Odgovor na: Matched betting, Trejdanje, Kriptovalute…što je sljedeće?

Bonus Majstori » Forum » Iz dana u dan » Matched betting, Trejdanje, Kriptovalute…što je sljedeće? » Odgovor na: Matched betting, Trejdanje, Kriptovalute…što je sljedeće?

Autor
Odgovori
  • #179675

    Teško da će ti danas itko plasirati na pladnju gotov proizvod s ekstra zaradom. Kao što sam kažeš sve je teže i manje je kladionica (barem klasičnih, mislim na uplate fiat valutama) pa je zbog toga potrebno puno istraživati i obično kad se pronađe neka super promocija onda se uglavnom ljubomorno čuva i nastoji iskoristiti maksimalni potencijal kod iste.

    Zlatna vremena kladionica i casina su daleko iza nas, u posljednjih godinu, dvije otvoreno je dosta kladionica u kripto svijetu. I otvarat će ih se još dosta. Neke od njih imaju sjajne bonuse, druge nemaju nikakve ili imaju, ali su po vrlo lošim uvjetima.

    Sigurnost? Odavno je nema u gambling svijetu. Ja se više ne usudim držati značajnija sredstva gotovo niti na jednoj kladionici. Izuzetak su dvije ili možda tri. S godinama bi trebali biti mudriji i znati gdje je izgledno za ući, a gdje nije….

    Bitcointalk forum pod Gambling ima puno toga za pročitati i proučiti. Na svakome pojedinačno je odluka u što će ući ili neće. Reći ću samo da ima puno potencijala uz nekakav srednji rizik.