuzetno dobra i vjerojatno je najbolji dio Betmotiona. Dostupna je putem Live chata, emaila, telefona, pa čak i Whatsupa. Bez obzira koju od navedenih usluga koristite dobiti ćete vrlo brz i jasan odgovor. Nažalost, jednaku brzinu ne možete očekivati kada su u pitanju isplate. Iako za sada nemamo informacija da nekome nije izvršena isplata, prema iskustvima korisnika našeg foruma pojedini su igrači na isplatu čekali gotovo mjesec dana. Metode plaćanja ovise od zemlje prebivališta korisnika, a uključuju online  servise poput Skrilla, Netellera i  Paysefcarda. Uplata kreditnim karticama korisnicima iz Hrvatske moguća je jedino preko jednog od navedenih servisa ili pomoću Entropay Visa virtual kartice.

Novi korisnici Betmotion kladionice mogu dobiti odličan bonus u vrijednosti 150% prve uplate do maksimalno 50€ ako pri uplati upišu bonus kod SPORTS150. Bonus bi se trebao automatski pripisati stanju vašeg računa, ali tek 24 sata nakon uplate. U slučaju da se to ne dogodi grešku će promptno ispraviti operateri korisničke službe. Betmotion nudi i brojne promocije za postojeće korisnike poput 10% bonusa za sve uplate putem Skrill i Neteller servisa, Refer a friend bonus, te povremene Cashback i druge promocije.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 20€
Rollover: 700€
Min. tečaj: 1,80

Uvjeti bonusa

 • Da bi dobili bonus potrebno je prilikom depozita upisati bonus promo kod: SPORTS150
 • Minimalni iznos bonusa je 30$/€, a maksimalni 50$/€
 • Prije isplate potrebno je iznos bonusa i uvjeta uplatiti najmanje 5 puta na sportske oklade s minimalnim tečajem od 1,80 i to u roku od 60 dana. U slučaju da ne uspijete ispuniti bonus uvjete u roku od 60 dana potrebno je iznos bonusa i depozita uplatiti najmanje 10 puta
 • Maksimalni iznos oklade koji se računa u rollover iznosi 100$/€
 • Za vrijeme ispunjavanja bonus uvjeta zabranjeno je korištenje postojećih sredstava u ostalim sadržajima Betmotion kladionice poput online casina, pokera i binga.

bonus buttonforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betngo

Betngo Bonus 50% za nove korisnike do 100€

Betngo je jedna od kladionica poznate gruapcije za igre na sreću "WL Services N.V." licencirana u Curacau sa dugom prisutnošću na internetu. Betngo sportsko klađenje i kazino pogonjeno je poznatom Tain softverskom platformom, te posjeduje sve potrebne dozvole za igre na sreću. Sportska ponuda je dosta dobra, dok su kvote uglavnom ispod prosječne, tek ponekad na popularne utakmice i iznad prosječne.
Korisničku podršku moguće je kontaktirati putem live chata, telefona ili emaila. Ukoliko pošaljete email na podršku odgovor stiže kroz par sati. Igrač može verificirati svoj račun slanjem kopija putovnice ili vozačke dozvole, te računa komunalija.
Za što višu isplativost bonusa naš je prijedlog da se prva oklada (bonus i depozit) pokuša izgubiti uz underlay čime štedite vrijeme potrebno za razigravanje bonusa.

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 200€
Rollover: 4000€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti bonusa

 • Prilikom novčanog transfera u na sportski račun upisati promo kod: SPORTS100
 • Kako bi isplata bila moguća potrebno je uplatiti iznos bonusa 40 puta na oklade kvote  2.00 ili u roku 30 dana
 • Za registraciju kliknite na Betngo banner u naslovu ili Bonus ikonu ispod teksta
 • Ovaj bonus je dostupan za uplate putem Skrill/Moneybookers te Neteller novčanika.
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betrally

Betrally 100% bonus za nove korisnike do 100 eura

Registrirajte se na Betrally kladionicu i kao novi igrač uzmite 100% bonus do 100€. Kako bi dobili bonus potrebno  je uraditi prvi depozit te koristiti promocijski bonus kod: 100RALLY. Nakon navedenog okladite se iznosom vašeg  prvog depozita i poklon bonus će se nakon završenog sportskog događaja na koji ste se okladili automatski pridodati vašem sportskom računu.

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 100€
Rollover: 2000€
Min. tečaj: 1,50

Uvjeti Bonusa

 • Bonus će se automatski pripisati na vaš račun nakon što iznos prvog depozita uplatite jedan put na kombinacijski listić sa minimalno 3 ishoda, svaka selekcija na listiću treba biti minimalne kvote 1.50
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos prve uplate i bonusa uplatiti najmanje 10 puta na sportske oklade sa minimalno 3 ishoda u roku 90 dana, svaka selekcija na listiću treba biti minimalne kvote 1.50
 • Bonus vrijedi za uplate internet novčanicima: Skrill i Neteller

bonus buttonforum button  srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betredkings

BetRedKings 50% bonus za nove korisnike do 60€

Bet Red Kings kladionica je na internetu aktivna desetak godina i dio je uspješne i popularne Red Kings poker kompanije. Kladionica radi na Oddsmatrix platformi te koristi njihovu ponudu i kvote, uz vrlo visoke limite. Korsinička podrška je dostupna putem e-maila i relativno brzo odgovara na upite, dok se isplate izvršavcaju u roku od 48 sati.
Pored bonusa od 20 eura za nove korisnike Bet Red Kings stalno ima u ponudi podosta promocija za postojeće korisnike najčešće u obliku povrat novca (cashback) na izgubljene oklade koji može biti na određene utakmice ili u obliku tjednog ili mjesečnog povrata.

Bonus ponuda: 60€
Uplata: 120€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti Bonusa

 • Bonus će dodjeliti na vaš račun nakon što iznos prvog depozita okrenete 10 puta na bilo koje oklade minimalnog koeficijenta 2.00 ili većeg u roku 45 dana. Maksimalan iznos uplate po okladi koji se računa u rollover iznosi 30€.
 • Nakon što vam se dodijeli bonus slobodno možete izvršiti isplatu sa vašeg računa, nije potrebno ispunjavati daljne obrtanje (rollover)
 • Oklade uplaćene na pobjednika natjecanja (outright winners) i sve oklade na konjske utrke ne računaju se u ispunjavanje bonus uvjeta.
 • Trenutno stanje bonus uvjeta možete provjeriti na stranici vašeg računa u rubrici Active Promotions

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betsonic

Betsonic 50€ bonus za nove igrače

Betsonic kladionica je na internetu prisutna od 2010. godine, te posjeduje sve licence i dozvole za igre na sreću. Ponuda sportskog klađenja je izuzetno bogata. Moguće je kladiti se na gotovo sve sportove u toku dana, a na nake lige čak tjednima ili mjesecima prije početka događaja. Navigacija po stranici je vrlo jednostavna i brza, klikom na link pojedinog sporta ili pak statistiku nevjerojatna je brzina kojom se stranice otvaraju.
Betsonic nudi standardne opcije plaćanja koje uključuju kreditne kartice te Skrill i Neteller novčanik, na koje je moguće izvršiti i isplatu bez dodatnih naknada. Dobra je i korisnička podrška, dostupna putem e-maila ili telefona (svakog dana u tjednu u vremenu od 09.00 do 23.00h), koja na upite korisnika odgovara vrlo brzo.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 1,75

Signup bonus 100% do 50€

 • Registrirajte se na Betsonic te nakon izvršene prve uplate pošaljite korisničkoj službi email zahtjev za bonus s predmetom bonus 100% i vašim korisničkim imenom u sadržaju poruke
 • Iznos bonusa biti će uplaćen na vaš račun u najmanjem mogućem roku, ta ga odmah možete koristiti za uplaćivanje oklada
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa i depozita uložiti 12 puta u roku 90 dana, na kombinacijske listiće sa najmanje dva para ukupnog tečaja 1,75 i minimalnog pojedinačnog tečaja 1,20
 • Maksimalni ulog svake pojedinačne oklade mora biti manji ili jednak iznosu prve uplate
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska
betway

Betway Bonus za nove korisnike do 30€

Betway kladionica prisutna je na online tržištu od 2002. godine i iako joj je sjedište na Malti trenutno je licencirana u Gibralturu. Betway ima standardnu kladišnu ponudu namijenjenu europskom tržištu s kvotama u okviru internet prosjeka. U ponudi su sva glavna sredstva plaćanja, a korisnička podrška je osim e-mailom dostupna i putem live chata.
Bonus za nove korisnike pripisuje se odmah nakon prve uplate i odmah se može koristiti u cijelosti. U prošlosti je Betway vrlo često znao postojećim korisnicima nuditi besplatne oklade na ponovnu uplatu. Nadamo se da će nastavioti s tom praksom. 
Bonus ponuda: 30€
Uplata: 30€
Rollover: 180€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti bonusa

 • Da bi dobili bonus prvu uplatu morate izvršiti u roku od 7 dana od otvaranja računa
 • Ukoliko prvo okladu izgubite Betway vraća izgubljeno do 30€ u obliku bonusa
 • Prije isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 6 puta na oklade s minimalnim koeficijentom 2,00
 • Oklade mogu biti single ili kombinirane minimalnog koeficijenta 2,00
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate, no nažalost ne vrijedi za igrače iz Hrvatske

bonus buttonforum buttonsr noslovenijacrna goramakedonijabihcro no

bwin

Bwin 100% bonus za nove korisnike do 50€

Bwin je svakako jedna od najpoznatijih europskih kladionica, sponzor nekih od najvećih nogometnih klubova. Kladionica se može pohvaliti izuzetno raznovrsnom i bogatom ponudom klađenja na velik broj sportova. Stranica je jednostavna za korištenje, lokalizirana na hrvatski i slovenski jezik, a tečajevi spadaju među bolje na internet kladionicama. Korisnička podrška je izvrsna i dostupna putem telefona i e-maila dok na isplate treba čekati od 12 sati, najviše do 3 dana. Uplate i isplate su dostupne svim važnijim sredstvima plaćanja ali na uplate kreditnim karticama obračunavaju proviziju od 2%, te vam predlažemo da koristite Skrill/Moneybookers.
Bonus za nove korisnike iako nevelikog iznosa jednostavan je za odigrati i šteta ga je propustiti.
Tijekom godine bwin zna svoje korisnike častiti dodatnim reload bonusima, a za rođendan će vas počastiti bonusom od 10 eura.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 300€
Min. tečaj: 1,70

Uvjeti Bonusa

 • Da bi dobili potrebno je prihvatiti bonus dobrodošlice prilikom registracije i izvršiti prvu uplatu
 • Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je iznos depozita i bonusa najmanje 3 puta na različitim okladama na koeficijent 1,70 ili viši
 • Bonus uvjete potrebno je ispuniti u roku od godine dana od prve uplate
 • Bonus vrijedi za uplate putem SKrill/Moneybookersa i Netellera
 • Bonus vrijedi samo za igrača iz slijedećih zemalja: Austrija, Njemačka, Luksemburg i Nizozemska

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

cashpoint

Cashpoint 100% bonus za nove korisnike do 100 eura

Registrirajte se na Cashpoint kladionicu i uzmite dva odlična bonusa: 100% Sport depozit bonus do 100€ ili 100% kazino bonus do 100€.

Casponit kladionica je na internutu prisutna od 1996, trenutno je oficijalni partner klubovima Wolfsburg i Hertha te Njemačkoj hokejaškoj reprezentaciji. Vrlo je popularna u Njemačkoj i Austiji sa preko 5.000 beting shopva, terminlala i kioska. Cashpoint je uredno licencirana i regulirana od strane Lotteries and Gaming Authority na Malti. Korisničku podršku moguće je kontakrirati putem emaila, mogućnost uplata i isplata su standardne tu je nezaobilazan skrill, te kartice MC i Visa. 

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 100€
Rollover: 1600€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na Cashpoint i izvršite uplatu na račun
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun nakon što iznos depozita i iznos bonusa uplatite 8 puta na bilo koje sportske oklade sa minimalnim tečajem 2.00 ili većim. 
 • Nakon što se bonus doznači na račun slobodno je uraditi isplatu.
 • Uvjete bonusa potrebno je ispuniti u roku 60 dana

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

comeon sportsbook

ComeOn 100% bonus za nove korisnike do 25€

ComeOn je novija kladionica na internetu prisutna od 2010. godine. Stranica je funkcionalna i lijepog izgleda te u potpunosti lokalizirana na srpski jezik. Uz kvalitetnu korisničku podršku ComeOn svojim igračima nudi široku ponudu s velikim brojem sportova i prosječnim tečajevima. Primaju sva najvažnija platežna sredstva dok se na isplatu čeka maksimalno do 48h.
Osim bonusa za nove korisnike u suradnji s Skrill-Moneybookersom često nude dodatne bonus promocije za postojeće korisnike.

Bonus ponuda: 25€
Uplata: 25€
Rollover: 300€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na Comeon preko banera u ovom tekstu kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun
 • ComeOn kladionica će vam dati 100% bonus poklon do 25€
 • Kako bi mogli isplatiti dobitke potrebno je iznos prvog depozita i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na kombinacijske oklade s najmanje 2 događaja i s minimalnim koeficijentom 2,00
 • Bonus ne vrijedi za uplate internet novčanicima

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

dafabet sportsbook

Dafabet 50% Bonus do 80€ za nove igrače

Dafabet je vrlo kvalitetna Azijska kladionica koja posjeduje sve dozvole za igre na sreću, trenutno je službeni sponzor nogometnim klubovima Aston Villa i Everton. Kad je u pitanju klađenje na azijski hendikep Dafabet je definitvno Azijski specijalist za takav oblik klađenja a može se pohvaliti i pružanjem vrlo viskoh limita na oklade koje obično imaju iznad prosječne kvote. Isplate su brze a korisnička podrška je izvanredna u dostupnosti je 24/7. Dafabet može služiti i kao "banka" kladionica, pomoću nje ćete jednostavno odigrati bonus ili freebet u kontra kladionici. Obratite pažnju na tečajeve azijskog hendikepa +0.5 jer često znaju biti iznadprosječni u odnosu na druge kladionice takvog tipa.
12bet će trenutno nagraditi sve nove igrače sportskim bonusom do 50€ a pored njega vrlo često u svojoj ponudi ima i bonuse za rođendane svojih igrača, bonuse na ponovnu uplate i razne druge promocije

Uvjeti Bonus ponude

 • Napravite prvi depozit na Dafabet kladionicu i prije postavljanja prve oklade potrebno je ispuniti bonus formu na stranici. 12bet garantira da će Bonus biti doznačen u roku do 12h.
 • Ova ponuda vrijedi za sve nove korisnike koji kao valutu izaberu EUR, GBP ili USD.
 • Kako bi isplata bila moguća potrebno je obrnuti iznos depozita i bonusa 35 puta na koeficijent na manji od 1.80
 • Klađenje na konjske utrke ne zbrajaju se u rollover.
 • Ova ponuda vrijedi za prve uplate putem Moneybookersa, Netellera i Paypala
10€ Neteller 10% Cashback Bonus do 10€

Svi novi i postojeći igrači mogu dobiti i 10% povrata novca dp 10€ ukoliko otvore Neteller račun preko linka na Dafabet stranici i naprave uplate novca također preko Neteller servisa.

uzmi bonusforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

digibet sportsbook

Digibet 100% bonus za nove korisnike do 20€

Digibet je jedna od manjih europskih kladionica, prisutna u Njemačkoj i Turskoj i sa zemaljskim poslovnicama. Ponuda je uobičajena za europsku kladionicu a tečajevi su vrlo dobri, čak i iznadprosječni. Korisnička podrška je dostupna putem e-maila i vrlo je brza. Iako u opcijama plaćanja postoje kreditne kartice uplata njima je moguća jedino preko Skrill/Moneybookersa.
Bonus je mali, ali uz dobru ponudu i tečajeve i vrlo jednostavan za odigrati.

Bonus ponuda: 20€
Uplata: 20€
Rollover: 120€
Min. tečaj: 2,10

Uvjeti bonusa

 • Registrirajte se na Digibet kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun.
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun u roku od par minuta, te ga odmah možete koristiti za klađenje.
 • Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je iznos depozita uplatiti 1x i iznos bonusa 5x s minimalnim tečajem 2,10
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

dobet sportsbook

Dobet 100% Bonus do 50€ za nove korisnike

Dobet je kladionica koja na internetu prisutna od 2010 godine, vlasnik kladionice je grupacija Dobet Inc. S.A. koja je reulirana i licencirana u Kostariki. Ponuda klađenja na sportove je široka, korisničku podršku moguće je kontaktirati putem kontakt obrasca na stranici. Dobet će svoje novo registrirane igrače iz BiH nagraditi 100% bonusom do 50€ na prvi depozit. U ponudi je također 10€ besplatnog bonusa za klađenje koji ima dosta komplicirane uvjete ali uz malo sreće može se i profitirati iz te promocije i 30% reload bonus do 50€ za postoječe igrače. Kako bi dobili bonus potrebno je prilikom prvog depozita upisati promo code koji će igrač dobiti u email-u.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 300€
Min. tečaj: 1,81

Uvjeti bonusa

 • Registrirajte se na dobet kladionicu, prmocijski kod za bonus stići će na Vašu email adresu kojeg je potrebno upisati prilikom prvog depozita u roku do 15 dana od registracije
 • Kako bi isplata bila moguća potrebno je iznos depozita obrnuti 1 put te iznos bonusa 5 puta na koeficijent ne manji od 1.80 u roku 60 dana
 • Više o Dobet kladionici i Bonus uvjetima pročitajte na forumu
uzmi bonusforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabih nohrvatska
Bonus trenutno ne vrijedi!

doxxbet sportsbook

Doxxbet 50% bonus za nove korisnike do 150€

Doxxbet je jedna od manjih europskih kladionica porijeklom iz Slovačke, a licencirana na Malti, te je logično okrtenuta srednjeeuropskom i istočnoeuropskom tržištu. Sve u svemu radi se o iznenađujuće dobroj kladionici sa širokom ponudom, relativno visokim limitima i solidnim tečajevima. Korisnička podrška odlično odrađuje svoj posao, a nakon obavljene verifikacije računa isplatu na Skrill/Moneybookers ili Neteller možete očekivati već za desetak minuta, najviše do par sati radnim danima.
Obavezno sačuvajte vaš registracijski kod kojeg ćete primiti emailom nakon registracije, isti će vam trebati prilikom zahtjeva za bonus kao i prilikom isplate.
Bonus za nove korisnike može se uz malo strpljenja vrlo lako odigrati te vam ovaj bonus svakako preporučujemo.

Bonus ponuda: 150€
Uplata: 300€
Rollover: 3000€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na Doxxbet kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun najkasnije 7 dana nakon registracije
 • Da bi dobili bonus trebate uplatiti 10 različitih oklada minimalno 10 listića minimalni koeficijent 2.00 u roku od 60 dana
 • U rollover se ne zbrajaju kombinacijske oklade, najviši iznos koji se zbraja u rollover pojedinačne oklade je iznos depozita.. Npr. ako je depozit 200€ iznos bonusa je 100€ što je ukupno 300€ ako se tih 300€ uloži u cjelosti na neku okladu u rollover se zbraja samo 200€ - iznos depozita.
 • Nakon ispunjenog rollovera pošaljete bonus možete zatražiti pod stavkom "My account - 50% Bonus" ujedno pod tom stavkom možete pratiti stanje rollovera
 • Nakon što vam se pripiše bonus možete slobodno zatražiti isplatu

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

exclusivebet

ExclusiveBet 50% bonus za nove korisnike do 75€

Exclusivebet kladionicom upravlja poznata kompanija EveryMatrix N.V. koja u svojem vlasništvu ima dosta popularnih kladionica kao štu su Jetbull, Teambet i druge. Kompanija posjeduje sve potrebne licencije, društvo je osnovano u Cuacao-u gdje je i regulirano od tamošnje vlade. Exclusivebet je primarno orijentirana na igrače iz Europe, kladionička ponuda je vrlo dobra. Korsiničku podršku moguće je u bilo koje vrijeme kontakirati putem email-a, besplatnog telefona ili chata uživo. Trenutno je novim igračima u sportskom klađenju na raspologanju sportski bonus dobrodošlice do 75€.

Bonus ponuda: 75€
Uplata: 150€
Rollover: Varira
Min. tečaj: 1,80

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na Exclusivebet kladionicu  i izvršite prvu uplatu na vaš račun
 • Exclusivebet kladionica će na vaš račun dodati 50% bonus do 75€ nakon što izgubite iznos prvog depozita
 • Kako bi mogli izvršiti isplatiti sa računa potrebno je iznos prvog bonusa uplatiti najmanje 10 puta na pojedinčane (single) ili kombinacijske oklade ili oklade uživo s minimalnim koeficijentom 1,80. Kod kombinacijskih oklada svaka selekcija na listiću mora biti kvote 1.80 ili veće u roku 20 dana
 • U rollover se ne računaju Outright te oklade na konjske utrke
 • Bonus vrijedi za uplate internet novčanicima

bonus buttonforum buttonsr noslovenijacrna goramk nobihhrvatska

intertops sportsbook

Intertops Bonus 20$

Intertops je jedna od najstarijih online kladionica osnovana još 1996. godine. Radi se o njemačkoj kladionici primarno fokusiranoj na američke sportove, na koje nude i ponajbolje tečajeve. Pažnju trebate obratiti i na vodeće nogometne lige, te njemačka natjecanja (košarka, hokej na ledu).
Korisnička podrška je dobra i brza, a kao platežno sredstvo preporučamo Skrill-Moneybookers na kojeg isplaćuju u roku od 24 sata.
Postojećim korisnicima vrlo često nude bogate dodatne bonuse koji su daleko isplativiji od samog bonusa za nove korisnike. Također kladeći se na Intertopsu skupljate bonus bodove koje možete pretvoriti u novac koji vam se uplaćuje na račun bez ikakvih rollovera.

Bonus ponuda: 20€
Uplata: 20€
Rollover: 320€
Min. tečaj: Bilo koji

Uvjeti Bonusa

 • Nakon završetka utakmice na koju ste uplatili prvu okladu trebate zatražiti svoj bonus putem obrasca na korisničkim stranicama Intertopsa
 • Bonus (Free Bet Token) dobiti ćete u roku od 24 sata i trebate je iskoristiti u roku od 30 dana.
 • Prije mogućnosti isplate sredstava sa računa iznos besplatne oklade treba uložiti 16 puta na sportske oklade. Nema minimalnog koeficijenta.
 • Ova ponuda vrijedi za uplate putem Skrill-Moneybookersa ili Netellera

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

jetbull sportsbook

Jetbull 50% bonus za nove korisnike do 75€

Još jedna kladionica koja koristi Oddsmatrix program, limiti klađenja na velika natjecanja su visoki. Ponuda na klađenje je ogromna, igrači koji žele profitirati iz sportskog bonusa mogu igrati na događaje uživo jer koeficijenti na istim znaju biti iznadprosječni. Korisnička podrška je brza, isplate se realiziraju maksimalno do 48h. Jetbull vrlo često nudi dodatne bonuse i ostale promocije svojim stalnim igračima.

Bonus ponuda: 75€
Uplata: 150€
Rollover: Ovisno o drž.
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti bonusa

 • Iznos bonusa će se pridodati vašem računu nakon što uplatite svoj prvi depozit.
 • Kako bi isplata bila moguća igrači iz BIH i Makedonije moraju iznos depozita i bonusa uplatiti 15 puta dok igrači iz Hrvatske, Slovenije, i Crne Gore iznos svog prvog depozita i bonusa moraju uplatiti 20 puta
 • U ispunjavanje bonus uvjeta računaju se sve oklade, pojedinačne ili kombinirane, s minimalnim koeficijentom 2,0 ili višim osim oklada na konačnog pobjednika natjecanja (Outright Winner), i klađenja na konjske utrke.
 • Bonus uvjete je potrebno ispuniti u roku od 30 dana, a trenutno stanje vam je u svakom trenutku dostupno na stranici vašeg računa u rubrici Sportsbook Bonus.
 • Maksimalni iznos oklade koji se računa u ispanjavanje bonus uvjeta je 50€, ili ekvivalentni iznos u drugoj valuti. Ukoliko uplatite okladu na više od 50€, samo 50€ će se uračunati u ispunjenje bonus uvjeta.
 • Nakon što ispunite bonus uvjete iznos bonusa biti će uplaćen na vaš račun u roku od 48 sati, nakon čega možete s njim slobodno raspologati, a po želji i isplatiti.

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

lsbet

LsBet 50% bonus za nove korisnike do 120€

Lsbet je na internetu prsiutna dugi niz godina uz sestrinsku popularnu kladionicu Offsidebet, obje kladionice posjeduju sve dozvole za pružanje usluga igara na sreću. Sportska ponuda je ogromna te je moguće kladiti se na gotov sve sportove. Korisnička podrška je odlična a moguće ih je kontaktirati putem live chata ili email-a. Metode uplata i isplata su raznovrsne a od popularnih internet novčanika moguće je uplatiti i isplatiti preko Skrill ili Neteller servisa.

Bonus ponuda: 120€
Uplata: 240€
Rollover: 1680€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na LsBet kladionicu  i izvršite prvu uplatu na vaš račun
 • LsBet kladionica će na vaš račun dodati 50% bonus do 120€ nakon što iznos prvog depozita uplatite jedan put
 • Kako bi mogli isplatiti dobitke potrebno je iznos prvog depozita i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na pojedinčane (single) ili kombinacijske oklade s minimalnim koeficijentom 2,00
 • U rollover računa se prvih 50€ iz plasirane oklade, npr. ulog na okladu iznosi 120€ u rollover zbraja se 50€ dok se ostalih 70€ ne zbraja u rollover
 • Bonus vrijedi za uplate internet novčanicima

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

meridianbet sportsbook

Meridianbet 100% bonus za nove korisnike do 50€

Meridianbet kladionica je u vlasništvu kompanije Meridian Gaming Ltd, licenacirana je na Malti. Ponuda je za europsku kladionicu uobičajeno široka s prosječnom razradom oklada, dok su tečajevi uglavnom prosječni. Zanimljivo je da se među mnoštvom prosječnih čak i relativno loših tečajeva redovito daju naći i vrlo dobri, pa i surebetsi.
Meridianbet je u prošlosti bio na dosta lošem glasu zbog slabe korisničke podrške i neredovite isplate, što je u zadnje vrijeme ipak ispravljeno. Uplata i isplata su mogući jedino preko Skrill/Moneybookersa o čemu treba voditi računa prilikom registracije.
Bonus vam se doznačuje tek nakon što ispunite rollover i to na poseban bonus račun. U principu trebate ga tretirati kao besplatnu okladu jer vam se u slučaju dobitka oklade uplaćene s bonus računa isplaćuje samo iznos dobitka, bez iznosa bonusa.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 400€
Min. tečaj: 1,50

Uvjeti Bonusa

 • Iznos bonusa jednak je iznosu vašeg prvog depozita do maksimalno 50 eura
 • Bonus će vam se pripisati na vaš račun nakon što iznos prvog depozita uplatite 8 puta na na listiće sa najmanje 4 bilo koje oklade, tečaj svake oklade mora biti najmanje 1.50. Uvjete je potrebno ispuniti u roku od 90 dana. Da bi dobili bonus potrebno je poslati zahtjev za bonus na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a u sadržaj poruke upisati korisničko ime
 • Bonus vam se doznačuje na poseban bonus račun. U slučaju dobitka oklade uplaćene s bonus računa isplaćuje vam se samo iznos dobitka
 • Oklade plasirane na azijski hendikep, broj golova i pobjednika susreta u baseballu ne ubrajaju se u rollover
 • Nakon što dobijete bonus možete slobodno zatražiti isplatu

 bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijamn nomakedonijabih nohrvatska

mobilbet

Mobilbet 200% bonus za nove korisnike do 20€

Otvorite račun na Mobilbet kladionici, uplatite samo 10€ i kao znak dobrodošlice dobiti ćete bonus u iznosu od 20€. Nakon što uspješno izvršite prvi depozit bonus iznos će se automatski pridodati vašem računu i možete ga odmah koristiti za sportsko klađenje ili pak u online casinu. Ovaj bonus vrijedi za igrače iz svih zemalja regije!

Mobilbet je novi brand CO Gaming kompanije koja je ujedno i vlasnik dobro poznate ComeOn kladionice. Mobilbet ima vrlo lijep i pregledan dizajn koji je specijalno urađen kako bi zadovoljio ukuse i potrebe ljubitelja klađenja putem mobitela ili tableta.
Ako ste postojeći igrač na ComeOn kladionici vrlo brzo ćete se u svemu snaći jer je kompletno sučelje, sportska ponuda i sve ostalo potpuno isto kao i kod ComeOn kladionice. Štaviše, igrači koji već imaju otvoren račun u ComeOn kladionici mogu imati otvorene račune na obje kladionice i koristiti sve bonuse i promocije bez ograničenja. To istovremeno znači da ako još uvijek nemate račun u ComeOn kladionici možete i trebate iskoristiti i ComeOn bonus.

Opširnije...

mybet sportsbook

Mybet 100% bonus za nove korisnike do 100€

Mybet je njemačka internet kladionica sa sjedištem na Malti osnovana 2003. godine. Kladionička ponuda je osrednja, uglavnom orijentirana na europske sportove sa solidnim kvotama. Korisnička podrška je dostupna putem email-a, live chata i telefona. Mybet prima sva najpopularnija sredstva plaćanja, ali nažalost zaračunava proviziju na uplatu od 1-3%. Istovremeno isplate na Skrill/Moneybookers čekaju se od 30 min do 24h zavisno o radnim i neradnim danima.
Bonus za nove korisnike iako iznosi 100% prve uplate po našem mišljenju spada među povoljnije jer ima relativno jednostavan rollover, a i povoljne tečajeve za rollover nije teško naći. Mybet također vrlo često nudi dodatne bonuse i promocije za postojeće korisnike. Preporučujemo.  

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 100€
Rollover: 1000€
Min. tečaj: 2,00

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na Mybet kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun.
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun, te ga odmah možete koristiti za klađenje.
 • Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je iznos depozita uložiti 1 put i bonusa 9 puta  na minimalni koeficijent 2,00
 • Bonusi vrijede za uplate putem Moneybookersa i Netellera

bonus buttonforum buttonsr yesslovenijamn yesmakedonijabihcro no

netbet logo

Netbet Bonus 50% za nove do 50€

Netbet je novo stara kladionica, nekadašnja svima nama dobro poznata kladionica Bet770 postala je Netbet. Ponuda kod sportskog klađenja je dobra, kvote su prosječni a na popularne događaje znaju biti i iznadprosječne. Korisnička podršku moguće je kontaktirati putem email obrasca, telefonom ili putem live chata.
Isplate na moneybookers ili banku obavljaju se u roku od 12 do 48 sati.

Sportski Netbet bonus do 50€ mogu dobiti novi igrači kao i postojeći igrači koji su imali otvoren korisnički račun kod bet770 kladionice. Novi korisnici također mogu dobiti i po 10$ besplatno za igranje u kazinu, poker sobama ili pak bingo sobama. Najbolji koeficijenti za kontra oklade mogu se pronaći kod live oklada u nogometu koje je nabolje uplatiti u poluvremenu utakmice dok rezultat miruje.

Bonus ponuda:50€
Uplata: 100€
Rollover: 1300€
Min. tečaj: 1,60

Uvjeti bonusa

 • Za bonus u iznosu do 100€ potrebno je u prije uplate depozita u promotion sekciji upisati bonus kod: WELCOME50
 • Iznos bonusa će se pridodati vašem računu nakon što iznos prvog depozita uplatite 1x u sportskom klađenju minimalne kvote 1.60
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover, računaju se sve pojedinačne oklade uključujući oklade u živo, osim oklada na azijski hendikep, oklade na zbroj golova te oklade na konjske utrke.
 • Kako bi isplata bila moguća igrači moraju iznos depozita i bonusa okrenuti 6x na kvotu 1.60 ili veću
 • Rok za ispunjenje uvjeta je 60 dana od dana registracije.

bonus buttonforum spikasrbijaslovenijamn yesmakedonijabihhrvatska

noxwin sportsbook

Noxwin 50% bonus za nove korisnike do 75€ 

Noxwin je malteška kladionica prisutna na internetu od 2006. godine, a odnedavno je u vlasništvu Every Matrix grupacije. Kladionička ponuda se prelaskom u Every Matrix ponešto popravila, dok su kvote i dalje uglavnom prosječna
Korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno i to putem emaila, a uplate i isplate su moguće svim najvažnijim sredstvima plaćanja.
S obzirom na ne baš povoljne tečajeve i visoki rollover bonusa preporučena metoda za ovaj bonus je korištenje underlaya.

Bonus ponuda: 75€
Uplata: 150€
Rollover: 1800€
Min. tečaj: 1,75

Uvjeti Besplatne oklade

 • Registrirajte se i prilikom prvog depozita upišite bonus kod: BONI75 i bonus će se automatski dodati na račun igrača
 • Prije isplate potrebno je iznos prvog depozita i iznos bonusa uplatiti 8 puta na oklade minimalne kvote 1,75
 • Dok je bonus aktivan tj. dok nisu ispunjeni bonus uvjet NIJE DOZVOLJENO plasirati oklade većeg iznosa od 50€ u suprotnom Noxwin kladionica ima pravo poništiti takve oklade
 • Nakon ispunjenih bonus uvjeta dozvoljeno je ulagati i više od 50€ na oklade
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover računaju se sve oklade, pojedinačne ili kombinirane te oklade uživo, osim oklada na azijske hendikepe i konjske utrke. 
 • Bonus uvjete potrebno je ispuniti u roku od 20 dana
 • Svi Noxwin bonusi vrijede za uplate putem internet novčanika

uzmi bonusforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

oddsring logo

OddsRing 200% bonus za nove korisnike do 200 eura

OddsRing je osnovana 2009. godine sa sjedištem na Malti. Posjeduje sve dozvole za pružanje usluga klađenja. Odds Ring je dostupan na 8 jezika, korisničku podršku moguće je kontaktirati putem email obrasca. Kladionička ponuda je vrlo bogata i raznovrsna a najbolje tečajeve pronaći ćete na popularnim nogometnim natjecanjima. Bonus ponuda iznosi 200% do 200€ za nove igrače a temelji se na saklupljanju OddsRing bodova sa kojima osim bonusa možete dobiti digitalnu kameru, LCD televizor, Iphone 5 i ostale vrijedne nagrade. Savjetujemo da prije registracije dobro pročitate bonus uvjete i da se pridržavate istih.

Uvjeti Bonusa

 • Da bi dobili bonus potrebno je sakupiti određeni broj Odds Ring bodova. Naprimjer: Za bonus od 200€ potrebno je sakupiti 5.000 Odds Ring bodova, okladite se iznosom od 50€ na kvotu 3.00 i ukoliko je oklada dobitna zaraditi ćete 100 Odds Ring bodova a ukoliko se okladite iznosom od 50€ i izgubite okladu zaraditi ćete 50 Odds Ring bodova
 • S obzirom na sustav bonusa molimo da prije uplate dobro proučite bonus uvjete. 
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

“otobet logo”

Otobet - 100% bonus za nove korisnike do 175€

Otobet, internet kladionica sa sjedištem u Kostarici, ima uobičajeno široku ponudu sportskog klađenja i to sa odličnim, iznadprosječno visokim,  tečajevima. Registracija na kladionicu je jednostavna i sastoji se od samo jednog koraka nakon kojeg slijedi verifikacija e-mail adrese. Uplata na kladionicu moguća je svim važnijim sredstvima plaćanje i besplatna je. Isplata je također besplatna i moguća je nakon verifikacije korisničkog računa, za što su potrebna 2 službena dokumenta s fotografijom, te još 2 dodatna dokumenta za potvrdu adrese i sredstava plaćanja.

Korisnička podrška spada među slabije strane Otobeta i dostupna je putem telefona i e-maila samo radnim danom od 08 - 18 sati CET, dok sa Live Chat službom, unatoč prisustvu obrasca, nismo uspjeli razgovarati. Ipak, e-mail služba će vam u okviru svog radnog vremena odgovoriti promptno i profesionalno.

Otobet nudi brojne promocije novim i postojećim igračima. Uz Sign-up bonus do 175 eura tu su i Rođendanski bonus bez depozita od 15 eura, Turnover bonus koji ćete dobiti nakon što uplatite oklada u iznosu 1.500 eura, te Refer a Friend bonus od 10 eura kada pozoveti prijatelja da se registrira na Otobet po vašoj preporuci.

Bonus ponuda: 175€
Uplata: 175€
Rollover: 3150€
Min. tečaj: 1.90

Uvjeti bonusa

 • Bonus će se automatski dodati na vaš račun nakon što izvršite prvu uplatu na Otobet kladionicu i iznosi 100% uplate do maksimalno 175 eura.
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je uplatiti oklada u iznosu 9 puta iznos depozita + bonusna tečaj 1,90 ili viši u roku od 90 dana
 • Kombinacijske oklade se ne zbrajaju u rollover
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

racebets

Racebets 100% bonus za nove korisnike do 50 eura

Racebets kladionica je na internetu prisutna nekoliko godina, sjediše kladionice je na Malti. Licencirana je na Malti i u Njemačkoj. Cilje Racebets kladionice je da igračima omogući klađenje na gotovo sve svjetske konjske utrke. Ponuda kladionice je odlična, sve popularnije konjske utrke igrači mogu pratiti putem live stream-a. Korisnička služba odlično odrađuje svoj posao. Mogućnosti plaćanja su dobri pa tako igrači mogu izvršti plaćanje karticama kao i Skrill i Neteller novčanicima. 

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 250€
Min. tečaj: 1,50

Uvjeti Bonusa

 • Nakon uplate Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun i možete ga odmah koristiti.
 • Bonus je dostupan svim novim članovima koji kao valutu izaberu USD, EUR, GBP, AUD i CHF.
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 5 puta. Minimalni tečaj nije definiran.
 • Bonus vrijedi samo za korisnike s prebivalištem u sljdećim zemljama: Austrija, Australija, Belgija, Finska, Njemačka, Indija, Irska , Japan, Malta, Mauricius, Norveška, Švedska, Švicarska i Ujedinjeno Kraljevstvo

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

rivalo

Rivalo 100% bonus za nove korisnike do 100 eura

Rivalo kladionica je u vlasništvu jake kompanije 247SportsInteractive B.V., uredno je licencirana i u nadležnosti je tijela u Curacao-u. Sportska ponuda je odlična, moguće se je kladiti na sve sportove a kvote su uglavnom prosječne. Stranica je lijepog izgleda a navigacija je jednostavna. Igrači koji se vole kladiti uživo zadovoljiti će se njihovom ponudom klađenja uživo dok će strastveni igrači u pokretu svoju okladu moći postaviti putem tableta ili putem mobilnog telefona.
Mogućnosti plaćanja na kladionicu su velike, uplatu se može izvršiti kreditnim karticama i popularnim online novčanicima kao što su Skrill i Neteller i to bez provizije na sve načine uplata. Mogućnost dobivanja sportskog bonusa za igrače iz određenih zemalja limitiran je načinom uplate na kladionicu stoga pažljivo pročitajte Bonus uvjete ispod teksta. Važno je istakunti da ovaj bonus vrijedi i za igrače iz Crne gore. Za dobivanje sporstkog 100% bonusa do 100€ potrebno je učiniti registraciju i napraviti uplatu na kladionicu.

Uvjeti Bonusa

  • Da bi dobili bonus potrebno je uraditi registraciju i napraviti prvi depozit od minimalno 10€, bonus do ukupno 100€ će se automatski dodijeliti na račun igrača.
  • Za isplatu bonus doznake potrebno je iznos bonus doznake i iznos prvog depozita uplatiti 3 puta na bilo koju sportsku okladu kvote 2.00 ili veće, osim igrača iz Poljske i Rusije koji moraju upatiti iznos bonusa i depozita 5 puta na bilo koju sportsku okladu s minimalnim koeficijentom 2,00. Oklada može biti pojedinačna - single ili kombinirajuća.
  • Igrači iz Svedške, Norveške i Finske mogu dobiti bonus uplatom bilo kojim sredstvom plaćanja
  • Igrači iz Mađarske dobiti će bonus samo ako uplate bankovnom doznakom ili putem Skrill-a ili Neteller-a.
  • Igrači iz Crne gore i Švicarske dobiti će bonus ako uplate jednom od navedenih metoda: Mastercard ili Visa kartica, Skrill, Paysafecard, Neteller, Ukash, ecoPayz
  • Igrači iz Rusije i Poljske svoj bonus mogu dobiti uplatom Mastercard ili Visa karticom, Skrill novčanikom, Paysafecard-om, Neteller novčanikom, Ukash, ecoPayz i bankovnom doznakom
  • Igrači iz Turske mogu koristiti jednu od slijedećih metoda: Ukash, ecoPayz ili CepBank
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sbobet

SBObet 15% bonus do 180€

Sbobet je jedna od najpoznatijih i najboljih azijskih kladionica, 2009. godine Sbobet kladionica dobila je nagradu kao najbolja azijska kladionica koja u svojoj ponudi ima cijelokupan paket proizvoda za igre na sreću za azijsko i europsko tržište. Posjeduje dozvole za igre na sreću od strane dva službena tijela. Sportska ponuda je odlična, više od 500 sportskih događaja tjedno koji pokrivaju sve velike nogometne lige i razna međunarodna natjecanja.
Korisnička podrška je vrlo dobra, može ih se kontaktirati putem email-a, telefona i live chata. Isplate su sigurne a vrijeme isplata ovisi o načinu depozita, obično u roku par sati na e-novčanike ili 2-3 putem bankovne transakcije. Postojećim korisnicima često nudi razne sportske i kazino promocije u obliku bonusa ili besplatnih oklada. 
Bonusmajstori izrazito preporučuju Sbobet kladionicu koja može služiti za protuoklade jer su koeficijenti na azijske hendikepe +0.5 iznad prosječni. Igrajući protuoklade profitirati ćete u smislu da neće gubiti svoj pravi novac jer će vam se završetkom rollovera uplatiti sportski bonus koji će pokriti eventualne troškove (gubitke) proizašle kontraklađenjem.
Da bi dobili bonus potrebno je prilikom registracije upisati bonus kod, koji se mijenja svakih nekoliko mjeseci. Stoga prije registracije dobro provjerite koji je važeći bonus kod.

Bonus ponuda: 180€
Uplata: 1200€
Rollover: 12.000€
Min. tečaj: 1,50

Uvjeti Bonusa

 • Prilikom registracije na Sbobet upišite važeći bonus - potražite ga na stranicama promocije
 • Nakon što se iznos depozita uplati 10 puta na koeficijent ne manji od 1.50 bonus do 250€ će se automatski pridodati računu te se može izvršiti isplata
 • U rollover se ne zbrajaju oklade uživo

bonus buttonforum buttonsr yesslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sportbet

Sportbet bonus za nove korisnike do 50$

Sportbet je popularna kladionica američkog tipa iz 5Dimes grupacija, te je u osnovi klon mnogo poznatije 5Dimes kladionice. Sportbet sa 5Dimesom dijeli ne samo kompletnu ponudu sportskog klađenja i tečajeve, već i službu za korisnike, te se sve kvalifikacije koje se odnose na 5Dimes mogu primjeniti i na Sportbet. O osobinama i pogodnostima ovih dvaju kladionica pročitajte više u članku o 5Dimes bonusu.

Istodobno u Sportbetu se mogu dobiti i sve promocije dostupne u 5Dimesu, pa i 50% bonus za nove korisnike do 50$

Bonus ponuda: 50$
Uplata: 100$
Rollover: 500$
Min. tečaj: - -

Uvjeti Bonusa

 • Registrirajte se na Sportbet, te za maksimalni iznos bonusa uplatite najmanje 100$
 • Zatražite bonus putem Live chata
 • Za svakih 100$ uplaćenih oklada tj. ispunjenog rolovera dobiti ćete 10$ bonusa u obliku Free-Playa, i tako sve dok ne dobijete svih 50$ bonusa
 • Pri izračunu rollovera računa se manji iznos između iznosa uplate i dobitka
 • Free-Play možete uplatiti na bilo koji događaj iz ponude Sportbet kladionice
 • Nakon što iskoristite sve Free-Play oklade moguće je potpuno slobodno raspolagati sredstvima na računu

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sportingbet bookmaker

Sportingbet bonus za nove korisnike do 200€

Sportingbet kladionica pripada Sportingbet PLC grupaciji osnovanoj 1998, jednoj od najvećih svjetskih grupacija za online klađenje i casino. Sportingbet nudi velik broj oklada na većinu popularnih sportova s uglavnom prosječnim i iznadprosječnim tečajevima. Europska verzija Sportingbeta među ostalim lokalizarana je i na hrvatski i slovenski jezik.

Bonus ponuda: 200€
Uplata: Ovisno o prvom dobitku 
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 1.50

Uvjeti bonusa

 • Da bi se kvalificirali za bonus vaše prve tri oklade moraju biti kombinirane s 3 ili više selekcija, gdje koeficijent za svaki izbor mora biti minimalno 1.3.
 • Iznos bonusa će biti jednak vašoj najmanjoj kvalifikacijskoj okladi (npr. zbroj prve i druge oklade je 150€ koje je kombinirana oklada sa 5 odabira i zbroj treće oklade je €200 koja je kombinirana oklada sa 3 odabira.U tom slučaju bonus će biti 200€)
 • Bonus će biti upisan kroz 48h od ispunjavanja uvjeta. Iznos će automatski biti upisan i nije potrebno slati zahtjeve
 • Ukupan iznos bonusa mora biti okrenut 5 puta na bilo koju sportsku ponudu sa kvotama od najmanje 1.5 prije nego što dobici mogu biti isplaćeni

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

the greek sportsbook

The Greek 100% Bonus za nove korisnike do 100$ + 1000$ extra

The Greek je jedna od najvećih kladionica namijenjenih sjevernoameričkom tržištu osnovana 1996. godine sa sjedištem u Jamajci. Kladionica je povezana s još jednom velikom jamajčanskom kladionicom BetJamaica, a račun je moguće imati u obje kladionice. Ponuda je kao i kod većine sličnih kladionice relativno ograničena, a prikaz ponude i navigacija po sajtu su pomalo komplicirani i čudni. Ipak, tečajevi su dosta dobri, posebno na američke sportove. Korisnička podrška je dostupna samo putem e-maila, ali je zato vrlo brza, dok su uplate i ispalte moguće svim važnijim sredstvima plaćanja.
Osim bonusa za nove korisnike u The Greeku možete dobiti i bonus za svaku novu uplatu od 11% te prijateljski bonus.
Bonus ponuda: 100$
Uplata: 100$
Rollover: 840$
Min. tečaj: Bilo koji

Uvjeti bonusa

 • Registrirajte se na The Greek kladionicu, izvršite prvu uplatu, odigrajte iznos prvog depozita jedanput te pošaljite email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • Bonus u vrijednosti 100% prve uplate automatski će vam se pripisati saldu računa i odmah ga možete koristiti
 • Da bi mogli izvršiti isplatu trebate biti aktivni igrač tijekom razdoblja od 30 dana i uplatiti iznos prvog depozita najmanje 4 puta na sportske oklade. Definicija aktivnog igrača podrazumijeva da svakog tjedna uplatite bar nekoliko oklada
 • Ne postoji minimalni koeficijent ali se u rollover računa manji iznos između iznosa uloga i iznosa dobitka
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

bonus buttonforum buttonsr noslo nocrna goramk nobihcro no

tonybet

Tonybet 50% bonus za nove korisnike do 100€

Tonybet kladionicu je 2009. godine osnovao litavski biznismen i profesionalni poker igrač TonyG sa sjedištem u Estoniji, gdje je kladionica ujedno i registrirana, te licencirana. Tonybet je rijedak slučaj internet kladionice primarno fokusirane na košarkaške utakmice, na koje nudi velik broj oklada na jednako velik broj natjecanja. Ostatak ponude sportskog klađenja je osrednji, ali sadrži sve glavne sportove i tipove oklada. Takvim bi mogli okarakterizirati i tečajeve koji na najpopularnijim ligama imaju payout od 95%, a na manje popularnim nešto manji. Inače tečajevi s Tonybeta dostupni su na najpopularnijim servisima za usporedbu poput Betbraina i Oddsmonkeya. Limiti su zadovoljavajući na najvažnijim sportskim natjecanjima, ali su kao i tečajevi zlatno slabiji na manje popularnim. U ponudi Tonybeta nalazi se i klađenje uživo, a moguće je klađenje putem mobitela i tableta.

Postupak registracije je vrlo jednostavan i završava se potvrdom email adrese pomoću verifikacijskog linka. Tonybet prima uplate putem svih važnijih sredstava plaćanja, na koje je moguće izvršiti i isplatu, i to bez naknade. Prilikom isplate potrebno je sredstva uplatiti na isto sredstvo plaćanja sa kojeg je izvršena uplata. Korisnička služba i pomoć igračima dostupna je putem kontakt forme, emaila i telefona, te u FAQ sekciji. Live chat usluga za sada, nažalost, nije dostupna. Da bi se uopće mogli početi kladiti na Tonybetu, kao i kasnije izvršiti isplatu, potrebno je izvršiti upload identifikacijskog dokumenta. Ovo je potrebno napraviti u roku 30 dana od otvaranja računa i moguće je izvršiti putem upload linka na stranicama kladionice.

Tonybet bonus za nove korisnike iznosi 50% prvog depozita do maksimalno 100€ i dostupan je igračima iz većine europskih zemalja. Nažolost od zemalja regije trenutno je dostupan samo igračima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Što se tiče promocija za postojeće korisnike iste su dostupne svim igračima i uglavnom se radi o povremenim bonusima i free bet ponudama povodom velikih sportskih natjecanja, te nagradnim igrama za najuspješnije igrače.

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 200€
Rollover: 1.200€
Min. tečaj: 1,85

Uvjeti Bonusa

 • Da bi dobili bonus potrebno je nakon izvršenog depozita u računu igrača pod bonus stavkom upisati bonus kod DEVOTED, bonus će se automatski pridodati na račun igrača
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti 12 puta na sportske oklade s minimalnim koeficijentom 1,85 i to u roku 60 dana od datuma prve uplate.
 • Oklade na točan rezultat (correct score) ne zbrajaju se u ispunjavanje bonus uvjeta
 • bonus buttonforum buttonsr noslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

winmasters

Winmasters 50% bonus za nove korisnike do 50€

Winmasters kladionica osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Malti, a posjeduje dozvolu za klađenje odobrenu i reguliranu od vlade Curacaa. Kladionica je naročito popularna kod igrača iz Češke i Slovačke, te nudi standardnu ponudu sportskog klađenja uobičajenu kod europskih internet kladionica. Ponuda klađenja na nogomet, košarku i odbojku je vrlo bogata, a i tečajevi kod velikih natjecanja vrlo su često iznadprosječni. U sportskom odjeljku nalazi se još platforma za klađenje uživo, ponuda klađenja na virtualne sportove i mogućnost praćenja sportskih statistika te rezultata uživo.

Stranica je lijepog izgleda a navigacija je jednostavna i brza. Uplate i isplate moguće je izvršiti karticama i popularnim Skrill i Neteller servisima. Nažalost, kod svih tipova isplata obračunavaju proviziju od 3%. Korisnička podrška dostupna je putem email obrasca na stranicama kladionice, te iznenađujuće brzo odgovara na upite igrača.

Winmasters kladionica posebno cijeni igrače iz istočnoeuropskih zemalja, uključujući našu regiju, koji mogu dobiti 50% bonus na prvu uplatu do 50€. Stalne igrače očekuju pak promocije vjernosti u obliku bonusa na ponovnu uplatu, free spinova u Winmasters Casinu i drugo.

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 100€
Rollover: 1.150€
Min. tečaj: 1,80

Postupak dobivanja i uvjeti bonusa

 • Registrirajte se na Winmasters kladionicu te u prvom koraku upišite bonus kod BONUS50INT
 • Uplatite prvi depozi depozit, te izvršite novčani transfer sa glavnog računa na sportski račun
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos depozita uložiti jedan put te potom iznos bonusa i depozita uložiti 7 puta na sportske oklade s minimalnim koeficijentom 1,80 u roku od 60 dana od datuma prve uplate.
 • Oklade azijskog hendikepa, draw no bet i oklade uživo (osim klađenja uživo na 1 ili X ili 2 ishode) ne ulaze u uvjete obrtanja (rollover).

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramk nobihhrvatska

Joomla SEO by AceSEF
   

Kalkulator za sigurno klađenje  

bonusmajstori kalkulator
   
   

Najnovije teme na forumu  

Autor: Milan
danas 00:06
Kupujem Bet365 račune - samo Srbija Pozdrav, kupujem Bet365 račune otvorene u Srbiji. Što stariji to bolje, može i limitirani. Ponude u inbox. Hvala.
Autor: Patrick
jučer 22:03
Odg: Tonybet Bonus kladionica Ne važi vise bonus za uplate skrillom
Autor: Patrick
jučer 22:02
Odg: BETnGO bonus Pripazite na tačku 5 (maksimalna uplata 25 eura na opklade) Što se tiče isplate - na skrillu u roku 24h
Autor: Patrick
jučer 19:17
Odg: Betrally Bonus I meni je tako bilo zadnji put,samo meni 6,37 ali nije to limitiranje jer ne dozvoljavaju ni manje,ne kontam. A pustaju singlove po 200km bez problema :)
Autor: gogie
jučer 19:17
Odg: Betrally Bonus Registriram se uredno i odmah limitiran iako nijednu okladu nisam odigrao :) I to 6.86 maximalan ulog :)
Powered By nZambi!
   

Bonus Majstori Cashback  

cashback paysafe banner
   

Sve kladionice na jednom mjestu  

1bet > 20€ Free Bet
1xbet >>>
10bet > 200€ Bonus
12Bet > 225€ Bonus **
138.com > 25£ Free Bet
18Bet > 30€/50€ Bonus
188Bet >>>
377Bet > 100€ Bonus
5Dimes > 200$ Bonus
Admiral > 200€ Bonus **
Bets10 >>>
Bet3000 > 20€ Bonus **
Bet365 > 50€ Bonus **
Bet777 > 200€ Free Bet
BetAdonis > 350€ Bonus
Betadria > 50€ Bonus
Betathome > 100€ Bonus
Betcart > 250€ Bomus
Betcris > 500$ Bonus
Betdaq > 30€ Free Bet **
Betfair Exchange >20€ Free Bet
Betfair SB > 200€ Bonus (HR)
Betfair SB > 50€ Bonus (ex YU)
Betfirst > 50€ Free Bet
Betfred > 30£ Free Bet **
Betgun > 35€ Bonus
BetIn > 100€ Free Bet
Betmotion > 50$ Bonus
BetnGo > 300€ Bonus
BetPlay > 50€ Bonus
Betredkings > 60€ Bonus
Betsafe > 25€ Free Bet **
Betsson > 45£ Bonus **
Betstars > 20€ Free Bet
Betswar > 100€ Bonus
BetRally > 100€ Bonus
Betvision > 50£ Free Bet
Betway > 50€ Bonus **
Boylesports > 5£ Free Bet **
Bwin > 50€ Bonus **
Cashpoint > 100€ Bonus
Championsbet > 50€ Bonus
ComeOn > 25€ Bonus**
Coral > 50£ Free Bet **
Dafabet > 80€ Bonus
Diamond > 300$ Bonus
Digibet > 20€ Bonus **
Dobet > 50€ Bonus
Doxxbet > 150€ Bonus
Efbet > 100€ Free Bet
Exclusivebet > 75€ Bonus
Expekt > 10€ Free Bet (Mobile)
Favourit > 50€ Bonus **
Fun88 > 50£ Free Bet
Gentingbet > 10£ Free Bet
Happybet > 25€ Free Bet **
Intertops > 20€ Free Bet
Intragame > 50€ Bonus
Jetbull > 75€ Bonus
Jojobet > 60€ Bonus
Ladbrokes Burza > 25€ Free Bet **
Ladbrokes > 50£ Free Bet **
Leonbets > 150$ Bonus
Lightbet > 25€ Free Bet
LS Bet > 120€ Bonus
Matchbook > 20€ Free Bet **
Marathon Bet >>>
Meridianbet > 50€ Bonus
Mobilbet > 20€ Bonus
Mybet > 50€ Bonus **
Netbet > 50€ Bonus **
Noxwin > 75€ Bonus
OddsRing > 200€ Bonus
Offsidebet > 25€ Free Bet
Otobet > 175€ Bonus
Paddy Power > 50€ Free Bet **
Pinnacle Sportsbook
Racebets > 50€ Bonus **
Redbet > 50€ Bonus **
Real Deal Bet > 100€ Bonus
Redstar > 50€ Bonus
Rivalo > 100€ Bonus
SBObet > 250€ Bonus
Smart Live Sports > 80£ Free Bet
Smarkets > 10£ Free Bet
Skybet > 30£ Free Bet **
Sportbet > 200$ Bonus
Sportingbet > 200€ Bonus
Stan James > 10£ Free Bet **
The Greek > 100$ Bonus
Tipbet > 100€ Bonus
Titanbet > 10€ Free Bet
TLC178 > 50£ Free Bet
Tonybet > 100€ Bonus **
Totesport > 25€ Free Bet
Unibet > 15€ Free Bet
Youwin > 10€ Free Bet
Vitalbet > 50€ Bonus
William Hill > 25£ Free Bet **
Winmasters > 50€ Bonus
Xtip > 100€ Bonus **
---------------------------------------
** Samo za igrače iz određenih zemalja

   
   
   
© bonusmajstori.com