Odg: Bwin Bonus

Autor
Odgovori
 • #143460

  Ako imas mogućnost jednostavno uplati preko telefona putem skrilla (nemoj zaboraviti prihvatiti bonus). Ako pak zelis uplatiti preko kompa tj. njihove stranice a ne pojavljuje ti se zuti okvir šibni mejl na podršku i objasni u čem je problem, nikako nemoj otvarati još jedan račun sa istim podacima prije no što kontaktiraš podršku.
  Vjerojatno ti se na mob verziji pojavio prozor jer si se preko moba registrirao.
  Ako uplatim na racun 30 eura i okladim se na koficijent 2,0 i promasim nakon toga ja dobijam bonus ?
  Ako uplatis na račun 30€ doiti ćeš automatski još 30€ bez obzira da li si dobio ili promašio, nakon toga možeš se kladiti na bilo koji koeficijent.
  Ako dobijem bonus taj bonus moram dalje uplacivati 5 puta eto taj dio mi nije jasan ja moram napraviti 5 listica sljedecih 5 dana na svakom listicu jedan par sa koficijentom 2,0 sa uplatom od 30 eura i na kraju ako mi ista ostane ja smijem podici te novce nazad na svoju karticu?

  Za okrenuti bonus imaš vremena 2 mjeseca a ne 5 dana
  Kako bi mogao isplatiti bonus a uplatio si npr. 30€ potrebno je 1 puta uplatiti iznos prve uplate na bilo koju kvotu bilo single ili kombinacijsku okladu, nakon toga moraš još 5 puta uplatiti iznos bonusa od 30€ na bilo koji koeficijent a oklade isto tako mogu biti single ili kombinacijske. Ne trebaš uvijek stavljati oklade po točno 30€ možeš odigrati i po npr. 5, 10, 20, 30 ili 6o€ to sve sve zbraja u rollover u slučaju da uplatiš 30€ dobiti ćeš 30€ u tom slučaju ukupno moraš okrenuti 180€ i mozes zatražiti isplatu.

  Stanje je sljedece prije jedno 8 dana sam napravio racun preko mob novce nisam stavljao i sada kada odem na njihovu stranicu otrvori se onaj zuti prozor od bonusa i tamo pise vas bonus vas ocekuje.E sad kada se logiram na stranicu nepise vise nista i vjerujem da nemam pravo na bonus.
  Da li ponovo mogu izraditi racun jel jos nisam karticu prijavio?
  Ako uplatim na racun 30 eura i okladim se na koficijent 2,0 i promasim nakon toga ja dobijam bonus ?Ako pogoedim 2,0 koficijent onda nedobijam bonus?
  Ako dobijem bonus taj bonus moram dalje uplacivati 5 puta eto taj dio mi nije jasan ja moram napraviti 5 listica sljedecih 5 dana na svakom listicu jedan par sa koficijentom 2,0 sa uplatom od 30 eura i na kraju ako mi ista ostane ja smijem podici te novce nazad na svoju karticu?

  Novci su u banci i cekaju odgovore ne uplacujem dok sve ne saznam kako ste i vi ljepo to sastavili najvaznije je ne zuriti
  Kontaktirao sam i sluzbu za korisnike u vezi bonu.
  Iskreno mozda sam ja to krivo shvatio ali ako ja svojih 30 eura moram 5 puta provuci kroz koficijent 2,0 meni se to cini nemogucim netko bi rekao da je moguce da uistinu je i moguce(imam ja puno god koje sam provukao kockajuci)
  Pitanja se iskljucivo odnose na bwin kladionicu,unaprijed hvala vas vjerni clan :silly: