Ivan

Ivan

@bastard

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 426)
Autor
Sve objave
  • in reply to: Stake promocije #179706

    Šta se opet na forumu slati privatne poruke ?

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: Orbit exchange iskustva #178745

    pozdrav miles, dobrodošao na forum… kako i inače dosta koristim betfair tvoj me post ponukao da malo testiram orbit i vidim u čemu se tu radi… evo mojih iskustava za klađenje na orbit exchangeu trebaš otvoriti račun u nekom od betting brokera poput asianconnecta, bet in asia ili bet-football ja sam račun otvorio preko bet in asia brokera …. od njih sam dobio pristupne podatke za orbit račun, kojem dalje pristupam preko orbitove adrese…. preko brokera idu i sve novčane transakcije tj. uplate i isplate sa računa… u slučaju bet in asia najmanja uplata i isplata je 100€, ne znam kako je kod drugih brokera što se ostalog tiče bitnih razlika nema… izgled stranice je vrlo sličan, s tim što to kod orbita izgleda nekako sirovije…. identičan je i izgled ponude, te način polaganja oklade… iz navike koristim firefox browser i primijetio sam probleme s učitavanjem orbitovih stranica, prebacio sam se na chrome i tu nisam imao problema tečajevi nisu identični, ali su više manje jednaki… za mene iznenađujuće orbit ima gotovo dvostruko veću likvidnost, te sam u ovih par dana korištenje na nekim marketima sa manjom likvidnošću uspio uloviti i mrvicu bolji tečaj nego na betfairu minimalna oklada na orbitu iznosi 6€, za razliku od 2€ na betfairu… dalje, komisija je 3% što je nešto lošije od 2% koliko plaćam u okviru osnovne betfairove tarife, ali razlika nije velika… koliko razumijem orbit za razliku od betfaira nema premium tarifu zaključno, za klasično kontraklađenje ili matched betting i uz malu razliku u komisiji orbit je potpuno jednako koristan kao i betfair… trejdanjem se ne bavim pa ti ne mogu reći koliko je dobar za to

    Sve točno, samo bi nadodao a vjerujem da će nekima biti bitna informacija, na Orbitu ne postoji opcija lay za utrke konja.

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: BetOnline promocije #178601

    hvala siera… ipak, molio bi tebe i druge članove da prije otvaranja nove teme provjere da li već postoji odgovarajuća u kojoj se može objaviti post… da ne gomilamo teme 🙂 inače, u novim bonus pravilima više se ne spominju restrikcije po zemljama, što bi trebalo značiti da betolnline promocije ponovno vrijede za igrače iz regije…. probao sam kontaktirati live chat, ali nisam dobio izričit odgovor, osim da bi u uvjetima trebalo pisati ako ima restrikcija po zemljama ima varijanta ova ponude na home pageu, pa pretpostavljam da i ovo vrijedi za sve koji nikad nisu uplaćivali player props okladu… evo uvjeta: $25 Risk-Free Player Props Wager Check out our all-new, state-of-the-art Player Props and score a Free Play if you don’t pick a winner. Just use our innovative software to create and customize your own player prop wager. We’ll match your first ever wager with a Free Play up to $25, if it loses.

    • The $25 free play is good on your FIRST ever bet placed in BetOnline’s new Player Props software.
    • The Player Props software is currently available on desktop only and can be accessed by clicking the red Player Props button in the left navigation menu of the sportsbook.
    • Place a $25 bet in the Player Props software using your own money. If your bet wins, congrats – you are already scoring a profit off our Player Props software. If your bet loses, send an e-mail to [email protected] with your account number and the ticket number of the bet you want refunded within 24 hours after the completion of the game. Please put “$25 players prop free bet” in the subject line of the email.
    • Once your e-mail has been received, we’ll place the $25 free play into your account within 48 hours.
    • If your FIRST ever Player Props bet is a winner, you aren’t eligible for the $25 free play.
    • If your first Player Props wager exceeds $25, you will still earn the $25 free play. For example, if your first bet is $30 and it loses, you’ll be eligible for a $25 free play.
    • There is a 6x (six time) rollover requirement associated with your $25.00 free play.
    • All free plays expire in 30 days unless otherwise stated. At the 30 day mark, any unused free plays will disappear from your account.
    • Only one $25 Player Props free play reimbursement is allowed per account/computer/IP address/address of residence.
    • This promotion is not valid with any other promotion and is non-transferable.
    • Bet Online reserves the right to alter or amend the Terms and Conditions of this promotion at any time, without notice.
    • Please see BetOnline’s General rules for additional Terms and Conditions which apply to any and all promotions.
    • Please see BetOnline’s General Rules for additional Terms and Conditions regarding bonuses.

    Mislim da nisi dovoljno pozorno čitao jer koliko vidim ništa se nije promjenilo

    NOTE: The use of Promo Codes is not available from the following countries: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Egypt, Georgia, Greece, Hungary, India, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Moldova, Nigeria, Poland, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Ukraine, Vietnam.

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168202

    Orbitx ti je bolja opcija to je zamjena za Betfair šta se Balkana tice i za Hrvatsku su ti dostupne sve moguće uplate osim Kartica

    Zašto bi Orbitx bio “ bolja opcija” ?

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: Nauci me i radicu za tebe #168183

    Koji god da su uslovi, ako treba 12h dnevno bice 12h.
    Kontakt
    Telegram: @stefan2660
    email: [email protected]

    Naučiti ću te ja, koliko plaćaš edukaciju ?

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: FortuneJack promocije #168163

    [quote=”Bastard post=13085 userid=115″][quote=”miki89 post=13084 userid=1254″]Kako odigrati kontru (lay) na listić sa 2 para? Postoji li neki drugi (jednostavniji) način za sigurnu zaradu na ovakvim promocijama?

    Razmisli malo, nije teško[/quote]

    Ono što ja znam je dosta komplicirano, slabo isplativo i nije “sigurno”. Lay na dva događaja koja se ne igraju u isto vrijeme i kontiranje. Ako ko ima bolju ideju ili neki savjet puno bi mi pomogao.[/quote]

    Ili to ili ako je surebet jak na oba događaja može se istovremeno kontrirati u idelanim okolnostima.

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: FortuneJack promocije #168161

    Jedna od najstarijih i najkvalitetnijih kriptkoladionica ima promociju koja traje do 24.12. ove godine pa požurite igrati jer se može pristojno zaraditi.
    Moguće je da će i produžiti promociju jer je originalno počela 27.10. i trajala je do 27.11. ali su odlučili produžiti do 24.12.

    U promo periodu potrebno je odigrati seriju od 4 listića s minimalno 2 para na listiću iz odabranih liga i minimalnim koeficijentom 1.30 svaki.
    Nakon 4 odigrana listića dobijete free bet (SNR) u iznosu prosječno igranog listića do maksimalno 5 mBTC.
    Računa se bilo koja kombinacija uloga (minimalni ulog na listiću je 0.1 mBTC), a to u praksi znači da za maksimalni iznos free beta treba uplatiti npr. 4 listića po 5 mBTC ili npr. 3 listića po 0.1 mBTC pa četvrti od 19.7 mBTC. Ili bilo koja druga kombinacija, a da je zbroj 20 mBTC.
    U promo periodu se može dobiti maksimalno 15 free betova.
    U praksi, prema njihovim koeficijentima, može se zaraditi (preračunato u eure prema trenutnom tečaju bitcoina) cca 100-120 eura po free betu nakon što se uračunaju i gubici na kvalifikacijskim listićima.

    Isplate su brze. Na prve dvije me nisu tražili nikakvu verifikaciju, a za treću isplatu je trebalo proći KYC (osobna + selfie) koja je bila gotova u nekoliko minuta, a isplata nakon nje opet brza.

    T&C:
    4+1 is unique promo from FortuneJack.com.
    All verified (Email, Mobile) users will receive freebets after every 4th bet, with an average stake amount of the last 4 bets.
    No matter your bet win or lose, every 5th bet will be free.
    Bet must Include minimum two markets from any of the following leagues: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Champions League, Europa League, NBA, NFL.
    Freebet will be calculated as an average of last 4 bets stake.
    For example: If last 4 bets stakes are 5,7,3,5, Freebet will be average of these stakes.
    (5+7+3+5)/4=5 mBTC Freebet
    Minimum Freebet amount – 0.1 mBTC
    Maximum Freebet amount – 5 mBTC
    User can earn maximum 25 mBTC freebet per day
    User can get maximum 15 Freebets during promotion
    Minimum Stake – 0.1 mBTC
    Only Parlay type bets qualify (minimum 2 leg)
    Minimum Odd per position – 1.3
    Bonus is available for users playing with cryptocurrency,Fortunejack accepts.
    Single type bets don’t qualify for this promo
    Cashed out bets don’t qualify for this promo
    Auto Cashed out bets don’t qualify for this promo
    Freebets don’t qualify for this promo
    Fortunejack.Com reserves the right to change the terms, pause or cancel the promo without informing the user in advance.
    FortuneJack standard Terms&Conditions Apply

    Ima dosta negativnih komentara za ovu kladionicu tako da …

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: FortuneJack promocije #168158

    Kako odigrati kontru (lay) na listić sa 2 para? Postoji li neki drugi (jednostavniji) način za sigurnu zaradu na ovakvim promocijama?

    Razmisli malo, nije teško

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168115

    Nisam registriran tamo,vidio sam da je najveći benefit malen porez,što je odlično,ali orbit nema API,nemoguće
    je koristiti ikakav olakšavajući program za trejd,osim glavnog sučelja kakvog ima betfair,na betfairu sam godinama,
    i to sučelje za mene je dan danas problematično,da nema geeksa i betangela,neznam kako bih radio,ako griješim ispravi me.
    Čitam da je likvidnost tamo bolja od betfaira i da su ljudi zadovoljni,sve štima,samo pojma nemam kako rade bez programa,zato
    kažem ako imaš dva-tri ulaza tokom utakmice ili jedan,odnosno lupaš masnije pare,to je ok,ali raditi 20-30 ulaza bez nekog
    programa koji će olakšati je nemoguće.

    Porez je u startu 3% (bar kod većine agenata) a znaju ga dizati do 10% što je u samom startu nepovoljnije od BF koji ima 2% ako se ne varam.
    Što se likvidnosti tiče ako i je veća onda je umjetno stvorena veća tako da je i to diskutabilno.
    A za API mislim da ne postoji što i ne čudi jer Orbit i nije zamišljen za trejdanje jer da je postojala bi lay funkcija na konjskim utrkama koje nema.
    Uglavnom ima i dosta priča o zatvaranjima računa uz naravno oduzimanje sredstava na njima (najčešće pod izgovorom FUNDS PASSING).

    Even when I lose I'm winning !

  • in reply to: Betfair – klasično trejdanje #168110

    ako zarađuješ tokom utakmice i hedgaš te novce ravnomjerno,možeš se tim plusem još za vrijeme iste utakmice kladiti ili trejdati,
    ali isplatu para dobiješ tek na kraju meča,to je valjda logično,ako si na to mislio,a ovo drugo pitanje uopće nerazumijem,imaš na naslovnoj strani,
    ovog vebsajta što je betfair i trading,mislim da nisi dobro upućen.Neznam što će ti orbit za početak,mislim da ti je bolje ići na klasični betfair,orbit je kad lupaš
    masnu lovu,ili ako arbaš,da uštediš na premium charge.

    Sve 5, ali ovo “ orbit je kad lupaš
    masnu lovu” ne bi se složio.

    Even when I lose I'm winning !

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 426)