Bonus Majstori » Forum » Sportski Bonusi za sve » 18bet Bonus » Odg: 18bet Bonus
-
Sir Oliver
Bonus Majstor29. srpnja 2014. u 2:29 #155740Pozz svima ,
posljednjih tjedan dana patio sam se s ovim bonusom ( odlučio sam se za 100% do 50 GBP ). Želim ovdje iznijeti svoja iskustva kako bi što manje ljudi nasjelo na ovu prevaru . Bonus pravila su tako postavljena da onaj tko se prvi put nađe tamo NEMA ŠANSE da ne pogriješi . Nije dozvoljeno igrati bejzbol , kladiti se na koeficijent manji od 1,8 , kladiti se na O/U , niti na AH , a 80% njihove ponude su Azijski hedikep oplklade ! Što je ostalo ? Ostao je nogomet na opklade na konačan ishod 1 , X ili 2 i 1,X,2 na poluvrijeme . Combo može samo s konačnim ishodima i to iz određenih utakmica koje gotovo da nisu interesantne .Koeficijenti – katastrofa !!! Ako ste napravili uplatu na pobjednika u nekoj utakmici , dalje ju zaboravite . Ne smijete ponoviti opkladu ! Ako odigrate npr. uživo 1 poluvrijeme i nakon 5 ili deset minuta domaćin povede ,tada uplatite nešto na X – poluvrijeme jer je kvota upravo značajno skočila i s malo love u stvari štitite onaj dobitak s pol-1 to je BONUS MANIPULACIJA !Donekle bih i razumio da se ne smije igrat 1, X i 2 na poluvrijeme ili kraj , ali UŽIVO ni to nije sure bet a kamoli ako igrate bez jednog od ova tri znaka .
Kako to nisam mogao ni slutiti , od 1 iza pola noći do 2 ( utakmica Real- Inter )plasiram dvije takve opklade od par EUR , i isto tako na jednoj drugoj utakmici . Ujutro oko 5 pronađem u inbox-u poruku upozorenja na bonus manipulaciju . Zovem chat i agent mi pokuša objasniti o čemu se radi : nije ništa ozbiljno ali pripazi ! To se odnosilo na opkladu s utakmice Real-Inter . Nakon 10-ak minuta stiže poruka : POSLJEDNJE upozorenje zbog bonus manipulacije . Pogledam a ono opklada koja je postavljena u razmaku od 10-ak minuta s onom prije ! Dakle , pustili su me da plasiram nedozvoljenu opkladu DVA PUTA a onda nakon 3 ili 4 sata šalju prvo upozorenje a nakon nekoliko minuta i drugo ( posljednje ) . Gdje je logika da mi šaljete posljednje upozorenje ako nisam napravio ništa nedozvoljeno nakon prvog upozorenja . Nakon toga traže da im u roku 48 sati dostavim kopiju osobne , računa i Skrill screen . Pošaljem odmah , odgovaraju mi da to sve izgleda OK ali da ne mogu to prihvatiti jer je skenirano te traže da im poslikam . Napravim i to i onda cijeli dan ni glasa od njih ! Danas sam ubrzano prebacivao lovu s njihova računa ne mareći koliko se gubi . Ne interesira me . Za mene ova kladionica više ne postoji !!! Za sve one koje će možda privući ovaj bonus , moje mišljenje je da je najpametnije obići ih u širokom luku a ako ipak morate pokušati , onda znajte da je jedini način da se ne ulovite taj da pronađete solo nogomet ili tenis i kontrirate . NIKAKVE druge kombinacije ni lutanja . Više je nego očito da se radi o pomno osmišljenoj prevari koja ima za cilj da se igrač ogriješi o bonus pravila i izgubi sav novac . Preporuka : ove prevarante obići u širokom luku !Admine , ako sam komentirao na pogrešnom mjestu ( a mislim da ovaj komentar treba biti upravo ovdje ) molim te da ga premjestiš . Pozz.