Bonus Majstori » Forum » Trejderski kutak » Betfair – klasično trejdanje » Betfair – klasično trejdanje
-
BastardBonus Majstor4. lipnja 2020. u 16:20 #167733
4. Koliko novaca od svog mecanog novca na pojedinim marketima je u stavri Betferovo…..To me muci,jel nisam u opste siguran,znam da su Dark Pool I da je dosta njihovog novca tu,al sta misle iskusniji trejderi koliko je procentualno novca od nas obicnih trejdera….Jel ako je vecinski novac onaj sa berze onda su trejderi u teskom problem-u….:(…..Nije lako ostavriti prednost u odnosu na Betferove trgovce…
Botovi furaju velike novce,dali su betfairovi ili od privatnih agencija neznam,ali da njih nema likvidnost bi bila očajna,kao što je recimo sad dok nema većih sportskih događaja.Ali oni nikoga ne sprečavajau da zarađuje novce,oni nikome ne smetaju,oni rade svoj posao trejderi rade svoj,gotovo simbioza.ehehhe .Kad nema botova trejderi znaju bolesno iskriviti cijenu,recimo ako bi u jednom trenutku cijena trebala biti oko 1.25, a zbog većeg broja ulaza na prodaju oni je dignu do 1.55,što te zna dovesti u jako neugodnu situaciju,zato botovi “pojedu” te novce i korigiraju cijenu,u većini slučajeva ne baš uvijek.Uglavnom netrebaš se tim uopće zamarati,čije god da jesu te pare.
Činjenica je da BF više nije isti kakav je bio od kada je izašao.
Puno pokazatelja ide tome u prilog a dosta si ih i sam naveo.
Modus operandi je danas miljama daleko od samog starta.
Jbg, pohlepa čini svoje i vrlo vjerojatno će ih i uništiti a slično se dešava i sa NT/Skrillom.Even when I lose I'm winning !