Odg: Bet-at-home Bonus

Autor
Odgovori
  • #144403

    Zdravo

    Evo, opet ja 🙂 Poslao sam jedno 15 maila da probam da dobijem lovu dole ali uvjek mi napisu da je racun zatvoren:) Prvo su mi rekli da je ime ze bilo korisceno sad pa su rekli da sam krsio T&C znaci (isti adres, isto ime, isti housholder, siti compter) nesto od toga sam zakrivio. Vise par puta sam jim rekao da naj mi u detajlima opisu setuaciju. To sam napisoa izpred 1 dana, i jos mi niso odgovoorili. E sad imam ja jednu nalogu za vas majstori. Ja mislim da ovi koji rade na [email protected] oni dobijo samo malo informacij i to je sve sto mi lahko odgovore. Ja sad trebam mail od recimo security department ali od koga vise da mi pomozi, jer tu je jasno da se mi godi krivica, ako je problem u tome da se je neko izpred 2 mjeseca prijavio i dobio bonus.

    Hvala za svu pomuc!

    LP

    U tvom slučaju si ti zeznuo jer si otvarao više računa preko jednog kompjutera. Ima slučajeva u kojima igrači nisu otvarali više računa pa sum im zatvorili račun jer im se ip adresa podudarila s nekom istom. To se zna dešavati kod tkz. dinmačkih adresa koje se svko malo mjenjaju.

    U takvim slučajevima kad igrač nije ništa krivo napravio može se poslati pritužba na:
    – LGA Lotteries and Gaming Authority
    a može se pisati i na:
    http://www.sportsbookreview.com/Sportsbook+Complaint.aspx

    Ako budeš pisao pošalji im dokaze da si imao samo jedan račun što u tvom slučaju vjerojatno neće upaliti jer će im bet-at-home poslati dokaze da si otvarao više račun.

    Probaj i sretno!