Pomoć za početnike

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Pomoć za početnike

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 515)
Autor
Sve objave
  • #143399

    Pozdrav svima!
    Prvo da pohvalim ovaj forum i portal. Tako nešto sam bezuspješno pokušavao naći na internetu,a da je na hrvatskom jeziku i odnosi se na hrvatske igrače.
    Nisam početnik kao što naslov teme glasi. Imam poprilično dugogodišnje loše iskustvo što se tiče klađenja (znam sve tipove oklada i back/lay oklade na Bettfairu). I mislim da je bonus hunting jedini način, uz surebetove (iako tu treba biti jako domišljat da te klade ne otkriju), da se zarade novci od kladionica.
    Ono što me zanima:
    Sa kojim kladionicama krenuti, odnosno koje bonuse prvo iskoristiti? Znam, prvo one male, ali koje kladionice vi preporučujete da budu prve?
    Koliko treba minimalno novca da bi se krenulo u bonus hunting?
    Jel imate neki korisni alat ili savjet da ga podijelite?
    Koliko se može zaraditi na mjesečnoj bazi nakon što se iskoriste svi početni bonusi?

    Već mjesecima skupljam informacije i polako skupljam početnu banku tako da se nadam uskoro početi sa iskorištavanjem mnogobrojnih bonusa. A i nadam se da će ovaj forum zaživjeti i biti nam od velike koristi.

  • #143401

    Dobrodošao na forum Luka i hvala na pohvalama.

    Evo probati ću odgovoriti na tvoje pitanje, a ti ako ti nešto ne bude jasno pitaj opet.
    U principu kako početi ovisi dosta o tome što već znaš i koliko novaca imaš.
    Ovis i o tome gdje živiš jer mnogi bonusi i ponude ovise o prebivalištu korisnika. Pretpostavit ću da živiš u Hrvatskoj. Bitna je stvar i to da li imaš koju kreditnu karticu, prije svega Visu ili Mastercard.
    Nekih 500€ za početak je sasvim dovoljno, ali možeš krenuti i s manjim iznosom. Defakto možeš krenuti sa 100€ ali u tom slučaju sve ide sporije. Što se tiče mogučnosti zarade ona dosta ovisi o vremenu koje možeš tome posvetiti i tvojoj vještini. Što si bolji trošiš manje vremena i možeš više toga odigrati.
    Zarada ovisi i o razdobljima. Ponekad je u opticaju puno dodatnih ponuda poput ovih koje su bile prije par dana za Superbowl, a ponekad si samo na signup bonusima. Po meni se može zaraditi oko 200€ mjesečno bez problema, a uz malo više truda i nešto više.

    Ako već znaš uplaćivati lay oklade na Betfairu preporučio bi ti da kreneš s besplatnim okladama i kladionicama koje nude manje bonuse.
    Jedna od kaldionica koje bi ti preporučio odmah na početku je William Hill zbog stalnih casino promocija na kojima možeš svaki tjedan zaraditi 10-ak eura. Nažalost William Hill trenutno nema nikakav bonus za hrvatske korisnike, osim što možeš probati izvući freebet od 60€ koji navodno ipak vrijedi samo za Irce. Imaš temu ovdje:
    http://bonusmajstori.com/forum/4-iz-dana-u-dan/61-william-hill-free-bet-60e282ac

    Ako sam dobro razumio Betfair vjerovatno već imaš, ako ne i njega bi ti preporučio odmah na početku. Što se tiče ostalih kladionica ovisi o lovi s kojim raspolažeš. Prouči uvjete bonusa i probaj najprije odraditi one s manjim rolloverom tako da si ne blokiraš previše novaca u postupku razigravanja rollovera.
    Također moraš voditi računa da kod besplatnih oklada najviše možeš zaraditi ako free bet uplatiš na što veći koeficijent. U tom slučaju moraš dosta uplatiti na kontru na Betfairu. Na primjer u slučaju free beta od 20€ trebati cca 60-80€ za okladu na Betfairu.
    Sljedeće kladionice se daju odigrati s najmanje novaca:
    Digibet
    Bodog
    Titanbet
    Bwin

    Ako imaš nešto više oddlične ponude na kojima na brzinu možeš uzeti na svakoj skoro 40€ imaju Betfred i Paddy Power. Ipak vodi računa da češ za svaku od njih trebati imati na Betfairu oko 150€.

    Vjerovatno si vidio i da imamo akciju za nove registracije na Partybetsu i Gamebookersu u kojoj dajemo extra 10€. Ove kladionice imaju nešto veći rollover, ali i njih bi mogao probati odraditi na početku.

    Što se tiče alata imaš naš kalkulator za sigurno klađenje

    Tvoje pitanje zahtijeva dosta opširan odgovor. Možda bi bilo najolje da proučiš ovo točku po točku, pa pitaš dalje što te zanima.

  • #143403

    Imam sve potrebno (Visa electron card, otvoren Betfair account,Moneybookers, puno vremena…). Nažalost, već sam se registrirao i izgubio početni bonus kod Bwina, Gamebookersa, Bet365 i Bet-At-Home.
    Znači, treba mi nekih minimalno $150 za početak (kartica i Betfair su mi u $).
    Nije neki iznos $200 za mjesec dana, ali bolje zaraditi 10kn, nego izgubiti 100kn.
    Hvala za kalkulator. Kad skupim pare, krećem pa ću onda sigurno imati još pitanja.

  • #143404

    Sprema se još jedan kandidat za lov na bonuse, to je ok!
    U pocetku ces zaradivati 200-300 bodova samo na svoje ime a di su jos racuni na frenda, brata, sestru, djevojke…hehe. Vjeruj mi samo su ovdje sigurne pare – dugorocno.
    Necu ti pisati sta sam sve kupio od sigurnog kladenja i koliko sam para stavio sa strane jer mi ne bi vjerovao.

    Zelim ti puno dobrih bonusa, frebetova u buducem radu

  • #143409

    Imam sve potrebno (Visa electron card, otvoren Betfair account,Moneybookers, puno vremena…). Nažalost, već sam se registrirao i izgubio početni bonus kod Bwina, Gamebookersa, Bet365 i Bet-At-Home.
    Znači, treba mi nekih minimalno $150 za početak (kartica i Betfair su mi u $).
    Nije neki iznos $200 za mjesec dana, ali bolje zaraditi 10kn, nego izgubiti 100kn.
    Hvala za kalkulator. Kad skupim pare, krećem pa ću onda sigurno imati još pitanja.

    Vodi računa o valutama. Nije isto 200$ i 200€, a i funta je trenutno 20% jača od eura. Ima kladionica koje daju jednak iznos bonusa ili free beta u svim valutama, tako da se ponekad najviše isplati otvoriti račun u funti, iako gubiš na konverziji. Tebi naročito s obzirom da je jedna funta 1,60 dolara.

    U vezi ovog što je napisao maljavaprsa i računa na brata, curu itd. upozorio bih tebe i sve druge da paze šta rade. Nije tajna da se tako može dosta extra zaraditi, ali treba biti pametan i znati gdje se to može a gdje baš i nije pametno.

  • #143411

    Istina, razlika u valuti je velika, ali ću ipak ostati pri dolaru.
    Čitao sam na arbforumu o surbettingu i njihovom otvorenom “ratu” sa kladionicama. Može se puno novca time zaraditi, ali treba biti pravi maher. Mijenjati ID-ove, IP adrese, imati pravi servis…

    Mislim da će mi najteže biti skupiti tih početnih 800-900 kn jer ovaj moj poslodavac baš i ne drži do redovite isplate plaće. Nadam se da ću uskoro krenuti. Hvala još jednom na savjetima.

    Btw, nevezano uz temu, jer netko probao igrati surebet između lokalnih klada i Betfaira? Kod bonus tipova se zna naći surebet samo ne znam kako da izračunam koliko kuna treba staviti kod lokala, a koliko dolara za lay okladu.

  • #143422

    Btw, nevezano uz temu, jer netko probao igrati surebet između lokalnih klada i Betfaira? Kod bonus tipova se zna naći surebet samo ne znam kako da izračunam koliko kuna treba staviti kod lokala, a koliko dolara za lay okladu.

    Što se tiče valute trebaš samo znati tečaj između kune i dolara i raditi izračun u jednoj od ove dvije valute. Tečaj doduše fluktuira, pa to pomalo živcira. Ja sam to svojedobno radio, ali mi je oduzimalo dosta vremena pa sam prestao. Uglavnom u pravu si, na raznim bonus tipovima lokalnih kladionica često sam nalazio surebete, posebno kod Hrvatske lutrije. Također često se nađu surebeti kad igra reprezentacija, ili HR klubovi protiv stranih.

    Glavni problemi su vrijeme i limiti. Kod online klađenja nakon što uočiš surebet možeš ga uplatiti u roku od par minuta. Kod lokalnih klada moraš izaći iz kuće otići do kladionice, čekati u redu iza tipa koji uplaćuje 10 kombo listića s po 20 parova itd, što zna dosta potrajati. Na kraju ti ne prime ili limitiraju okladu, pa moraš u drugu poslovnicu.

    Za to vrijeme tečajevi na Betfairu ili gdje već se mogu i promijeniti tako da je sve pomalo komplicirano. Inače moraš voditi i računa o naknadi za manipulativne troškove kod lokalaca zbog koje moraš lokalni tečaj pomnožiti sa 0,95238 (100/105) da bi dobio stvarni tečaj. Dobiveni tečaj ubaciš u kalkulator i izračunaš potrebne uloge.

    Sve u svemu cini mi se da bi najbolja metoda bila da imaš nekog dobrog frenda sa skuterom koji bi ti radio uplatio u lokalnim kladionicama, i čim ih uplati javi ti mobitelom, te ti uplatis online.

  • #143432

    Zašto ti treba frend?
    Imaš mogućnost on-line uplate u svim HR lokalima.
    Problem je ta valuta i manipulativni troškovi, iako bonus tipovi se ne mijenjaju. Osobno mislim da tu leži sigurna zarada, samo je problem flukturijajući tečaj.

  • #143442

    Pa u principu si u pravu. Moram priznati da već dosta dugo uopće ne pratim domaće kladionice tako da u principu ne znam koliko su im funkcionalne online stranice.

    Meni osobno pitanje tečaja ne bi predstavljalo poseban problem. Tečaj fluktuira ali to se sve uglavnom uprosječi, ponekad gubiš ali drugi put će ti ići na ruku. Manipulativni troškovi ti smanuju tečaj i to naprosto trebaš uračunati.
    Meni se čini da bi ti veći problem mogli biti limiti kod naših kladionica.
    Također vodi računa da naše kladionice dosta forsiraju neke sportove koje je dosta teško kontrirati na internetu poput europske košarke i rukometa. Problem kod košarke je i to da kod nas imaš tipove koje uključuju X što je na internetu vrlo rijetko.

    U svakom slučaju ako se upustiš u to bilo bo zanimljivo da nam javiš kako ti ide.

  • #143443

    Poneses sa sobom samsung galaxy s sa android sustavom u njega ubacis program za racunanje napravis linkove na obe online klade vjerujem da vec mnoge podrzavaju stranice za mob mala nadopuna kladjenja u buducnosti evo bas na tome radim jel dok sam na poslu ne bi volio fulati dobar sure bet ,evo da vidimo jel postoji program za sure bet preko marketa za android,

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 515)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.