Odg: 18bet Bonus

Autor
Odgovori

Sinoć sam im poslao par mailova , u kojima sam im dao do znanja da je to što rade jedan od odvratnijih oblika prevare na koje sam naišao ikada , i da izvole momentalno zatvoriti moj račun s napomenom da mi nikada u budućnosti ne dozvole otvoriti novi ukoliko bih se iz bilo kojeg razloga odlučio na to . Također sam ih upozorio da ću svoje iskustvo podijeliti na forumima ( poslao sam im i link za moj prethodni komentar ovdje ). Netko tko radi ozbiljan posao zabrinuo bi se zbog negativne promocije , ali oni ne . Nisu se pokušali opravdati ni na jednu od okolnosti navedenih u mojim mailovima . Prije nekoliko minuta primio sam poruku : Your acccount has been closed according to your request .

Dakle nije ih uopće briga !!! Pa u naravi oni igračima i ne daju NIKAKAV bonus . Nula EUR ih košta njihova promocija . Svi ti troškovi podmiruju se iz zaplijenjene love . Pa ovdje je post od korisnika ” nesaso ” koji kaže da su njemu s računa skinuli 650 EUR . S tih 650 EUR oni su mogli podijeliti 13 novih bonusa . Osobno , sumnjam da je nesaso jedini kojem se to desilo . Mislim da ljudi , iz ne znam kojih razloga , nerado priznaju da su naletili . Pa meni su poslali upozorenja iz razloga što je jedna opklada bila 2 EUR a druga 1 EUR . Zamislite da sam uplatio po 20 ili 30 EUR i pogodio kvotu 8 ili 9 ! Tada ne bi bilo upozorenja nego zaplijena ! Zamislite ako je nesaso , koji se ajmo reći bavi bonusima naletio za 650 EUR , koliko je ” rekreativaca ” koji nalete .

Nadam se da će ove informacije biti od pomoći kako onima koji će tek tamo otvoriti račun tako i onima koji će se zakačiti za neku novu promociju .
    O koliko sofisticiranoj prevari se radi : Otvorite lobi i pogledajte koliko je blijeda ikona pisma koja označava da imate poruku u pretincu a nema uz nju niti onaj broj u zagradi koji pokazuje koliko ne pročitanih poruka imate . Dakle uopće mi nije čudno to što nesaso kaže da nije ni znao da su mu poslali poruku upozorenja !