Odgovor na: Celsius – 50$ + 10$ Besplatno u BTC Kriptovaluti – Kriptovalute Pasivna Zarada

Bonus Majstori » Forum » Sve o Kriptovalutama » Celsius – 50$ + 10$ Besplatno u BTC Kriptovaluti – Kriptovalute Pasivna Zarada » Odgovor na: Celsius – 50$ + 10$ Besplatno u BTC Kriptovaluti – Kriptovalute Pasivna Zarada

Autor
Odgovori

Izgleda da si se malo zanio šta se tiče uplate na kladionice sa Celsiusa. Ja sam jučer povukao novce sa jedne i odmah dobio ovo: Hello xxxx, We are contacting you regarding the latest withdrawals you initiated. Please note that under the current Money Laundering Regulations (MLRs) Celsius must prevent any unusual or suspicious transactions where a user may be involved in an illicit activity. This activity includes online gambling and lottery games. As such Celsius prohibits transfers to gambling and lottery services. If we detect such behavior occurring again, we reserve the right to close your account at any time and for any reason, as set forth in Section 20 of our terms of service. Please reply to this email confirming that you understand and acknowledge the foregoing. Kind Regards Compliance Team| Celsius Network Dobro da mi nisu lovu uzeli.

—————————————

AmL provode gotove sve regulirane mjenjačnice i kripto servisi, Celsius strašno vodi računa o tome. Da li si često mjenjao whitelist adresu, tj. dali si uplaćivao / isplaćivao na i sa više kladionica? Vjerojatno su provjerili transakcije tih novčanika na kojima se sigurno vide transakcije povećih iznosa pa su zaključili da bi se tu moglo raditi o pranju novca. 

U svakom slučaju dobro da si nas obavijestio o tome, to je svakako dobro jer to znači da su sigurni i da ne dopuštaju takve transakcije. Vjv. su u međuvremenu promijenili uvjete, istražiti ću.

hvala ti

Kripto Šupak - Tvoj Kripto Mentor
    https://www.youtube.com/channel/UCGPNtDBFAcCioQbUO4hRgZQ