Članci

Registrirajte se na stranice naših partnera preko linkova na našim stranicama i zaradite Cashback nagradu do 10 eura za svaku registraciju.

Uvjeti nagrade

 1. Pravo na Cashback nagradu u obliku gotovog novca imaju samo registrirani korisnici portala bonusmajstori.com iz svih zemalja Regije i šire koji se na stranice partnera registriraju preko nekog od linkova objavljenih na stranicama bonusmajstori.com ili u promotivnoj e-mail poruci. Registraciju na portal bonusmajstori.com moguće je obaviti putem obrasca za prijavu korisnika na desnoj strani ovog teksta. Pravo na Cashback nagradu o obliku Paysafecard Bonova imaju samo registrirani korisnici portala bonusmajstori.com iz Hrvatske koji se na stranice partnera registriraju preko nekog od linkova objavljenih na stranicama bonusmajstori.com ili u promotivnoj e-mail poruci.
 2. Da bi ostvarli pravo na cashback nagradu korisnici moraju zadovoljiti specifične uvjete za svaku pojedinačnu nagradu koji se nalaze uz opis cashback nagrade. Uvjeti nagrade sadrže iznos minimalne uplate, minimalnog uloga i tečaja u slučaju sportskih kladionica, te rok za ispunjavanje istih. Uvjeti minimalnog uloga na sportskim kladionicama se smatraju ispunjenim tek nakon što je događaj završen i oklada odlučena.
 3. Da bi ostvarili pravo na cashback vaša registracija na stranici partnera mora biti zabilježena preko jednog od naših linkova. Portal bonusmajstori.com ne snosi odgovornost u slučaju neuspješnog bilježanja registracije
 4. Uslučaju kada za istog partnera postoji više pojedinačnih nagrada za određeni proizvod (sportska kladionica, casino, poker, bingo itd.) korisnik ima pravo na samo jednu cashback nagradu za pojedinog partnera. Također, ako kod navedenog partnera već ima otvoren račun za neki proizvod korisnik nema pravo na nagradu za drugi oglašavani proizvod osim ako to nije specifično navedeno u opisu nagrade. 
 5. Korisnik treba zatražiti cashback nagradu najkasnije u roku 45 dana od otvaranja računa putem obrasca za podnošenje cashback zahtijeva. U zahtjevu je potrebno ispuniti sve tražene detalje koji mogu uključivati datum i vrijeme registracije, korisničko ime na stranicama partnera, iznos prve uplate i slično
 6. Korisnik će dobiti potvrdu o ispunjavanju uvjeta cashback nagrade najkasnije u roku 30 dana od podnošenja zahtijeva putem e-maila. E-mail potvrda o ispunjavanju uvjeta nagrade obavezno će sadržavati i ukupni iznos prikupljenih cashback nagrada do trenutka podnošenja zahtijeva
 7. Isplata Cashback nagrade može se zatražiti nakon što korisnik prikupi nagrada u vrijednosti 25 eura. Isplatu treba zatražiti putem obrasca za isplatu nagrade. Ukoliko korisnik želi isplatu na Moneybookers/Skrill novčanik u polje "Moneybookers email" potrebno je upisati moneybookers/skrill email korisnika a za isplatu putem Paysafecard kodova Hrvatska korisnik u polje "Moneybookers email" upisuje email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i iznos nagrade od minmalno 150 HRK.
 8. Isplata će se izvršiti najkasnije 10 dana nakon podnošenja zahtijeva putem Skrill/Moneybookersa. Isplata putem Paysafecard kodova biti će izvšena tako da će korisnik putem emaila dobiti kodove određene vrijednosti nagrade koju je sakupio. Ukoliko korisnik želi da mu se dio novca isplati na Skrill/Moneybookers račun a dio putem Paysafecard kodova u tom slučaju korisnik mora ispuniti i poslati dva obrasca za isplatu nagrade i to tako da će u jednom upisati iznos koji želi da mu se isplati na Moneybookers/Skrill a u drugom zahtjevu će upisati iznos nagrade za isplatu putem Paysafecard kodova. Napomena za isplatu putem Paysafecard kodova u polje "Moneybookers email" potrebno je upisati email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U slučaju ne zadovoljavanja uvjeta za isplatu korisnik će biti obavješten o tome u istom roku.
 9. Bonusmajstori.com ne preuzimaju nikakvu odgovornost za eventualne probleme financijske gubitke ili druge probleme. Prije registracije korisnici trebaju pažljivo pročitati i prihvatiti uvjete bonus ponude na partnerskim stranicama

Kako dobiti Cashback nagradu

 • Registrirajte se na portal bonusmajstori.com
 • Potražite stranice partnera koje vas interesiraju u popisu cashback nagrada ispod ovog teksta i dobro proučite uvjete nagrade i eventualnog bonusa za nove korisnike.
 • Registrirajte se na stranice partnera putem linka uz opis nagrade ili bilo kojeg drugog linka na našim stranicama. Ukoliko ste ranije već posjećivali stranice partnera preporućljivo je da obrišete kolačiće (cookies) u postavkama vašeg internet preglednika kako bi bili sigurni da vaša prijava biti ispravno zabilježena
 • Nakon što ste ispunili uvjete nagrade pošaljite nam cashback zahtjev putem obrasca. Molimo vas da radi što brže identifikacije vašeg zahtjeva ispunite sve tražene detalje u zahtijevu
 • Vaš zahtijev biti će obrađen u roku od najviše 30 dana. U praksi nastojati ćemo to izvršiti znatno brže, u roku od nekoliko dana
 • Nakon utvrđivanja opravdanosti zahtijeva dobiti ćete potvrdu o ispunjavanju uvjeta nagrade i ukupni iznos prikupljenih nagrada
 • Kada prikupite cashback nagrada u vrijednosti od najmanje 25 eura pošaljite nam zahtijev za isplatu putem obrasca za isplatu nagrade. Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je ispuniti sva polja na obrascu.
 • U slučaju ispravnosti zahtjeva isplatu ćemo izvršiti u roku od najviše 10 dana

betfair

Betfair 7€ Cashback ili Paysafecard kod vrijednosti 50HRK

cashback 7Registrirajte se na Betfair burzu koeficijenata preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 10€ Cashback.
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uspješno sklopiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na bilo koji koeficijent na Betfair burzi koeficijenata.
Novi Betfair korisnici mogu birati između besplatne oklade od 25€ i paketa koji isključuje besplatnu okladu od 20€ i do 1.000€ Betfair cashbacka zavisno od broja prikupljenih bodova.

Betfair 10€ Cashback vrijedi za registracije do 31.08.2013.


odds monkey

Oddsmonkey 5€ Cashback ili Paysafecard

cashback 5Registrirajte se na odličan servis za uspredbu koeficijenata, pronađite sigurnu okladu iznad 100%, uštedite više od 20€ mjesečno i puno dragocjenog vremen.Oddsmonkey uspoređuje tečajeve preko 60 kladionica u realnom vremenu, posjeduje implementiran kalkulator, direktne linkove na kladionce, arb alarme i još toga dok besplatna verzija obnavlja tečajeve svakih 30 minuta i nema potrebne alate.  Mjesečna pretplata na Oddsmonkey košta približno 10€ a ukoliko se registrirate preko loga ili linka na stranicama Bonusmajstori možete dobiti povrat novca od 5€ pa Vas pretplata za prvi mjesec košta 5€.
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate platiti mjesečnu pretplatu na Oddsmonkey koja košta 8 GBP/10€.

Oddsmonkey 5€ Cashback vrijedi za registracije do 31.08.2013..


betfred

Betfred 7€ Cashback ili Paysafecard kod vrijednosti 50 HRK

cashback 7Registrirajte se na Betfred kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 7€ Cashback.
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 60€, te uplatiti oklada u vrijednosti od najmanje 60€ na minimalni koeficijent 2,0 na Betfred kladionici.
Novi korisnici na Betfred kladionici mogu dobiti i besplatnu okladu - free bet u iznosu od 50 GBP prinližno 65€.

12Bet 10€ Cashback vrijedi za registracije do 31.08.2013.


betinternet

Betinternet 7€ Cashback ili Paysafecard kod vrijednosti 50 HRK

cashback 7Registrirajte se na Betinternet kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 7€ Cashback.
Da bi ostvarili pravo na cashback morate uplatiti najmanje 50€, te uspješno sklopiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na minimalni koeficijent 2,0 na Betinternet kladionici u roku od 30 dana.
Novi korisnici iz BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije te većine europskih zemalja mogu na Betinternet kladionici dobiti i besplatnu okladu do 25 funti (cca 30 eura).

Betinternet 7€ Cashback vrijedi za registracije do 31.08.2013.


boylesports

Boylesports 7€ Cashback ili Paysafecard kod vrijednosti 50 HRK

cashback 7Registrirajte se na Boylesports kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 7€ Cashback.
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uspješno sklopiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na minimalni koeficijent 2,0 na Boylesports kladionici u roku od 30 dana.
Novi korisnici iz određenih zemalja mogu na Boylesports kladionici dobiti i besplatnu okladu od 20€.

Boylesports 7€ Cashback vrijedi za registracije do 31.08.2013.


intertops

Intertops 7€ Cashback ili Paysafecard kod vrijednosti 50 HRK

cashback 7Registrirajte se na Intertops kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 7€ Cashback.
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uspješno sklopiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na minimalni koeficijent 2,0 na Intertops kladionici u roku od 30 dana.
Novi korisnici na Intertops kladionici mogu dobiti i bonus od 20$.

Intertops 7€ Cashback vrijedi za registracije do 31.08.2013.facebook

Facebook 1€ Cashback

cashback 1Lajkajte nas na Facebooku i zaradite dodatnih 1€ nagrade!
   

Prijava korisnika  

   

Potražite ovdje vaš bonus ili free bet  

   
   
Square - 250x250 Default
   
© bonusmajstori.com