Betfair – klasično trejdanje

Bonus Majstori » Forum » Trejderski kutak » Betfair – klasično trejdanje » Betfair – klasično trejdanje

Autor
Odgovori

Pozdrav ekipo,planiram da se ukljucim aktivnije u trejding na exchange.Nedostatak vremena u prethodnim godinama mi nije dozvoljavao ozbiljnije bavljenje ovim poslom,ali sada se nadam da ce biti malo relaksiranije sto se tice vremena….:).Taman kad sam krenuo u nesto konkretnije,zabranise BF u Srbiji,pa zezanje sa otvaranjem racuna u Bosni na tudje ime pa VPN,pa sad i ova korona…… zapravo imao bih par pitanja za iskusnije trejdere a i za one koji mogu da odgovore na ovo,a mozda I pokrene neku diskusiju ovaj post ovde na forumu.Citao sam davno ovde sve sa foruma,onda nestadose svi kvalitetni postovi od Brucee Let-a,nazalost,al verujem da se Ii njemu sve smucilo od standarnih dobrih i glupih pitanja,i da covek nema vremena da se zamajava ovde na forumu sa svima nama pocetnicima.Sada da predem na pitanja
    1. Sto se tice VPN ja za sada koristim besplatni TUNNELBEAR,i preporucujem pocetnicima da ga skinu I probaju sve to kako ide,jel ne moraju za pocetak nista da placaju,posto predpostavljam da svi sa Balakan moramo da koristimo VPN,nazalost…..Mene interesuje dal neko se preplacuju na TUNNEL BEAR,posto vidim da je on nesto jeftiniji I kako ga sluzi da li normalono GEkks Toy moze da radi na njemu na preplatnickoj verziji ili savetujete neki drugi VPN
    2. Sto se tice programa,za trejding,planiram da se preplatim na neki,pa me interesuje dal je GEEKS Toy i dalje ok ili da idem odmah na BET Angel.Mislim da je Bruce Leet u nekim od zadnjih postovao da je nesto bilo nekih problema I da nije radio bas na profi nivou.Mogao bi neko da napise koji VPN I koji PROGRAM su dobitna kombinaciju u smislu da rade bez problema i kocenja.
    3. Kako povlacite pare sa BF,ja koristim SKRILL,al onda sa skrilla je zez jel mora direktno na devizni racun,a provizije velike….Ukinuse Skrilovu karticu,bila je vrh….Dal neko prebacuje lovu sa skrilla na Payoneer jel sam citao da oni imaju karticu koja sljaka kod nas…..Generalno koji nacin je najispativiji kod povlacenje para….
    4. Koliko novaca od svog mecanog novca na pojedinim marketima je u stavri Betferovo…..To me muci,jel nisam u opste siguran,znam da su Dark Pool I da je dosta njihovog novca tu,al sta misle iskusniji trejderi koliko je procentualno novca od nas obicnih trejdera….Jel ako je vecinski novac onaj sa berze onda su trejderi u teskom problem-u….:(…..Nije lako ostavriti prednost u odnosu na Betferove trgovce…
    5. Ako neko ima da proporuci I podeli neki video nekog trejdera sa nashi prostora tj na nasem jeziku….. Cinjenica sluzimo se svi engleskim jezikom,al na nasem je to mnogo jednostavnije za ukopcat,pogotovo za pocetnike.
    6. Iz svega procitanog od ranije,vidim da je dosta ljudi pocinjalo sa kombinovanjem trzista na fudbalu,al meni to nekako nije logicno……Po meni ja se opredeljujem za jedno trziste I tu jurim swing ili pokusavam uhvatiti neki skalp,sto mi bas i ne polazi za rukom,bar za sada
    7. Interesuje me koliko tickova prosecno bolji trejderi mogu uhavtiti na likvidnim utakmicama u prematchu,nemam predstavu koliki je potencijal tu I da li se treba fokusirati na to.
    8. Cito sam i o PMT programcicu koji nude za pre match kladjenje,pa me interesuje koliko su generalno ljudi zadovoljni ,jel se vredi preplatiti
    Izvinjavam se na duzini posta,al nadam se da I drugima odgovori na sve ovo mogu koristiti….