Odgovor na: Sure bet za hrvate

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Sure bet za hrvate » Odgovor na: Sure bet za hrvate

Autor
Odgovori
  • #179728

    Hej, majstori, znam da je stara tema, ali uvijek može naići netko kome će koristiti. Evo recimo kao ovaj IrvinBeck koji je oživio temu nakon nekoliko godina – a sigurno vas ima još koji se pitate isto.
    Narafski da situacija danas nije ista kao 2017. Vremena se mijenjaju, a tko u kladari želi ne samo sudjelovati nego nešto i dobiti, mora se brzo prilagođavati. Gramzivi porezi sile nas na evoluciju.
    Još pred par godina činilo se da se obzor klađenja nepovratno sužava. Kontrole i zabrane stranih kladionica, a naših još nedovoljno za „sure bet“ strategiju – po meni jedinu koja se stvarno isplati jer nam omogućuje da matematiku i lukavost priređivača koristim protiv njih. (ako ne znate kako, posjetite https://www.prevara.net za casino i betting potrebe).
    A onda su došle domaće. Sad to više nije samo SuperSport i PSK, uz Germaniju tu je sad i FavBet i mnogi drugi…dakle sigurno se možemo kladiti i koristeći samo legalne opcije. A zašto se sramiti koristiti VPN? Za dobrim alatom daleko se čuje, a vi slijedite moj savjet i dijelite dalje.