10bet logo10Bet 50% bonus za nove korisnike do 200 eura

10bet je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Londonu te posjeduje britansku dozvolu za klađenje. Svoje usluge pružaju korisnicima iz više od 90 zemalja na 22 jezika među kojima je i hrvatski. Kladionička ponuda je bogata i raznovrsna s najboljim tečajevima na najpopularnija nogometna natjecanja, naročito na azijski hendikep i broj golova. Na uplate kreditnim karticama obračunavaju proviziju do 2% stoga vam preporučujemo korištenje Skrill/Moneybookers novčanik. Na isplate se obično čeka od 48 do 72 sati.
Bonus ponuda za nove korisnike razlikuje se zavisno od zemlje igrača, te vam savjetujemo da prije registracije dobro pročitate bonus uvjete koji vrijede za vašu zemlju i da se strogo pridržavate istih. Osim bonusa za nove korisnike 10bet vrlo često nudi bonuse na ponovnu uplatu te razne promocije u obliku besplatnih oklada (free bet).

Uvjeti 10Bet bonusa

Bonus ponuda: 200€
Uplata: 400€
Rollover: 4800€
Min. tečaj: 1,60
 • Da bi dobili bonus potrebno unijeti bonus kod FD200 te iznos prve uplate uplatiti najmanje jedanput na sportske oklade s minimalnim koeficijentom 1,60 u roku od 90 dana od datuma prve uplate.
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa i depozita uložiti 8 puta na sportske oklade s minmalno tri selekcije na listiću, svaka selekcija na listiću mora imati kvotu 1.60 ili veću. Uvjete je potrebno ispuniti u roku od 90 dana od datuma prve uplate.
  Rollover za igrače iz Slovenije je 8 puta na oklade s minimalnim tečajem 1,60 (uključujući singl), dok je za igrače određenih drugih zemalja 5 puta iznos depozita i bonusa.
 • Oklade na razne tipove azijskog hendikepe i oklade na broj zgoditaka (Over/Under) ne ubrajaju se u rollover. Najveći iznos koji se računa u rollover za svaku pojedinačnu okladu je 50% od dobivenog iznosa bonusa.
 • S obzirom na složeni sustav bonusa zavisbo od zemlje prebivališta preporučamo da prije uplate dobro proučite bonus uvjete.
 • bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

18bet logo18bet Bonus 150% i 100% za nove igrače do 30€ i 50€

Klasično dobra kladionica azijskog tipa 12bet ili 188bet uredno licencirana od strane UK Gambling Commission. Ponuda je standardno dobra, korisnička podrška dostupna je 24/7 putem live chata, telefona ili email zahtjeva. Ovaj bonus izrazito preporučujemo jer se može odmah kladiti bonusom uz underlay a ukoliko kvalifikacijska oklada prođe bonus se može razigravati preko oklada azijski hendikep +0.5 čije su kvote iznadprosječno visoke te 18bet može služiti kao "kontra banka".
Isplate na moneybookers ili banku obavljaju se u roku od 12 do 48 sati.

Uvjeti bonusa

Bonus ponuda:30€/50€
Uplata: 20€/50€
Rollover: 480€/1200€
Min. tečaj: 1,80
 • Za bonus u iznosu do 30€ potrebno je prilikom depozita upisati bonus promo kod: WSB150
  Za bonus u iznosu do 50€ potrebno je prilikom depozita upisati bonus promo kod:WSB100
 • Iznos bonusa će se momentalno pridodati vašem računu nakon izvršenog prvog depozita 
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover, računa se klađenje na sve oklade uključujući i over/under te sve tipove oklada na azijski hendikep
 • Bonus vrijedi za sve igrače regije
 • Kako bi isplata bila moguća iznos depozita i bonusa potrebno je okrenuti 12 puta na kvotu 1.80 ili veću u roku 21 dan, maksimalan iznos oklade koji se računa u rollover je 50% dobivenog bonusa.

bonus buttonforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

1bet logo1Bet 20€ Free bet na svaki depozit od 100€

1bet je kladionica azijskog tipa koja koristi softver i ponudu identičan mnogo poznatijem 12Betu što uključuje i istu vrijednost tečajeva. Sportska ponuda je identična ponudi 12Bet kladionice, što znači da su koeficijenti na oklade azijskog hendikepa +0.5 iznadprosječni. Korisnička podrška je odlična a pritužbe korisnika na neisplatu nisu zabilježene. Uplata i isplata moguća je svim popularnim sredstvima plaćanja, bez naknade. Ipak, treba voditi računa da je prije svake isplate iznos depozita potrebno uplatiti najmanje 3 puta na oklade s minimalnim tečajem 1,60 bez obzira da li smo koristili bonus. Također, iznosi rollovera se akumilraju, tj, ako izgubite sav iznos i dalje je potrebno ispuniti rollover uvjete prije nego možete tražiti isplatu.

S obzirom na niski tečaj dozvoljen za ovu promociju predlažemo odigrati 20€ na utakmicu s tečajem 1,50 bez kontriranja. Ako oklada prođe zaradili smo 10€. Ako padne dobijamo povrat i ostajemo na nuli, a s obzirom na dobre tečajeve preostali iznos na računu može se koristiti za razigravanje drugih bonusa.

Uvjeti 1Bet besplatne oklade

Free bet ponuda: 20€
Uplata: 100€
Rollover: 300-500€
Min. tečaj: 1,80
 • Besplatna oklada vrijedi za nove i postojeće korsinike, igrači će na svaki slijedeći depozit u iznosu od 100€ dobiti free bet do 20€ ukoliko je prva oklada gubitna u roku do 72h
 • Free bet je potrebno odigrati na pojedinačnu okladu maksimalne kvote 1,50, i ne vrijedi za kombinacijske oklade
 • Kako bi isplata bila moguća potrebno je iznos free bet oklade okrenuti 5 puta na kvotu 1.8 ili veće

Ovaj bonus vrijedi za uplate putem Moneybookersa i Netellera

freebet2forum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

5dimes logo5Dimes bonus za nove korisnike do 50$

5Dimes je jedna od najpoznatijih američkih kladionica i glavni je brand istoimene 5Dimes grupacije, utemeljene 1996. godine na Costarici. Dio obitelji 5Dimes grupacije su i poznate internet kladionice i online casina: Sportbet, Islandcasino, Vietbet, Chonesebookie i Betanysport. O reputaciji 5Dimesa najbolje govori činjenica da je riječ o kladionici ocijenjenom najvišom ocijenom na oba najpoznatija servisa za ocjenjivanje kladionica SBR i Bookmakersreview.
Ponuda sportskog klađenja na 5Dimesu prilagođena je zahtijevima američkog tržišta, što znači da je relativno siromašna za europske standarde i fokusirana na američke profesionalne sportove. Ipak, tečajevi su vrlo dobri, uglavnom iznadprosječni, što se odnosi i na nogometne utakmice najjačih europskih liga, jednako kao i na američke sportove.

Korisnička služba na razini je reputacije kladionice i moguće ju je kontaktirati 24h na dan putem live chata, telefona ili e-maila. U 5Dimesu preferiraju direktan kontakt sa igračima tako da ćete vjerojatno doći u kontakt sa Live chat služba koja se ovdje naziva Live Help i koja je izuzetno je brza i uslužna. Korisnički račun na 5Dimesu moguće je otvoriti jedino u US dolarima. Nažalost, 5Dimes odnedavna ne prima uplate putem Skrill/Moneybookers i Neteller servisa. Uplate je ipak moguće izvršiti putem Visa i Mastercard kreditnih kartica, a moguće su i uplate internetskom valutom Bitcoin. Zanimljivo je napomenuti da je moguće vršiti i transfere između kladionica 5Dimes grupacije, kao i transfere između računa više igrača. Za navedene usluge potrebno je kontaktirati Live Help službu, koja vam stoji na raspolaganju i za pomoć pri isplati koja je brza i pouzdana. Na isplate 5Dimes naplaćuje naknade od 40$ na više zavisno od metode isplate.

5Dimes u svojoj ponudi ima bogat program promocija za move i postojeće igrače, koje je moguće pronaći pod sekcijom Rewards. Novim korisnicima na raspolaganju je Plus New Player 50% Bonus koji za igrače iz Sjeverne Amerike iznosi do čak 520$, dok je igračima iz ostatka svijeta ograničen na 50% bonus do 50$, koji stiže u obliku seta besplatnih oklada - Free-Play. Za postojeće igrače tu su 20% Reload bonus iznos kojeg ovisi o sredstvu uplate, smanjenje marže na tečajeve (Reduced juice), Cashback nagrade i razne druge. Više informacija o dostupnim promocijama moguće je u svakom trenutku dobiti od Live Help službe.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 50$
Uplata: 100
Rollover: 1.000$
Min. tečaj: - -
 • Registrirajte se na 5Dimes kladionicu, te za maksimalni iznos bonusa uplatite najmanje 100$
 • Nakon izvršenog depozita zatražite svoj Plus New Player Bonus putem Live help službe 5Dimesa
 • Za kvalifikaciju free-play-a potrebno je uplatiti iznos prvog depozita dva puta
 • Uplaćujte oklade na bilo koju ponudu sportskog klađenja i za svakih 100$ ispunjenog rolovera dobiti ćete 5$ bonusa u obliku Free-Playai tako sve dok ne dobijete svih 50$ bonusa
 • Pri izračunu iznosa rollovera računa se manji iznos između iznosa uplate i dobitka
 • Free-Play je u stvarnosti besplatna oklada kod koje se u slučaju uloga dobitak ne vraća i možete ga uplatiti na bilo koji događaj
 • Nakon što dobijete sav predviđeni bonus i iskoristite sve Free-Play oklade moguće je potpuno slobodno raspolagati sredstvima na računu

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betathome logoBet-at-home 50% bonus do 100€ za nove igrač

Bet-at-home je vrlo popularna kladionica na našim prostorima koju odlikuje široka kladionička ponuda, visoki limiti uplata, jednostavno korištenje stranice te odlične bonus promocije. Korisnička podrška (live chat, telefon, email) u kratkom vremenu odgovara na sve Vaše upite. Isplate na Skrill-Moneybookers i Neteller možete očekivati od 24h do 48h, dok se isplate na banku čekaju od 48h do 72h.
Koeficijenti su u prosječni, često nešto bolji kod "slabijih" i manje popularnih nogometnih liga i natjecanja, te na američkim sportovima (NBA, NHL...). Postojećim korisnicima Bet-at-home redovito nudi razne dodatne bonuse i druge promocije te je stoga izričito preporučujemo.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 200€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 1,70
 • Kliknite na Banner ili link u ovom tekstu, nakon što se otvori stranica Bet-at-home promijenite jezik na Hrvatski ili drugi u donjem desnog kutu
 • Registrirajte se na Bet-at-home kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun, postojeći igrači moraju izvršiti uplatu
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun, te ga odmah možete koristiti za klađenje.
 • Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti 4 puta na min. koef. 1,70 ili viši
 • Bonus je raspoloživ za korisnike iz ex Yu zemalja osim Srbije

Upute kako upisati bonus:

1) Logirajte se s svojim ulaznim podacima (kladiteljski račun i lozinka)!
2) Kliknite na "Uzmite bonus" u meniju upravljanja računa
3) Unesite bonus kod FIRST – gotovo!

Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 100 EUR) biti će nadodano na Vaš račun.

uzmi bonusforum spikasr noslo yesmn yesmk yesbih yescro yes

Betadria 25% Bonus za nove korisnike do 100€

Betadria je na internetu prisutna dugi niz godina, primarno je fokusirana na igrače na prostoru zapadnog Balkana. Uredno je registrana te posjeduje sve dozvole za igre na sreću. Kod Betadrie možete pronaći ogromnu kladioničku sportsku ponudu a stranica je prevedena na Hrvatski, Srpski, Bosanski, Crnogorski i Makedonski. Za igrače koji se vole kladiti uživo tu je preko 300 live događaja svakog tjedna. Pored sportskog klađenja svoju sreću možete okušati i u Betadrija Casinu, Igrama uživo i Pokeru.

Osim sportskog bonusa za nove korisnike do 100€ igrajući na Betadriji sakupljate mjesečni bonus koji vam se pridodaje stanju računa po završetku svakog mjeseca. Također, kombo bonus do 25% vrijedi u slučaju uplate listića sa šest ili više parova.

Uvjeti bonusa

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 400€
Rollover: 3.000€
Min. tečaj: 2,0

 • Betadria bonus vrijedi za nove korisnike koji izvrše uplatu, nakon toga bonus se automatski pridodaje iznosu prvog depozita.
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover računaju se svi tipovi oklada. Kako bi isplata bila moguća potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na bilo koje oklade minimalnog tečaja 2.00 u roku do 60 dana
 • Ovaj bonus je dostupan za uplate putem Skrill/Moneybookers te Neteller novčanika.
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betcris logoBetCris 15% Signup bonus do maksimalno 500$

BetCris kladionica je jedna od kladionica iz Bookmaker grupe primarno orijentirana na američke sportove. Kao i mnoge slične kladionice i Betcris nudi velike bonuse za nove korisnike i ponovne uplate, međutim i sa velikim rolloverom. Također, sa svakom uplaćenom okladom u BetCrisu skupljate bonove koje možete zamijeniti za novac koji se pripisuje vašem računu.
Razumljivo, najbolje koeficijente na BetCrisu naći ćete na američke sportove i lige, te ponekad na nogomet.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 500$
Uplata: 2500$
Rollover: 12500$
Min. tečaj: 1,50/4,00
 • Registrirajte se na BetCris kladionicu, izvršite prvu uplatu od minimalno 50$ i u roku od 24 sata zatražite bonus putem Live chata ili e-maila.
 • Bonus će vam biti doznačen u obliku besplatnog salda (Freeplay), koji možete koristiti za sportske oklade s tečajevima od 1,5 do 4,0 i u skladu s Općim pravilima BetCris kladionice.
  Pravila upotrebe Freeplaya možete naći u sekciji Rules / General Freeplay Rules na stranicama BetCris kladionice.
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos depozita uplatiti najmanje 5 puta na oklade s tečajevima od 1,5 do 4,0.
  Pri tome ako je tečaj manji od 2,0 u rollover se računa iznos dobitka, a ako je veći od 2,0 računa se iznos uloga.
 • Osim bonus dobiti ćete i povećanje vrijednosti BetCris bodova (Betpoints) za 200% do maksimalno 5.000 bodova. BetCris bodove dobijate uplaćujući oklade i možete ih zamijeniti za novčane i druge nagrade.
 • Ovaj bonus ne vrijedi za uplate putem Moneybookersa.

Pod jednakim uvjetima za svaku ponovnu uplatu na BetCris možete dobiti bonus od 10% do maksimalno 300$

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betmotion logoBetmotion 150% Sign up bonus do 50€

Betmotion kladionica osnovana je 2008. godine sa sjedištem na otočju Curacao, gdje je i licencirana. Primarno je fokusirana na tržište Latinske Amerike odakle im dolazi i najveći broj korisnika, posebice iz Brazila. Ponuda sportskog klađenja je dobra i obuhvaća većinu popularnih sportova i liga, a dostupno je i klađenje uživo na sve najznačajnije sportske događaje. Tečajevi su, nažalost, ispodprosječni s payautom od 92 - 94%, uobičajeno bolji na favorite. Nažalost, u trenutku pisanja ovog teksta tečajeve Betmotion kladionice nije moguće naći niti na jednom poznatijem servisu za usporedbu koeficijenata.

Registracija je vrlo jednostavna i obavlja se u jednom koraku. Ipak da bi mogli izvršiti depozit i uplatiti prvu okladu potrebno je izvršiti postupak verifikacije koji se sastoji od slanja kopije ID dokumenta i računa za komunalne usluge (Utillity Bill). Postupak verifikacije traje nekoliko sati, a kako verifikacijska služba ne radi vikendom preporučujemo da registraciju obavite tijekom tjedna, najkasnije do četvrtka. U protivnom ćete na mogućnost igranja čekati do početka sljedećeg tjedna.

Korisnička podrška je izuzetno dobra i vjerojatno je najbolji dio Betmotiona. Dostupna je putem Live chata, emaila, telefona, pa čak i Whatsupa. Bez obzira koju od navedenih usluga koristite dobiti ćete vrlo brz i jasan odgovor. Nažalost, jednaku brzinu ne možete očekivati kada su u pitanju isplate. Iako za sada nemamo informacija da nekome nije izvršena isplata, prema iskustvima korisnika našeg foruma pojedini su igrači na isplatu čekali gotovo mjesec dana. Metode plaćanja ovise od zemlje prebivališta korisnika, a uključuju online  servise poput Skrilla, Netellera i  Paysefcarda. Uplata kreditnim karticama korisnicima iz Hrvatske moguća je jedino preko jednog od navedenih servisa ili pomoću Entropay Visa virtual kartice.

Novi korisnici Betmotion kladionice mogu dobiti odličan bonus u vrijednosti 150% prve uplate do maksimalno 50€ ako pri uplati upišu bonus kod SPORTS150. Bonus bi se trebao automatski pripisati stanju vašeg računa, ali tek 24 sata nakon uplate. U slučaju da se to ne dogodi grešku će promptno ispraviti operateri korisničke službe. Betmotion nudi i brojne promocije za postojeće korisnike poput 10% bonusa za sve uplate putem Skrill i Neteller servisa, Refer a friend bonus, te povremene Cashback i druge promocije.

Uvjeti bonusa

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 20€
Rollover: 700€
Min. tečaj: 1,80

 • Da bi dobili bonus potrebno je prilikom depozita upisati bonus promo kod: SPORTS150
 • Minimalni iznos bonusa je 30$/€, a maksimalni 50$/€
 • Prije isplate potrebno je iznos bonusa i uvjeta uplatiti najmanje 5 puta na sportske oklade s minimalnim tečajem od 1,80 i to u roku od 60 dana. U slučaju da ne uspijete ispuniti bonus uvjete u roku od 60 dana potrebno je iznos bonusa i depozita uplatiti najmanje 10 puta
 • Maksimalni iznos oklade koji se računa u rollover iznosi 100$/€
 • Za vrijeme ispunjavanja bonus uvjeta zabranjeno je korištenje postojećih sredstava u ostalim sadržajima Betmotion kladionice poput online casina, pokera i binga.

bonus buttonforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betonline logoBetOnline 50% Welcome bonus do 2.500$

Betonline je premium kladionica sa izuzetno visokim limitima sportskog klađenja, primarno orijentirana na američko tržište. Još jedna karakteristika su i brojni i visoki bonusi za nove i postojeće korisnike.

Bonus ponuda: 2.500$
Uplata: 5.000$
Rollover: min. 75.000$
Min. tečaj: 1.0
 • Da bi dobili bonus potrebno je prilikom uplate upisati promo kod NEW2500
 • Bonus se dodijeljuje u obliku besplatne oklade (Free Playa) koja se može koristiti višekratno
 • Prije isplate potrebno je ispuniti rollover od 10x iznosa uplate i bonusa, pri čemu se za svaku okladu računa manji iznos između iznosa uplate i dobitka
 • Isplatu je moguće zatražiti najranije 30 dana nakon što vam je dodijeljen bonus
bonus buttonforum buttonsr yesslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betrally logoBetrally 100% bonus za nove korisnike do 100 eura

Registrirajte se na Betrally kladionicu i kao novi igrač uzmite 100% bonus do 100€. Kako bi dobili bonus potrebno  je uraditi prvi depozit te koristiti promocijski bonus kod: 100RALLY. Nakon navedenog okladite se iznosom vašeg  prvog depozita i poklon bonus će se nakon završenog sportskog događaja na koji ste se okladili automatski pridodati vašem sportskom računu.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 100€
Rollover: 2000€
Min. tečaj: 1,50
 • Bonus će se automatski pripisati na vaš račun nakon što iznos prvog depozita uplatite jedan put na kombinacijski listić sa minimalno 3 ishoda, svaka selekcija na listiću treba biti minimalne kvote 1.50
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos prve uplate i bonusa uplatiti najmanje 10 puta na sportske oklade sa minimalno 3 ishoda u roku 90 dana, svaka selekcija na listiću treba biti minimalne kvote 1.50
 • Bonus vrijedi za uplate internet novčanicima: Skrill i Neteller

bonus buttonforum button  srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betredkings logoBetRedKings 50% bonus za nove korisnike do 60€

Bet Red Kings kladionica je na internetu aktivna desetak godina i dio je uspješne i popularne Red Kings poker kompanije. Kladionica radi na Oddsmatrix platformi te koristi njihovu ponudu i kvote, uz vrlo visoke limite. Korsinička podrška je dostupna putem e-maila i relativno brzo odgovara na upite, dok se isplate izvršavcaju u roku od 48 sati.
Pored bonusa od 20 eura za nove korisnike Bet Red Kings stalno ima u ponudi podosta promocija za postojeće korisnike najčešće u obliku povrat novca (cashback) na izgubljene oklade koji može biti na određene utakmice ili u obliku tjednog ili mjesečnog povrata.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 60€
Uplata: 120€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 2,00
 • Bonus će dodjeliti na vaš račun nakon što iznos prvog depozita okrenete 10 puta na bilo koje oklade minimalnog koeficijenta 2.00 ili većeg u roku 45 dana. Maksimalan iznos uplate po okladi koji se računa u rollover iznosi 30€.
 • Nakon što vam se dodijeli bonus slobodno možete izvršiti isplatu sa vašeg računa, nije potrebno ispunjavati daljne obrtanje (rollover)
 • Oklade uplaćene na pobjednika natjecanja (outright winners) i sve oklade na konjske utrke ne računaju se u ispunjavanje bonus uvjeta.
 • Trenutno stanje bonus uvjeta možete provjeriti na stranici vašeg računa u rubrici Active Promotions

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

betsonic logoBetsonic 50€ bonus za nove igrače

Betsonic kladionica je na internetu prisutna od 2010. godine, te posjeduje sve licence i dozvole za igre na sreću. Ponuda sportskog klađenja je izuzetno bogata. Moguće je kladiti se na gotovo sve sportove u toku dana, a na nake lige čak tjednima ili mjesecima prije početka događaja. Navigacija po stranici je vrlo jednostavna i brza, klikom na link pojedinog sporta ili pak statistiku nevjerojatna je brzina kojom se stranice otvaraju.
Betsonic nudi standardne opcije plaćanja koje uključuju kreditne kartice te Skrill i Neteller novčanik, na koje je moguće izvršiti i isplatu bez dodatnih naknada. Dobra je i korisnička podrška, dostupna putem e-maila ili telefona (svakog dana u tjednu u vremenu od 09.00 do 23.00h), koja na upite korisnika odgovara vrlo brzo.

Uvjeti Betsonic bonusa

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 1,75
 • Registrirajte se na Betsonic te nakon izvršene prve uplate pošaljite korisničkoj službi email zahtjev za bonus s predmetom bonus 100% i vašim korisničkim imenom u sadržaju poruke
 • Iznos bonusa biti će uplaćen na vaš račun u najmanjem mogućem roku, ta ga odmah možete koristiti za uplaćivanje oklada
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos bonusa i depozita uložiti 12 puta u roku 90 dana, na kombinacijske listiće sa najmanje dva para ukupnog tečaja 1,75 i minimalnog pojedinačnog tečaja 1,20
 • Maksimalni ulog svake pojedinačne oklade mora biti manji ili jednak iznosu prve uplate
bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

cashpoint logoCashpoint 100% bonus za nove korisnike do 100 eura

Registrirajte se na Cashpoint kladionicu i uzmite dva odlična bonusa: 100% Sport depozit bonus do 100€ ili 100% kazino bonus do 100€.

Casponit kladionica je na internutu prisutna od 1996, trenutno je oficijalni partner klubovima Wolfsburg i Hertha te Njemačkoj hokejaškoj reprezentaciji. Vrlo je popularna u Njemačkoj i Austiji sa preko 5.000 beting shopva, terminlala i kioska. Cashpoint je uredno licencirana i regulirana od strane Lotteries and Gaming Authority na Malti. Korisničku podršku moguće je kontakrirati putem emaila, mogućnost uplata i isplata su standardne tu je nezaobilazan skrill, te kartice MC i Visa. 

Uvjeti Cashpoint bonusa

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 100€
Rollover: 1600€
Min. tečaj: 2,00
 • Registrirajte se na Cashpoint i izvršite uplatu na račun
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun nakon što iznos depozita i iznos bonusa uplatite 8 puta na bilo koje sportske oklade sa minimalnim tečajem 2.00 ili većim. 
 • Nakon što se bonus doznači na račun slobodno je uraditi isplatu.
 • Uvjete bonusa potrebno je ispuniti u roku 60 dana

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

comeon sportsbook logoComeOn 100% bonus za nove korisnike do 25€

ComeOn je novija kladionica na internetu prisutna od 2010. godine. Stranica je funkcionalna i lijepog izgleda te u potpunosti lokalizirana na srpski jezik. Uz kvalitetnu korisničku podršku ComeOn svojim igračima nudi široku ponudu s velikim brojem sportova i prosječnim tečajevima. Primaju sva najvažnija platežna sredstva dok se na isplatu čeka maksimalno do 48h.
Osim bonusa za nove korisnike u suradnji s Skrill-Moneybookersom često nude dodatne bonus promocije za postojeće korisnike.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 25€
Uplata: 25€
Rollover: 300€
Min. tečaj: 2,00
 • Registrirajte se na Comeon preko banera u ovom tekstu kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun
 • ComeOn kladionica će vam dati 100% bonus poklon do 25€
 • Kako bi mogli isplatiti dobitke potrebno je iznos prvog depozita i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na kombinacijske oklade s najmanje 2 događaja i s minimalnim koeficijentom 2,00
 • Bonus ne vrijedi za uplate internet novčanicima

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihcro no

dafabet sportsbookDafabet 50% Bonus do 80€ za nove igrače

Dafabet je vrlo kvalitetna Azijska kladionica koja posjeduje sve dozvole za igre na sreću, trenutno je službeni sponzor nogometnim klubovima Aston Villa i Everton. Kad je u pitanju klađenje na azijski hendikep Dafabet je definitvno Azijski specijalist za takav oblik klađenja a može se pohvaliti i pružanjem vrlo viskoh limita na oklade koje obično imaju iznad prosječne kvote. Isplate su brze a korisnička podrška je izvanredna u dostupnosti je 24/7. Dafabet može služiti i kao "banka" kladionica, pomoću nje ćete jednostavno odigrati bonus ili freebet u kontra kladionici. Obratite pažnju na tečajeve azijskog hendikepa +0.5 jer često znaju biti iznadprosječni u odnosu na druge kladionice takvog tipa.
12bet će trenutno nagraditi sve nove igrače sportskim bonusom do 50€ a pored njega vrlo često u svojoj ponudi ima i bonuse za rođendane svojih igrača, bonuse na ponovnu uplate i razne druge promocije

Uvjeti Bonus ponude

Bonus ponuda: 80€
Uplata: 160€
Rollover: 8.400€
Min. tečaj: 1,80
 • Napravite prvi depozit na Dafabet kladionicu i prije postavljanja prve oklade potrebno je ispuniti bonus formu na stranici. 12bet garantira da će Bonus biti doznačen u roku do 12h.
 • Ova ponuda vrijedi za sve nove korisnike koji kao valutu izaberu EUR, GBP ili USD.
 • Kako bi isplata bila moguća potrebno je obrnuti iznos depozita i bonusa 35 puta na koeficijent na manji od 1.80
 • Klađenje na konjske utrke ne zbrajaju se u rollover.
 • Ova ponuda vrijedi za prve uplate putem Moneybookersa, Netellera i Paypala

uzmi bonusforum spikasr noslovenijamn nomk nobihhrvatska

doxxbet sportsbookDoxxbet 100% bonus za nove korisnike od 100€ do 2000€

Doxxbet je jedna od manjih europskih kladionica porijeklom iz Slovačke, a licencirana na Malti, te je logično okrtenuta srednjeeuropskom i istočnoeuropskom tržištu. Sve u svemu radi se o iznenađujuće dobroj kladionici sa širokom ponudom, relativno visokim limitima i solidnim tečajevima. Korisnička podrška odlično odrađuje svoj posao, a nakon obavljene verifikacije računa isplatu na Skrill/Moneybookers ili Neteller možete očekivati već za desetak minuta, najviše do par sati radnim danima.
Obavezno sačuvajte vaš registracijski kod kojeg ćete primiti emailom nakon registracije, isti će vam trebati prilikom zahtjeva za bonus kao i prilikom isplate.
Bonus za nove korisnike može se uz malo strpljenja vrlo lako odigrati te vam ovaj bonus svakako preporučujemo.

Uvjeti Doxxbet bonusa

Bonus ponuda: 10 - 2.000€
Uplata: 10 - 2.000€
Rollover: 10 - 16x depozit
Min. tečaj: 2,00
 • Registrirajte se na Doxxbet kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun najkasnije 14 dana nakon registracije
 • Da bi dobili bonus trebate ispuniti uvjete koji se nalaze na slici ispod teksta
 • U rollover se ne zbrajaju kombinacijske oklade, informacije o najvišem iznosu koji se zbraja u rollover pojedinačne oklade također pronađite ispod teksta
 • Nakon ispunjenog rollovera bonus možete aktivirati u sekciji > "Manage Account -> Bonus Report -> Welcome Bonus
 • Nakon što vam se pripiše bonus možete slobodno zatražiti isplatu

  rollover

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

“efbet”Efbet kladionica: 25% free bet do 100€

Efbet kladionica je najpoznatija bugarska online kladionica, na internetu prisutna od 2006. godine i uredno licencirana na Malti. Kladionica je 2011. godine promjenila ime u Efbet nakon što je do tada poslovala pod nazivom Balkanbet. Svojim korisnicima nudi vrlo široku ponudu klađenja na sve najpopularnije sportove i događaje.
Ono što nam se najviše sviđa kod ove kladionice su vrlo dobri i iznadprosječni tečajevi, te moderan i intuitivan dizajn same stranice. Uplata sredstava je moguća svim popularnim sredstvima plaćanja i na nju se ne plaća provizija, dok je isplata moguća na sredstvo plaćanja kojim je izvršena uplata. Na isplate na Skrill i Neteller efbet naplaćuje proviziju od 3%, a na isplate na banku plaća se naknada od 15-25€ po isplati. Korisnička služba je dostupna putem Live chata, koji se otvara na ćirilici i bugarskom jeziku, ali je razgovor moguće voditi i na engleskom jeziku.

Uvjeti Efbet besplatne oklade

Free bet ponuda: 100€
Uplata: 400€
Rollover: 1.500€
Min. tečaj: 1.50
 • Nakon uspješne registriracije i izvršene prve uplate bonus u obliku free bet-a i maksimalnom iznosu do 100€ će se automatski pripisati na vaš igrački račun. U slučaju da se bonus ne pripiše automatski obavezno kontaktirajte korisnički službu Efbeta putem e-maila ili live chata
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti najmanje 3 puta na tečaj 1,50 ili viši u roku od 30 dana. Oklade na bilo koji oblik azijskog hendikapa, Draw no bet ili Odd/Even oklade ne računaju se u rollover
 • Free bet se može koristiti za više oklada, a potrebno ga je iskoristiti u roku od 10 dana
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

freebet2forum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

intertops sportsbookIntertops 20$ Signup bonus

Intertops je jedna od najstarijih online kladionica osnovana još 1996. godine. Radi se o njemačkoj kladionici primarno fokusiranoj na američke sportove, na koje nude i ponajbolje tečajeve. Pažnju trebate obratiti i na vodeće nogometne lige, te njemačka natjecanja (košarka, hokej na ledu).
Korisnička podrška je dobra i brza, a kao platežno sredstvo preporučamo Skrill-Moneybookers na kojeg isplaćuju u roku od 24 sata.
Postojećim korisnicima vrlo često nude bogate dodatne bonuse koji su daleko isplativiji od samog bonusa za nove korisnike. Također kladeći se na Intertopsu skupljate bonus bodove koje možete pretvoriti u novac koji vam se uplaćuje na račun bez ikakvih rollovera.

Uvjeti Intertops bonusa

Bonus ponuda: 20€
Uplata: 20€
Rollover: 320€
Min. tečaj: Bilo koji
 • Nakon završetka utakmice na koju ste uplatili prvu okladu trebate zatražiti svoj bonus putem obrasca na korisničkim stranicama Intertopsa
 • Bonus (Free Bet Token) dobiti ćete u roku od 24 sata i trebate je iskoristiti u roku od 30 dana.
 • Prije mogućnosti isplate sredstava sa računa iznos besplatne oklade treba uložiti 16 puta na sportske oklade. Nema minimalnog koeficijenta.
 • Ova ponuda vrijedi za uplate putem Skrill-Moneybookersa ili Netellera

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

jetbull sportsbookJetbull 50% bonus za nove korisnike do 75€

Još jedna kladionica koja koristi Oddsmatrix program, limiti klađenja na velika natjecanja su visoki. Ponuda na klađenje je ogromna, igrači koji žele profitirati iz sportskog bonusa mogu igrati na događaje uživo jer koeficijenti na istim znaju biti iznadprosječni. Korisnička podrška je brza, isplate se realiziraju maksimalno do 48h. Jetbull vrlo često nudi dodatne bonuse i ostale promocije svojim stalnim igračima.

Uvjeti Jetbull bonusa

Bonus ponuda: 75€
Uplata: 150€
Rollover: 3.375€ - 4.500€
Min. tečaj: 2,00
 • Iznos bonusa će se pridodati vašem računu nakon što uplatite svoj prvi depozit.
 • Kako bi isplata bila moguća potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti najmanje 15 (BiH) do 20 puta (Slovenija), zavisno o zemlji prebivališta igrača
 • U ispunjavanje bonus uvjeta računaju se sve oklade, pojedinačne ili kombinirane, s minimalnim koeficijentom 2,0 ili višim osim oklada na konačnog pobjednika natjecanja (Outright Winner), i klađenja na konjske utrke.
 • Bonus uvjete je potrebno ispuniti u roku od 30 dana, a trenutno stanje vam je u svakom trenutku dostupno na stranici vašeg računa u rubrici Sportsbook Bonus.
 • Maksimalni iznos oklade koji se računa u ispanjavanje bonus uvjeta je 50€, ili ekvivalentni iznos u drugoj valuti. Ukoliko uplatite okladu na više od 50€, samo 50€ će se uračunati u ispunjenje bonus uvjeta.
 • Nakon što ispunite bonus uvjete iznos bonusa biti će uplaćen na vaš račun u roku od 48 sati, nakon čega možete s njim slobodno raspologati, a po želji i isplatiti.
 • Bonus trenutno ne vrijedi za igrače iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije, te još nekolicine zemalja!

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijamn nomk nobihcro no

leonbets logoLeonbets 150% signup bonus do 150$

Leonbets je ruska internet kladionica sučeljem i ponudem vrlo slična Odddsring kladionici. Zavisno od sredstva plaćanja moguće je dobiti 150% do 150$ bonus za Skrill uplate ili 100 bonus do 100$ za sva ostala sredstva plaćanja.

Bonus ponuda: 100/150$
Uplata: 100$
Rollover: max 3.750$
Min. tečaj: 1.0
 • Da bi dobili bonus potrebno je uplaćivanjem oklada sakupiti tzv. Leon bodova u vrijednosti bonusa x 25. Dakle, 3750 bodova za bonus od 150$, tj 2500 za bonus od 100$
 • Za dobitnu okladu dobije se bodova u vrijednosti dobitka bez uloga, a za gubitnu u vrijednosti uloga
 • Tijekom sakupljanja bodova moguće je vršiti uplatu i isplatu sa računa
 • Nakon pripisivanja bonusa moguće je slobodno raspolagati bonus sredstvima
bonus buttonforum buttonsr yesslovenijacrna goramakedonijabihcro no

lsbetLsBet 50% bonus za nove korisnike do 120€

Lsbet je na internetu prsiutna dugi niz godina uz sestrinsku popularnu kladionicu Offsidebet, obje kladionice posjeduju sve dozvole za pružanje usluga igara na sreću. Sportska ponuda je ogromna te je moguće kladiti se na gotov sve sportove. Korisnička podrška je odlična a moguće ih je kontaktirati putem live chata ili email-a. Metode uplata i isplata su raznovrsne a od popularnih internet novčanika moguće je uplatiti i isplatiti preko Skrill ili Neteller servisa.

Uz bonus za nove korisnike LSbet ima i stalne promocije za postojeće korisnike u obliku free bet i cashback ponuda.

Uvjeti LSBet bonusa

Bonus ponuda: 120€
Uplata: 1240€
Rollover: 1680€
Min. tečaj: 2,00
 • Registrirajte se na LsBet kladionicu  i izvršite prvu uplatu na vaš račun
 • LsBet kladionica će na vaš račun dodati 50% bonus do 120€ nakon što iznos prvog depozita uplatite jedan put
 • Kako bi mogli isplatiti dobitke potrebno je iznos prvog depozita i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na pojedinčane (single) ili kombinacijske oklade s minimalnim koeficijentom 2,00
 • U rollover računa se prvih 50€ iz plasirane oklade, npr. ulog na okladu iznosi 120€ u rollover zbraja se 50€ dok se ostalih 70€ ne zbraja u rollover
 • Igrači iz Austrije, Njemačke i Švicarske mogu dobiti bonus od 100% prve uplate do 120€, pri čemu rollover iznosi 4 puta iznos depozita i bonusa. Poboljšane varijante bonusa tj. rollovera dostupne su igračima s prebivalištem u još nekoliko zemalja, što je moguće provjeriti na stranicama promocije
 • Bonus vrijedi za uplate internet novčanicima

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

meridianbet sportsbookMeridianbet 100% bonus za nove korisnike do 50€

Meridianbet kladionica je u vlasništvu kompanije Meridian Gaming Ltd, licenacirana je na Malti. Ponuda je za europsku kladionicu uobičajeno široka s prosječnom razradom oklada, dok su tečajevi uglavnom prosječni. Zanimljivo je da se među mnoštvom prosječnih čak i relativno loših tečajeva redovito daju naći i vrlo dobri, pa i surebetsi.
Meridianbet je u prošlosti bio na dosta lošem glasu zbog slabe korisničke podrške i neredovite isplate, što je u zadnje vrijeme ipak ispravljeno. Uplata i isplata su mogući jedino preko Skrill/Moneybookersa o čemu treba voditi računa prilikom registracije.
Bonus vam se doznačuje tek nakon što ispunite rollover i to na poseban bonus račun. U principu trebate ga tretirati kao besplatnu okladu jer vam se u slučaju dobitka oklade uplaćene s bonus računa isplaćuje samo iznos dobitka, bez iznosa bonusa.

Uvjeti Bonusa

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 400€
Min. tečaj: 1,50
 • Iznos bonusa jednak je iznosu vašeg prvog depozita do maksimalno 50 eura
 • Bonus će vam se pripisati na vaš račun nakon što iznos prvog depozita uplatite 8 puta na na listiće sa najmanje 4 bilo koje oklade, tečaj svake oklade mora biti najmanje 1.50. Uvjete je potrebno ispuniti u roku od 90 dana. Da bi dobili bonus potrebno je poslati zahtjev za bonus na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a u sadržaj poruke upisati korisničko ime
 • Bonus vam se doznačuje na poseban bonus račun. U slučaju dobitka oklade uplaćene s bonus računa isplaćuje vam se samo iznos dobitka
 • Oklade plasirane na azijski hendikep, broj golova i pobjednika susreta u baseballu ne ubrajaju se u rollover
 • Nakon što dobijete bonus možete slobodno zatražiti isplatu

 bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijamn nomakedonijabih nohrvatska

mybet sportsbookMybet 100% bonus za nove korisnike do 100€

Mybet je njemačka internet kladionica sa sjedištem na Malti osnovana 2003. godine. Kladionička ponuda je osrednja, uglavnom orijentirana na europske sportove sa solidnim kvotama. Korisnička podrška je dostupna putem email-a, live chata i telefona. Mybet prima sva najpopularnija sredstva plaćanja uključujući Paysafecard, Skrill i Neteller. Isplate na Skrill/Moneybookers čekaju se od 30 min do 24h zavisno o radnim i neradnim danima.

Bonus za nove korisnike iznosi 100% prve uplate do 100€ i po našem mišljenju spada među trenutno naspovoljnije jer ima relativno jednostavan rollover, a povoljne tečajeve za rollover nije teško naći. Mybet također vrlo često nudi dodatne bonuse i promocije za postojeće korisnike. Preporučujemo!

Uvjeti Mybet bonusa

Bonus ponuda: 100€
Uplata: 100€
Rollover: 1000€
Min. tečaj: 2,00
 • Registrirajte se na Mybet kladionicu i izvršite prvu uplatu na vaš račun
 • Bonus će vam se automatski pripisati na vaš račun, te ga odmah možete koristiti za klađenje
 • Da bi mogli izvršiti isplatu potrebno je iznos depozita uložiti 1 put i bonusa 9 puta  na minimalni koeficijent 2,00
 • Bonus ne vrijedi za uplate putem Skrilla i Netellera... preporučena metoda uplate je kreditna kartica ili Paysafecard

bonus buttonforum buttonsr noslovenijamn yesmakedonijabihcro no

netbet logoNetbet 50% bonus za nove korisnike do 50€

Netbet je novo stara kladionica, nekadašnja svima nama dobro poznata kladionica Bet770 postala je Netbet. Ponuda kod sportskog klađenja je dobra, kvote su prosječni a na popularne događaje znaju biti i iznadprosječne. Korisnička podršku moguće je kontaktirati putem email obrasca, telefonom ili putem live chata.
Isplate na moneybookers ili banku obavljaju se u roku od 12 do 48 sati.

Sportski Netbet bonus do 50€ mogu dobiti novi igrači kao i postojeći igrači koji su imali otvoren korisnički račun kod bet770 kladionice. Novi korisnici također mogu dobiti i po 10$ besplatno za igranje u kazinu, poker sobama ili pak bingo sobama. Najbolji koeficijenti za kontra oklade mogu se pronaći kod live oklada u nogometu koje je nabolje uplatiti u poluvremenu utakmice dok rezultat miruje.

Uvjeti Netbet bonusa

Bonus ponuda:50€
Uplata: 100€
Rollover: 1.700€
Min. tečaj: 1,60

 • Za bonus u iznosu do 100€ potrebno je u prije uplate depozita u promotion sekciji upisati bonus kod: WELCOME50
 • Igračima iz većine zemalja iznos bonusa će se pridodati vašem računu nakon što iznos prvog depozita uplatite 1x u sportskom klađenju na combo oklade s najmanje 3 događaja i sa minimalnim pojedinačnim tečajem 1.60
 • Kako bi isplata bila moguća igrači moraju iznos depozita i bonusa okrenuti 8x na combo oklade s minimalno 3 događaja i s pojedinačnim tečajevima od 1.60 ili višim
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover, računaju se sve pojedinačne oklade uključujući oklade u živo, osim oklada na azijski hendikep, oklade na zbroj golova te oklade na konjske utrke.
 • Rok za ispunjenje bonus uvjeta je 60 dana od dana registracije.

bonus buttonforum spikasr yesslo yesmn yesmakedonijabihcro yes

noxwin sportsbookNoxwin 50% bonus za nove korisnike do 75€ 

Noxwin je malteška kladionica prisutna na internetu od 2006. godine, a odnedavno je u vlasništvu Every Matrix grupacije. Kladionička ponuda se prelaskom u Every Matrix ponešto popravila, dok su kvote i dalje uglavnom prosječna
Korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno i to putem emaila, a uplate i isplate su moguće svim najvažnijim sredstvima plaćanja.
S obzirom na ne baš povoljne tečajeve i visoki rollover bonusa preporučena metoda za ovaj bonus je korištenje underlaya.

Uvjeti Noxwin bonusa

Bonus ponuda: 75€
Uplata: 150€
Rollover: 1800€
Min. tečaj: 1,75
 • Registrirajte se i prilikom prvog depozita upišite bonus kod: BONI75 i bonus će se automatski dodati na račun igrača
 • Prije isplate potrebno je iznos prvog depozita i iznos bonusa uplatiti 8 puta na oklade minimalne kvote 1,75
 • Dok je bonus aktivan tj. dok nisu ispunjeni bonus uvjet NIJE DOZVOLJENO plasirati oklade većeg iznosa od 50€ u suprotnom Noxwin kladionica ima pravo poništiti takve oklade
 • Nakon ispunjenih bonus uvjeta dozvoljeno je ulagati i više od 50€ na oklade
 • U ispunjavanje bonus uvjeta - rollover računaju se sve oklade, pojedinačne ili kombinirane te oklade uživo, osim oklada na azijske hendikepe i konjske utrke. 
 • Bonus uvjete potrebno je ispuniti u roku od 20 dana
 • Svi Noxwin bonusi vrijede za uplate putem Skrill i Neteller internet novčanika

uzmi bonusforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

oddsring logo200% signup bonus do 200€ na Oddsring kladionici

OddsRing je osnovana 2009. godine sa sjedištem na Malti. Posjeduje sve dozvole za pružanje usluga klađenja. Odds Ring je dostupan na 8 jezika, korisničku podršku moguće je kontaktirati putem email obrasca. Kladionička ponuda je vrlo bogata i raznovrsna a najbolje tečajeve pronaći ćete na popularnim nogometnim natjecanjima. Bonus ponuda iznosi 200% do 200€ za nove igrače a temelji se na saklupljanju OddsRing bodova sa kojima osim bonusa možete dobiti digitalnu kameru, LCD televizor, Iphone 5 i ostale vrijedne nagrade. Savjetujemo da prije registracije dobro pročitate bonus uvjete i da se pridržavate istih.

Uvjeti Oddsring Bonusa

Bonus ponuda: 200€
Uplata: 100€
Rollover: max 5.000€
Min. tečaj: 1.0
 • Da bi dobili bonus potrebno je sakupiti određeni broj Odds Ring bodova. Naprimjer: Za bonus od 200€ potrebno je sakupiti 5.000 Odds Ring bodova, okladite se iznosom od 50€ na kvotu 3.00 i ukoliko je oklada dobitna zaraditi ćete 100 Odds Ring bodova a ukoliko se okladite iznosom od 50€ i izgubite okladu zaraditi ćete 50 Odds Ring bodova
 • S obzirom na sustav bonusa molimo da prije uplate dobro proučite bonus uvjete. 
bonus buttonforum buttonsr noslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

“otobet logo”Otobet 100% bonus za nove korisnike do 175€

Otobet, internet kladionica sa sjedištem u Kostarici, ima uobičajeno široku ponudu sportskog klađenja i to sa odličnim, iznadprosječno visokim tečajevima. Registracija na kladionicu je jednostavna i sastoji se od samo jednog koraka nakon kojeg slijedi verifikacija e-mail adrese. Uplata na kladionicu moguća je svim važnijim sredstvima plaćanje i besplatna je. Isplata je također besplatna i moguća je nakon verifikacije korisničkog računa, za što su potrebna 2 službena dokumenta s fotografijom, te još 2 dodatna dokumenta za potvrdu adrese i sredstava plaćanja.

Korisnička podrška spada među slabije strane Otobeta i dostupna je putem telefona i e-maila samo radnim danom od 08 - 18 sati CET, dok sa Live Chat službom, unatoč prisustvu obrasca, nismo uspjeli razgovarati. Ipak, e-mail služba će vam u okviru svog radnog vremena odgovoriti promptno i profesionalno.

Otobet nudi brojne promocije novim i postojećim igračima. Uz Sign-up bonus za nove korisnike tu su i bonusi za postojeće igraće poput Reload bonusa na svaku sljedeću uplatu, Loyalty bonusa za najvjernije igrače, te Rođendanski bonus bez depozita od 15 eura. Ovi bonusi spadaju među trenutno najizdašnije i najprivlačnije na internet kladionicama. Ipak, dosta igrača se u zadnje vrijeme žali na brzinu isplate, te iako nemamo informacija o uskraćenim isplatima, savjetujemo oprez pri igranju na Otobet kladionicama. Više o iskustvima igrača na Otobet kladionici možete pročitati na našem forumu.

Uvjeti Otobet bonusa

Bonus ponuda: 175€
Uplata: 175€
Rollover: 2.800€
Min. tečaj: 1.80
 • Bonus će se automatski dodati na vaš račun nakon što izvršite prvu uplatu na Otobet kladionicu
 • Za ispunjavanje bonus uvjeta potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti 8 puta na pojedinačne - single oklade minimalne kvote 1.80 u roku od 90 dana. Nakon ispunjavanja uvjeta možete isplatiti dobitke
 • Kombinacijske oklade se ne zbrajaju u rollover
 • Bonus vrijedi za Skrill/Moneybookers i Neteller uplate

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sbobetSBObet 15% bonus za nove korisnike do 170€

Sbobet je jedna od najpoznatijih i najboljih azijskih kladionica, 2009. godine Sbobet kladionica dobila je nagradu kao najbolja azijska kladionica koja u svojoj ponudi ima cijelokupan paket proizvoda za igre na sreću za azijsko i europsko tržište. Posjeduje dozvole za igre na sreću od strane dva službena tijela. Sportska ponuda je odlična, više od 500 sportskih događaja tjedno koji pokrivaju sve velike nogometne lige i razna međunarodna natjecanja.
Korisnička podrška je vrlo dobra, može ih se kontaktirati putem email-a, telefona i live chata. Isplate su sigurne a vrijeme isplata ovisi o načinu depozita, obično u roku par sati na e-novčanike ili 2-3 putem bankovne transakcije. Postojećim korisnicima često nudi razne sportske i kazino promocije u obliku bonusa ili besplatnih oklada. 
Bonusmajstori izrazito preporučuju Sbobet kladionicu koja može služiti za protuoklade jer su koeficijenti na azijske hendikepe +0.5 iznad prosječni. Igrajući protuoklade profitirati ćete u smislu da neće gubiti svoj pravi novac jer će vam se završetkom rollovera uplatiti sportski bonus koji će pokriti eventualne troškove (gubitke) proizašle kontraklađenjem.

Da bi dobili bonus potrebno je prilikom registracije upisati bonus kod, koji se mijenja svakih nekoliko mjeseci. Stoga prije registracije dobro provjerite na stranicama promocije koji je važeći bonus kod.

Uvjeti SBObet bonusa

Bonus ponuda: 170€
Uplata: 1.134€
Rollover: 13.608€
Min. tečaj: 1,50
 • Prilikom registracije na Sbobet upišite važeći bonus - potražite ga na stranicama promocije
 • Nakon što se iznos depozita uplati 12 puta na koeficijent 1.50 ili viši bonus će se automatski pridodati računu te se može izvršiti isplata
 • Rollover je potrebno ispuniti u roku 60 dana od aktivacije računa
 • U rollover se ne zbrajaju oklade uživo
 • Iznos bonusa u drugim valutima možete provjeriti na stranicama promocije.

bonus buttonforum buttonsr yesslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sekabet logoSekabet 100% Bonus za nove korisnike do 50€

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 50€
Rollover: 550€
Min. tečaj: 2,0

 • Registrirajte se na Sekabet kladionicu i uplatite iznos vašeg prvog depozita na sportske oklade s minimalnim tečajem 2,0
 • Kontaktirajte Sekabet Live chat podršku i zatražite bonus
 • Prije isplate potrebno je iznos bonusa uplatiti najmanje 10 puta na sportske oklade s minimalnim tečajem od 2,0 u roku 30 dana od prve uplate
 • Kombinacijske oklade računaju se u rollover ako sadrže najmanje jedan par s minimalnim tečajem 1,80

bonus buttonforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

smarkets logoSmarkets 10€ Risk Free bet

Smarkets je relativno mlada betting exchange koja je u vrlo kratko vrijeme postala omiljena među pobornicima svih vrsti sigurnog klađenja. Vrlo dobra likvidnost na konjskim utrkama, nogometnim utakmicama i tenisu, te provizija od svega 2% na dobitke čine je odličnom alternativom poznatim burzama kao što su Betfair i Betdaq.

Postupak registracije brz je i jednostavan a prvu uplatu moguće je izvršiti kreditnim karticama, e-wallet servisima poput Skrilla i Netellera, te bankovnom doznakom. Isplata je pak moguća na Visa kartice, i to u visini pologa, e-wallete i na banku. Korisnička podrška je dostupna live chata, emaila i instant messaging programa i vrlo brzo odgovara na upite igrača.

Za nove igrače Smarkets trenutno ima u ponudi promociju u obliku oklade bez rizika u iznosu 100% do 10€. Promocija nije uvjetovana na gubitak prve oklade već ponuda vrijedi sve dok igrač ne izgubi 10€ u jednoj okladi. U tom slučaju nakon završetka dogođaja izgubljeni iznos vraća se na račun igrača i s njim je moguće slobodno raspolagati.

Free bet uvjeti

Freebet ponuda: 10€
Uplata: min 20€
Rollover: 10€
Min. tečaj: --
 • Registrirajte se na Smarkets i uplatite prvi depozit od minimalno 20€.
 • Uplaćujte oklade minimalnog uloga 10€ na Back ili Lay ponudu Smarketsa
 • Smarket će refundirati vašu prvu gubitnu okladu do maksimalno 10€
 • Vraćeni iznos gubitne oklade moguće je iskoristiti na bilo koju okladu kod Smarkets betting exchange bez dodatnog rollovera
 • Iznose minimalnog depozita i free beta za druge valute provjerite na stranicama promocije

freebet2forum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sportbetSportbet bonus za nove korisnike do 50$

Sportbet je popularna kladionica američkog tipa iz 5Dimes grupacija, te je u osnovi klon mnogo poznatije 5Dimes kladionice. Sportbet sa 5Dimesom dijeli ne samo kompletnu ponudu sportskog klađenja i tečajeve, već i službu za korisnike, te se sve kvalifikacije koje se odnose na 5Dimes mogu primjeniti i na Sportbet. O osobinama i pogodnostima ovih dvaju kladionica pročitajte više u članku o 5Dimes bonusu.

Istodobno u Sportbetu se mogu dobiti i sve promocije dostupne u 5Dimesu, pa i 50% bonus za nove korisnike do 50$ koji vrijedi za sve korisnike izvan Sjeverne Amerike. Korisnici sa prebivalištem u zemljama Sjeverne Amerike mogu dobiti bonus od čak 520$. Osim bonusa za nove korisnike Sportbet ima i Reload bonus za svaku uplatu koji je potrebno zatražiti od službe za korisnike. Pored ovih postoje i drugi bonusi i promocije (Loyalty bonus, Cashback program, Reduced juice) za postojeće korisnike, koji međutim isključuju mogućnost korištenja depozit bonusa, a koji se dogovaraju sa Sportbetovom službom za korisnike nakon otvaranja računa.

Uvjeti Sportbet bonusa

Bonus ponuda: 50$
Uplata: 100$
Rollover: 1.000$
Min. tečaj: - -
 • Registrirajte se na Sportbet, te za maksimalni iznos bonusa uplatite najmanje 100$
 • Zatražite bonus putem Live chata
 • Za svakih 100$ uplaćenih oklada tj. ispunjenog rolovera dobiti ćete 5$ bonusa u obliku Free-Playa, i tako sve dok ne dobijete svih 50$ bonusa
 • Pri izračunu rollovera računa se manji iznos između iznosa uplate i dobitka
 • Free-Play možete uplatiti na bilo koji događaj iz ponude Sportbet kladionice
 • Nakon što iskoristite sve Free-Play oklade moguće je potpuno slobodno raspolagati sredstvima na računu

bonus buttonforum button srbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

sportingbet bookmakerSportingbet bonus za nove korisnike do 200€

Sportingbet kladionica pripada Sportingbet PLC grupaciji osnovanoj 1998, jednoj od najvećih svjetskih grupacija za online klađenje i casino. Sportingbet nudi velik broj oklada na većinu popularnih sportova s uglavnom prosječnim i iznadprosječnim tečajevima. Europska verzija Sportingbeta među ostalim lokalizarana je i na hrvatski i slovenski jezik.

Uvjeti Sportingbet bonusa

Bonus ponuda: 200€
Uplata: min 200€
Rollover: 1200€
Min. tečaj: 1.50
 • Da bi se kvalificirali za bonus vaše prve tri oklade moraju biti kombinirane s 3 ili više selekcija, gdje koeficijent za svaki izbor mora biti minimalno 1.3.
 • Iznos bonusa će biti jednak vašoj najmanjoj kvalifikacijskoj okladi (npr. zbroj prve i druge oklade je 150€ koje je kombinirana oklada sa 5 odabira i zbroj treće oklade je €200 koja je kombinirana oklada sa 3 odabira.U tom slučaju bonus će biti 200€)
 • Bonus će biti upisan kroz 48h od ispunjavanja uvjeta. Iznos će automatski biti upisan i nije potrebno slati zahtjeve
 • Ukupan iznos bonusa mora biti okrenut 5 puta na bilo koju sportsku ponudu sa kvotama od najmanje 1.5 prije nego što dobici mogu biti isplaćeni

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

tipbet logoTipbet 200/100% Bonus za nove korisnike do 50/100€

Registrirajte se na Tipbet kladionicu i izaberite između 2 ponuđena bonusa dobrodošlice:
200% bonus na prvu uplatu do 50€
100% bonus na prvu uplatu do 100€

Bonus ponuda: 50/100€
Uplata: 25/100€
Rollover: 1.350/3.000€
Min. tečaj: 1,90

 • Prilikom prve uplate na Tipbet izaberite jedan od dva ponuđena bonusa i izvršite uplatu, iznos bonusa se automatski pripisuje saldu vašeg računa
 • Za 200% bonus prije isplate potrebno je uplatiti iznos uplate i bonusa najmanje 18 puta na oklade s minimalnim tečajem 1,90
 • Za 100% bonus prije isplate potrebno je uplatiti iznos uplate i bonusa najmanje 15 puta na oklade s minimalnim tečajem 1,90
 • Igrači s prebivalištem u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Malti, Švedskoj, Luxemburgu, Norveškoj, Finskoj i Islandu trebaju prije isplate uplatiti okladu u vrijednosti 12 puta uplata plus bonus za bonus od 200%, tj. 5 puta za bonus od 100%.
 • Maksimalni iznos oklade koji se računa u rollover jednak je iznosu prve uplate na osnovu koje je dobijen bonus. Oklade uplaćene na iznos veći od toga ne računaju se u rollover
 • Napredak ispunjavanja bonus rollovera može se pratiti u Account Summary sekciji igračevog Tipbet računa

  bonus buttonforum spikasrbijaslovenijacrna goramakedonijabihhrvatska

winmastersWinmasters 50% bonus za nove korisnike do 50€

Winmasters kladionica osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Malti, a posjeduje dozvolu za klađenje odobrenu i reguliranu od vlade Curacaa. Kladionica je naročito popularna kod igrača iz Češke i Slovačke, te nudi standardnu ponudu sportskog klađenja uobičajenu kod europskih internet kladionica. Ponuda klađenja na nogomet, košarku i odbojku je vrlo bogata, a i tečajevi kod velikih natjecanja vrlo su često iznadprosječni. U sportskom odjeljku nalazi se još platforma za klađenje uživo, ponuda klađenja na virtualne sportove i mogućnost praćenja sportskih statistika te rezultata uživo.

Stranica je lijepog izgleda a navigacija je jednostavna i brza. Uplate i isplate moguće je izvršiti karticama i popularnim Skrill i Neteller servisima. Nažalost, kod svih tipova isplata obračunavaju proviziju od 3%. Korisnička podrška dostupna je putem email obrasca na stranicama kladionice, te iznenađujuće brzo odgovara na upite igrača.

Winmasters kladionica posebno cijeni igrače iz istočnoeuropskih zemalja, uključujući našu regiju, koji mogu dobiti 50% bonus na prvu uplatu do 50€. Stalne igrače očekuju pak promocije vjernosti u obliku bonusa na ponovnu uplatu, free spinova u Winmasters Casinu i drugo.

Uvjeti Winmasters bonusa

Bonus ponuda: 50€
Uplata: 100€
Rollover: 1.150€
Min. tečaj: 1,80
 • Registrirajte se na Winmasters kladionicu te u prvom koraku upišite bonus kod BONUS50INT
 • Uplatite prvi depozi depozit, te izvršite novčani transfer sa glavnog računa na sportski račun
 • Prije mogućnosti isplate potrebno je iznos depozita uložiti jedan put te potom iznos bonusa i depozita uložiti 7 puta na sportske oklade s minimalnim koeficijentom 1,80 u roku od 60 dana od datuma prve uplate.
 • Oklade azijskog hendikepa, draw no bet i oklade uživo (osim klađenja uživo na 1 ili X ili 2 ishode) ne ulaze u uvjete obrtanja (rollover).

bonus buttonforum buttonsrbijaslovenijacrna goramk nobihhrvatska