Odg: Betfred Free Bet

Autor
Odgovori
  • #144158

    Ovako, uplatio sam 60€, izgubio 60€, dobio free bet, izgubio free bet, naravno, sve sam pokrio sa betfairom. To sam sve napravio vrlo brzo, te mi je nakon toga zatražena verifikacija računa (slanje dokumenata) i privremeno blokiranje računa. Uz dosta natezanja s njima, jer nisu primali moje emailove, račun je ipak verificiran i odblokiran.

    Na kraju je ispalo da oni uopce nisu prihvatili moju uplatu od 60€, koju sam ja potrošio i sad mi stoji stanje računa -60€, a 60€ mi je vraćeno na bankovni račun (15 dana je tih 60€ bilo rezervirano, ali nakon 15 dana ako druga strana ne povuče novac, banka skida rezervaciju, tako su mi rekli u Erste banci). Ja sam se čuo sa njihovom službom prije 15ak dana i oni su mi rekla da kad mi se vrate novci ponovno uplatim i da ce mi stanje bit 0.

    Trebam savjet, da im uplatim tih 60€ ili da zaboravim na betfred?
    Koliko je to dobra kladionicam, dali mi je šteta ostat bez nje i njezinih promocija?
    Jel postoji način da oni tih 60€ od mene naplate na neki drugi način?

    Ako netko ima sličnih iskustva ili savjet.

    Ako sam dobro razumio isplatili su ti greškom 60€ koje si ti izgubio. Po tome si izvukao profit iz free beta i +60€ koje su ti greškom vratili?

    Inače Betfred jedna od najjače i najpoznatije kladionice u UK i šire.
    Često imaju dobre promocije od kojih su većina za Uk igrače ali ima i za nas. Ja bih na tvom mjestu još malo pričekao. Možda će ti poslati neki email pa nakon toga odluči.

    U svakom slučaju ti si dobro prošao