Bonus Majstori » Forum » Sportski Bonusi za sve » Bet770 Free Bet » Odg: Bet770 Free Bet
-
dardugaBonus Majstor21. travnja 2012. u 1:12 #144461
Evo par mojih iskustava i zanimljivosti s Bet770. Regao sam se prošle godine i do sada sam dobio mislim 4 puta reload bonus. Radio sam jedno 6-7 puta isplatu (nisam nikad slao nikakove dokumente za verifikaciju) i isplata je svaki puta bila točno peti dan. Zadnji puta odradim uvjete bonusa (sve mi opklade otišle tamo) i odem izvršiti isplatu. Kliknem za isplatu a ono iskoći obavjest da sam po prethodnim bonusima dužan odraditi još 1 400 eura prije moguče isplate. Odradim i to i sve do zadnje opklade mi prođe tamo (preko 3 100 eura). Odem na isplatu i iskoći ista ona poruka???
Odem odma na live chat i čekam pola sata i nikako da se spoje. Pošaljem onda upit i za par minuta dolazi odgovor da su pregledali moja klađenja i da je sve u redu i da se ispričavaju zbog greške kojom im brojač nije računao opklade i da mogu slobodno zatražiti isplatu. Novost je da se nakon odrađenog rolovera može zatražiti cjelokupni iznos. Zatražim isplatu i danas lova sjedne nakon točno 12 dana…
Bonus odličan al toliko čekanja baš i nije za pohvalu…