Betathome promocije

Bonus Majstori » Forum » Iz dana u dan » Betathome promocije » Betathome promocije

Autor
Odgovori
  • #167982

    Povjerite email-ove, 100% do 100 eura pozivnica

    Pravila i uvjeti bonusa

    Ponuda vrijedi isključivo samo za primatelja osobno.
    Ponuda vrijedi od 10.02.2021 (12:00 CET) do 17.02.2021 (23:59 CET).
    Bonus kod “LZ62W” mora biti unesen u kladiteljskom računu pod “Uzmite bonus” do najkasnije 17.02.2021 (23:59 CET). Nakon što je navedeno vremensko razdoblje isteklo, bonus više nije moguće iskoristiti.
    Najveći iznos bonusa je 100 EUR. Korisnicima koji uplate više od 100 EUR bet-at-home će dodijeliti bonus u iznosu od 100 EUR.
    Ukoliko postoji već aktivan bonus, upisani bonus će biti postavljen u red čekanja. Bonusi se mogu aktivirati pod “Moje promocije” kada se uvjeti obrtaja trenutnog bonusa ispune ili se bonus iznos već iskoristi. Bonus je potrebno aktivirati unutar 90 dana nakon što je upisan.
    Bonus iznos ovisi o iznosu dostupnih sredstava za vrijeme aktivacije. Izračun najvećeg iznosa bonusa temelji se samo na zbroju svih uplata izvršenih unutar bonus razdoblja. Kod bankovnih transfera važeći datum je dan kada je uplata zaprimljena od strane banke.
    Prije no što je isplata moguća, bonus i uplaćeni iznos je potrebno obrnuti 6 puta na najmanje koeficijente od 1.70 unutar 90 dana nakon upisa. Sistemske i multi oklade mogu se koristiti za obrtaj bonusa samo ukoliko se ulog sastoji samo od bonus sredstava ili povezanih sredstava. Korisnik koji je uplatio 100 EUR ili više mora obrnuti ukupno 1200 EUR (kladiteljski porez isključen). Ukoliko ovi uvjeti obrtaja nisu ispunjeni, bet-at-home zadržava pravo otkazati bonus kao i dobitke proizašle iz njega.
    Bonus iznos je moguće obrnuti isključivo kroz “Povezana sredstva” i “Bonus sredstva”. Oklade postavljene kroz druga sredstva neće biti uzete u obzir za obračun potrebnog iznosa za obrtaj bonusa.
    Ako su oklade obračunate nakon što je bonus otkazan ili istekao, samo dobici ostvareni s povezanim sredstvima će biti dodijeljeni. Svi dobici ostvareni iz bonus sredstava će biti otkazani.
    Uplaćeni iznos, iz kojeg se izračunava iznos bonusa, kao i svi dobici vezani su za vremensko razdoblje bonusa i ne mogu se isplatiti.
    Bonus vrijedi isključivo samo za sljedeće bet-at-home proizvode: sportsko klađenje, klađenje uživo, virtualne oklade, eSport oklade.
    Korištenjem bonusa korisnik prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opća pravila poslovanja bet-at-home objavljena na bet-at-home.com.
    bet-at-home zadržava pravo po svom nahođenju i u svako doba promijeniti ili otkazati ovu ponudu.