Bonus Majstori » Forum » Sportski Bonusi za sve » Ditobet – 100% bonus do 200 EUR + 20 EUR free bet » Odgovor na: Ditobet – 100% bonus do 200 EUR + 20 EUR free bet
-
underdogAdministrator10. travnja 2022. u 11:17 #179579
za dearra i ostale zainteresirane…. odigrao ja ditobet pa da podijelim uglavnom pozitivna iskustva
kao što sam već napisao tečajevi su više nego dobri tako da na najjačim ligama nema problema naći šta igrati i bez ikakvog servisa… samo kratka usporedba sa betfairom i lako se mogu naći jako bliski tečajevi pa i ponei surebet
nakon registracije nije se moguće registrirati dok se ne potvrdi email adresa… u mom slučaju verifikacijski email nikako da stigne pa sam se javio na live chat… nakon gotovo trenutnog javljanja tamo su mi potvrdili račun, a brzo zatim sam dobio i email za verifikaciju adrese… bug ili nešto drugo, ali na kraju sam se bez problema registrirao
nakon depozita (neteller) bonus se automatski pripisuje na poseban bonus račun, to znači da je moguće oklade uplaćivati ciljano sa bonus računa kako bi se očistio bonus… malo sam bio nepovjerljiv pa sam uplatio malo iznad 100 kako bi dobio 20€ free bet i skratio posao sa bonusom
uglavnom igrao sam u skladu s pravilima pola iznosa bonusa i kombinirao underlay s normalnim okladama i izašao iz bonusa nakon 6 oklada s profitom od preko 90% bonusa… odlična je stvar što imaju stvarno odlične visoke koeficijente, pa se mogu raditi underlayevi sa velikim dobicima u slučaju prolaza na ditobetu… to također znači da se može dobro iskoristiti free bet
iznos depozita uplatio sam u cijelosti na kontra oklade pokrivajući oklade sa drugih kladionica, saldo bi mi bio više manje jednak kao da sam koristio betfair
verifikaciju sam napravio sam uploadom osobne iskaznice i utility billa iako nigdje izričito ne piše koji su dokumenti potrebni… drugog dana samo mi se je status računa promijenio u verificiran… nikakvu obavijest sa njihove strane nisam dobio
jednako je bilo kod isplate… zatražio sam navečer isplatu na neteller i drugog jutra dobio novce, bez ikakve obavijesti
to je možda i jedini potencijalno loš znak, iako je sve stvarno glatko prošlo