Bonus Majstori Cashback nagrada

cashback nagradaRegistrirajte se na stranice naših partnera preko linkova na našim stranicama i zaradite Cashback nagradu do 100 kuna (cca 13 eura) za svaku registraciju.

Uvjeti nagrade

 1. Pravo na Cashback nagradu u obliku gotovog novca imaju samo registrirani i aktivni korisnici portala bonusmajstori.com koji su se na portal registrirali do 15.11.2015. i koji se na stranice partnera registriraju preko nekog od linkova objavljenih na stranicama bonusmajstori.com ili u promotivnoj e-mail poruci.
 2. Da bi ostvarli pravo na cashback nagradu korisnici moraju zadovoljiti specifične uvjete za svaku pojedinačnu nagradu koji se nalaze uz opis cashback nagrade. Uvjeti nagrade sadrže iznos minimalne uplate (depozita) i minimalnog uloga (oklada), a u slučaju sportskih kladionica mogu sadržavati i iznos minimalnog tečaja te rok za ispunjavanje navedenih uvjeta. Iznos minimalne uplate (depozita) može se uplatiti u više puta. Uvjeti minimalnog uloga na sportskim kladionicama se smatraju ispunjenim tek nakon što je događaj završen i oklada odlučena.
 3. Da bi ostvarili pravo na cashback vaša registracija na stranici partnera mora biti zabilježena preko jednog od naših linkova. Portal bonusmajstori.com ne snosi odgovornost u slučaju neuspješnog bilježanja registracije
 4. Korisnik ima pravo na samo jednu nagradu za svakog partnera. Također, u slučaju kada za istog partnera postoji više pojedinačnih nagrada za određeni proizvod (sportska kladionica, casino, poker, bingo itd.) korisnik ima pravo na samo jednu cashback nagradu. Ako korisnik kod navedenog partnera već ima otvoren račun za neki proizvod korisnik nema pravo na nagradu za drugi oglašavani proizvod osim ako to nije specifično navedeno u opisu nagrade. 
 5. Korisnik treba zatražiti cashback nagradu najkasnije u roku 30 dana od otvaranja računa putem obrasca za podnošenje cashback zahtjeva. U zahtjevu je potrebno ispuniti sve tražene podatke koji mogu uključivati datum i vrijeme registracije, korisničko ime na stranicama partnera, iznos prve uplate i slično.
 6. Korisnik će dobiti potvrdu o ispunjavanju uvjeta cashback nagrade najkasnije u roku 7 dana od podnošenja zahtijeva putem e-maila.
 7. Isplata cashback nagrade će se izvršiti najkasnije 10 dana nakon podnošenja zahtjeva putem Paysafecard bonova koji se šalju na email adresu podnositelja zahtjeva.
 8. Bonusmajstori.com ne preuzimaju nikakvu odgovornost za eventualne probleme financijske gubitke ili druge probleme. Prije registracije korisnici trebaju pažljivo pročitati i prihvatiti uvjete bonus ponude na partnerskim stranicama.
 9. Bonusmajstori.com zadržavaju pravo da odbiju zahtjev u slučaju sumnje na zloupotrebu cashback nagrade, poput otvaranja lažnih korisničkih računa i slično.
 10. Bonusmajstori.com zadržavaju pravo da u svakom trenutku promjene ili ukinu Cashback nagradnu igru.

Kako dobiti Cashback nagradu

 • Potražite stranice partnera koje vas interesiraju u popisu cashback nagrada ispod ovog teksta i dobro proučite uvjete nagrade i eventualnog bonusa za nove korisnike.
 • Registrirajte se na stranice partnera putem linka uz opis nagrade ili bilo kojeg drugog linka na našim stranicama. Ukoliko ste ranije već posjećivali stranice partnera preporučljivo je da obrišete kolačiće (cookies) u postavkama vašeg internet preglednika kako bi bili sigurni da vaša prijava biti ispravno zabilježena
 • Nakon što ste ispunili uvjete nagrade pošaljite nam cashback zahtjev putem obrasca. Molimo vas da radi što brže identifikacije vašeg zahtjeva ispunite sve tražene detalje u zahtjevu
 • Vaš zahtjev biti će obrađen u roku od najviše 7 dana. U praksi nastojati ćemo to izvršiti znatno brže, u roku od nekoliko dana. Nakon utvrđivanja opravdanosti zahtjeva dobiti ćete potvrdu o ispunjavanju uvjeta nagrade na vašu email adresu.
 • U roku od najviše 10 dana od podnošenja zahtjeva na vašu email adresu poslati ćemo sken važećeg Paysafecard bona

138bet

138.com Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 100HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na 138.com kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 100HRK (cca 13€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uložiti oklada u vrijednosti od najmanje 100€ na sportsko klađenje.

138.com cashback vrijedi do daljnjeg.


betfred

Betfred Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Betfred kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6,5€).
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 60€, te uplatiti oklada u vrijednosti od najmanje 60€ na sportsko klađenje na Betfred kladionici.

Betfred cashback vrijedi do daljnjeg.


comeon logo

Comeon Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Comeon kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6,5€).
Da bi ostvarili pravo na cashback morate uplatiti najmanje 50€, te uložiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na Comeon sportsko klađenje.
Kao novi korisnik Comeon kladionice možete dobiti i bonus dobrodošlice od 25€.

Comeon cashback vrijedi do daljnjeg.


matchbook

Matchbook Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Matchbook Exchange preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6,50€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€ na novotvoreni Matchbook račun, te uspješno sklopiti oklada u vrijednosti uloga (liability) od najmanje 100€.
Matchbook exchange ima najnižu komisiju od samo 1% na iznose dobitaka, uz odlične tečajeve i likvidnost na njapopularnije sportske događaje.

Matchbook cashback vrijedi do daljnjeg.


pinnacle logo

Pinnacle Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Pinnacle kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6,50€).
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te isti iznos uplatiti na sportsko klađenje u Pinnacle kladionici.

Pinnacle cashback vrijedi do daljnjeg.


smarkets logo

Smarkets Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 100HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Smarkets Exchange preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 100HRK (cca 13€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€ na novotvoreni Smarkets račun, te uspješno sklopiti oklada u vrijednosti uloga (liability) od najmanje 100€.
Kao novi Smarkets korisnik možete dobiti i free bet od 10€!

Smarkets cashback vrijedi do daljnjeg.


sportingbet logo

Sportingbet Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Sportingbet kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6.50€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€ na novootvoreni Sportingbet račun, te uložiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na sportsko klađenje.
Sportingbet je jedna od najstarijih online kladionica i u potpunosti je lokalizirana na hrvatski jezik, što uključuje i korisničku podršku.
Također, kao novi korisnik Sportingbet kladionice možete dobiti i odličan bonus dobrodošlice od 200€!

Sportingbet cashback vrijedi do daljnjeg.


unibet logo

Unibet Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Unibet kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6,50€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uložiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na sportsko klađenje.
Kao novi korisnik Unibet kladionice možete dobiti i free bet od 15€!

Unibet cashback vrijedi do daljnjeg.


william hill logo

William Hill Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 100HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na William Hill preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 100HRK (cca 13€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uložiti oklada u vrijednosti od najmanje 100€ na sportsko klađenje. Oklade na druge proizvode iz ponude William Hilla ne računaju se za ostvarivanje prava na cashback nagradu.

William Hill cashback vrijedi do daljnjeg.


youwin

Youwin Cashback - Paysafecard bon vrijednosti 50HRK

paysafecard bonRegistrirajte se na Youwin kladionicu preko linka na logu ili jednog od linkova na našim stranicama i zaradite 50HRK (cca 6,50€)
Da bi ostvarili pravo na cashback nagradu morate uplatiti najmanje 50€, te uložiti oklada u vrijednosti od najmanje 50€ na sportsko klađenje.
Kao novi korisnik Youwin kladionice možete dobiti i free bet od 10€!

Youwin cashback vrijedi do daljnjeg.


Eventualne upite pošaljite na našu email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih postavite na našem forumu