Odgovor na: Hrvatska lutrija Bonus

Bonus Majstori » Forum » Domaće je domaće » Hrvatska lutrija Bonus » Odgovor na: Hrvatska lutrija Bonus

Autor
Odgovori
 • #162885

  100 % BONUS ZA NOVE IGRAČE NA HL KladionicI – Hrvatska lutrija *

  100 kn bonusa za prvi depozit

  Kako možeš sudjelovati?
  U promociji mogu sudjelovati samo oni igrači koji nikada nisu izvršili uplatu na HL račun i koji su prilikom registracije odabrali da žele sudjelovati u promocijama i bonusima te primati informacije o posebnim ponudama. U svakom trenutku u korisničkom profilu HL računa možeš odabrati da želiš sudjelovati u promocijama i bonusiranju te primati informacije o posebnim ponudama.

  Što trebaš napraviti?
  1. Prijavi se na svoj HL račun!
  2. Prvo prihvati promociju ovdje klikom na „PRIHVAĆAM“.
  3. Zatim uplati na svoj HL račun jednokratno minimalno 100 kn. Postupak je jednostavan, a uplatu možeš realizirati putem kartične uplate ili HL bonom za igru na internetu. Promocija ne vrijedi za standardne bankovne uplate.

  Što onda?
  Na tvoj HL račun automatski će se dodati bonus od 100 kn! To je naš dar tebi i možeš odigrati što god poželiš! U bogatoj ponudi izaberi lutrijske igre, kladionicu, eSrećke, iCasino ili online Bingo!

  Uvjeti promocije:
  1. U promociji mogu sudjelovati samo oni igrači koji nikada nisu izvršili uplatu na HL račun i koji su, prilikom registracije, odabrali da žele sudjelovati u promocijama i bonusima i primati informacije o posebnim ponudama
  2. Sudjelovanje u promociji prihvaća se ovdje klikom na „PRIHVAĆAM“.
  3. Uvjet za sudjelovanje u promociji jest jednokratna uplata na HL račun od minimalno 100 kn, čime igrač ostvaruje bonus u iznosu od 100 kn.
  4. Dobiveni bonus igrač može potrošiti na igranje igara iz ponude HL na internetu.
  5. Promocija vrijedi za uplate realizirane putem kartične uplate ili HL bonom. Promocija ne vrijedi za standardne bankovne uplate.
  6. Bonus iz ove promocije igraču je moguće dodijeliti samo jedanput.
  7. Bonus iz ove promocije moguće je iskoristiti do isteka budžeta koji određuje Hrvatska Lutrija.
  8. Hrvatska Lutrija d.o.o. u svakom trenutku zadržava pravo promjene Uvjeta promocije.

  *U slučaju nejasnoća prije prihvaćanja promocije ili nadoplate HL računa, kontaktirajte Odjel podrške igračima na 0800 600 607 ili na [email protected]

  Puno sreće u igranju!