Odg: Bwin

Autor
Odgovori
  • #143449

    Pozz..

    Evo da pojasnim malo situaciju u kojoj se nalazim.Prije nekih pola godine(mozda i vise) buraz je otvorio kod njih racun na moje ime i nije vrsio nikakve uplate, znaci samo se registrirao.Mali problem je nastao sto je stavio HRK kao valutu sto meni ne odgovara jer imam sve u eurima.Poslao sam im upit na mail dali mogu promjenit valutu na sto su odgovorili da ne mogu jer je to kao valuta nase zemlje.
    I tako ja nisam poslije toga vrsio nikakve uplate kod njih samo sam se ponekad znao logirat.Danas sam dobio mail da se kao vratim kod njih igrat i dat ce mi bonus od 220 HRK.
    E sad su mi vec dali volju da i uplatim kod njih :cheer:
    Pretpostavljam ako uplatim preko svoje kartice u eurima da ce mi uzet proviziju ili sto vec.Vidim da bonus vrijedi i za uplate preko Skrill-a pa me zanima koliko bi uzeli provizije na uplatu i isplatu posto su razlicite valute?

    a super, ubo si reload bonus…inače kruži reload bonus do 21€ to će biti to. uplati preko skrilla, ne bi ti trebali obračunati proviziju jer im je na uplate skrillom 0% provizija na uplate karticama imaju proviziju od 2%. Ne vidim zašto ti je problem račun u kunama? jednostavno odi na xe.com ili neki drugi servis i prije oklade preračunaj kune u eure i to je to. Na fortunawin kladionici imam račun u kunama i igram bez frke…