BETMOTION

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 89)
Autor
Sve objave
  • #157724

    Ekipa, naletih maloprije na ovu kladu i imaju ok bonus ( 150 % do 150 € ), čak bih rekao i predobar bonus s obzirom na rollover samo 5 puta na kvotu 1.8 ili veću.
    Jeli itko imao iskustva sa ovima? Jednostavno mi se čini predobro da bi bilo istinito…. 😀

  • #157757

    Ja sam ušao nedavno,izgledaju ozboljno.Imaju brzu korisničku službu,čat… Kada uradiš depozit odmah traže slanje dokumenata i kada ih verifikuju tek tada ti novac legne na račun(sa bonusom)Kvalitet ponude dobar,za ostalo vidječemo…

  • #157761

    Ajde javi kad zatražiš isplatu ( ako zatražiš ) jer sam na SBR-u čitao da baš nisu pouzdani.

  • #157772

    ne znam dali citate pravila ili samo ulazite?

    IMPORTANT: Only residents from the following countries are permitted to play-for-money on Betmotion: Angola, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bolivia, Brazil, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Denmark, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, France, Germany, Greece, Guatemala, Honduras, Italy, Japan, Mexico, New Zealand, Nicaragua, Norway, Panama, Paraguay, Peru, Portugal, Sweden, Switzerland, Turkey and Venezuela.

  • #157774

    Samo ulazimo 🙂
    Pravo da ti kažem pročitao sam samo pravila bonusa.
    Ma chatu mi je operater potvrdio da bonus važi i za nas,samo trebam poslati dokumente koje su mi sutradan verifikovali i upisali bonus.
    Igram normalno,nemam kod njih neku cifru ali ću kasnije pokušati isplatiti manji iznos da to provjerim

  • #157800

    Nažalost,novac mi je presao na drugu stranu pa nisam radio isplatu.
    Provjerio sam zabrane za pojedine zemlje.E-mailom su mi potvrdili da mogu igrati igrači iz svih zemalja Evrope već da oni nisu ažurirali podatke na sajtu i da će to uskoro učiniti

  • #157942

    Je li iko isplatio s aove kladionice? Nisam nacisto da li su ok?

  • #157943

    A očito nije nitko, ja isto čekam hoće li netko nešta javiti ali ništa. Probao bih ja sa manjim iznosom ući ali mi je žao ne iskoristiti full bonus, a opet nisam hrabar uletiti sa full bonusom bez da znam kakvi su sa isplatama.

  • #157945

    ma i ja kontam da idem sa manjim iznosom, pa sta bude. Ali kao sto rece, steta je ne iskoristiti full bonus. Kada bi se javio maniac, mozda da on provjeri jesu li ok, pa da nam javi.

  • #157988

    ma i ja kontam da idem sa manjim iznosom, pa sta bude. Ali kao sto rece, steta je ne iskoristiti full bonus. Kada bi se javio maniac, mozda da on provjeri jesu li ok, pa da nam javi.

    Čim uhvatim vremena testirati ću je i napisati iskustva. Ne bih htio ništa o njoj pisati jer stvarno ne znam ništa o njoj.. Ako se nekom da nek uleti sa malom lovom

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 89)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.