Bonus Majstori » Forum » Trejderski kutak » Betfair – klasično trejdanje » Betfair – klasično trejdanje
-
Bastard
Bonus Majstor8. prosinca 2021. u 12:56 #168115Nisam registriran tamo,vidio sam da je najveći benefit malen porez,što je odlično,ali orbit nema API,nemoguće
je koristiti ikakav olakšavajući program za trejd,osim glavnog sučelja kakvog ima betfair,na betfairu sam godinama,
i to sučelje za mene je dan danas problematično,da nema geeksa i betangela,neznam kako bih radio,ako griješim ispravi me.
Čitam da je likvidnost tamo bolja od betfaira i da su ljudi zadovoljni,sve štima,samo pojma nemam kako rade bez programa,zato
kažem ako imaš dva-tri ulaza tokom utakmice ili jedan,odnosno lupaš masnije pare,to je ok,ali raditi 20-30 ulaza bez nekog
programa koji će olakšati je nemoguće.Porez je u startu 3% (bar kod većine agenata) a znaju ga dizati do 10% što je u samom startu nepovoljnije od BF koji ima 2% ako se ne varam.
Što se likvidnosti tiče ako i je veća onda je umjetno stvorena veća tako da je i to diskutabilno.
A za API mislim da ne postoji što i ne čudi jer Orbit i nije zamišljen za trejdanje jer da je postojala bi lay funkcija na konjskim utrkama koje nema.
Uglavnom ima i dosta priča o zatvaranjima računa uz naravno oduzimanje sredstava na njima (najčešće pod izgovorom FUNDS PASSING).Even when I lose I'm winning !