Odg: Bwin Bonus

Autor
Odgovori
  • #143459

    Stanje je sljedece prije jedno 8 dana sam napravio racun preko mob novce nisam stavljao i sada kada odem na njihovu stranicu otrvori se onaj zuti prozor od bonusa i tamo pise vas bonus vas ocekuje.E sad kada se logiram na stranicu nepise vise nista i vjerujem da nemam pravo na bonus.
    Da li ponovo mogu izraditi racun jel jos nisam karticu prijavio?
    Ako uplatim na racun 30 eura i okladim se na koficijent 2,0 i promasim nakon toga ja dobijam bonus ?Ako pogoedim 2,0 koficijent onda nedobijam bonus?
    Ako dobijem bonus taj bonus moram dalje uplacivati 5 puta eto taj dio mi nije jasan ja moram napraviti 5 listica sljedecih 5 dana na svakom listicu jedan par sa koficijentom 2,0 sa uplatom od 30 eura i na kraju ako mi ista ostane ja smijem podici te novce nazad na svoju karticu?

    Novci su u banci i cekaju odgovore ne uplacujem dok sve ne saznam kako ste i vi ljepo to sastavili najvaznije je ne zuriti
    Kontaktirao sam i sluzbu za korisnike u vezi bonu.
    Iskreno mozda sam ja to krivo shvatio ali ako ja svojih 30 eura moram 5 puta provuci kroz koficijent 2,0 meni se to cini nemogucim netko bi rekao da je moguce da uistinu je i moguce(imam ja puno god koje sam provukao kockajuci)
    Pitanja se iskljucivo odnose na bwin kladionicu,unaprijed hvala vas vjerni clan :silly: