Ensurebet

Autor
Odgovori
 • #167569

  Pozdrav ljudi, postavio sam na drugoj temi vec ovo pitanje, ali ajd i ovde za svaki slucaj, mozda jos neko vidi i da bolji predlog 😀 Kopiram post u celosti

  Pozdrav svima, nov sam na forumu i imam nekih nedoumica oko Matched betting i konkretno ovog sajta oddsmonkey. Posto sam i Srbije i nije moguce registrovati se ni na jedan exchanger i vecina ponuda koje vidim na sajtu odnose se na UK, zanima me da li je moguce koristiti VPN u ovim situacijama?
  Imam opciju da pitam prijatelja koji zivi u Svedskoj da napravi nalog na Betfair sa njegovim podacima i verifikuje nalog, ali buni me da li bih ja mogao odavde da promenim IP adresu na Svedsku ili na primer UK i tada da se ulogujem na Betfair i koristim ga normalno bez bojazni da ce mi zamrznuti nalog i oduzeti novac ili slicno.
  Druga stvar – da li je moguce prevariti kladionice tipa Coral, Skybet i slicne VPNom, zanima me prvenstveno varanje kod otvaranja naloga. I ako uspem, da li je moguce povlaciti novac bez verifikovanja naloga?

  Ako se ne varam, video sam exchanger Matchbook koji dozvoljava korisnicima iz Srbije da se registruju i verifikuju nalog, da li ga je neko koristio i kakva su iskustva? Njega bih koristio u slucaju da ne uspem da se registrujem na Betfair, ili neki od preostala dva sajta koje nude na sajtu oddsmonkey. Naravno, pod uslovom da je moguce koristiti VPN i registrovati se u kladionice koje daju bonuse…

  Hvala na odgovoru, svaka sugestija i savet su dobrodosli 🙂