Betfair – klasično trejdanje

Bonus Majstori » Forum » Trejderski kutak » Betfair – klasično trejdanje » Betfair – klasično trejdanje

Autor
Odgovori

u pravu si Goxi, od skoro to ne moze, na licnom primeru probao, neki novac od forexa sam sa netellera prebacio na skrill, pa sa skrilla sam bas na betfair hteo, ali skrill kaze ne moze jer je non gambling novac, u cudu sam se nasao, a od drugara sam cuo da ne mozes ni izvrsiti sa kartice srpske depozit na skrill uopste, bar sam tako razumeo, al i bolje da ne placas silne provizije za novac koji neces moci koristiti.

Jebiga napravili su veliki problem oni preko drustvenih mreza sto se otvoreno reklamiraju sta rade i kakve menjacke usluge vrse verovatno, zato ja vise ne mogu tretirati u buducnosti nista vezano za kladjenje kao ozbiljan posao…

Znaci nadjes Veki nekog sa drustvenih mreza kome treba da povuce novac sa skrilla koji je koristio u gambling svrhu, on tebi prebaci, ti njemu na ruke i to je to. E sad je skrill poceo da zapitkuje i one koji salju kome salju i zasto, to je pocetak verovatno pre nekih strozis propisa…

Nebi me cudilo na primer da u skorije vreme skrill prestane da prima novac sa gambilng sajtova za one sa srpskom adresom, moje misljenje samo, a da povlacis novac u buducnosti direkto na banku, u Srbiji sve vise banaka trazi ugovor izmedju onog koji salje novac i nas koji primamo, tako da raznorazna drugacija cekiranja nece prolaziti itd U svakom slucaju nisam optimistican ni malo sa daljim razvojom situacije, opet moje misljenje, pozdrav!