Odg: koeficijenti za sifurno kladjenje

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » koeficijenti za sifurno kladjenje » Odg: koeficijenti za sifurno kladjenje

Autor
Odgovori
 • #143431

  Ima tih servisa, ali u praksi treba malo kombinirati jer niti jedan nema sve kladionice.

  Oddsmonkey (oddsmonkey.com) nije loš, naročito plaćena verzija koja košta 8 gbp (cca 9€) mjesečno. Imaju posebnu pretragu za kontriranje pomoću Betfaira i posebnu za dutching tj. kontriranje uz druge kladionice. Loše je što nemaju tečajeve na američke sportove koji po meni čine barem 40% ovog posla.

  Okeyno (okeyno.com/oddsmatcher) je potpuno besplatan ali daje samo rezultate u usporedbi s Betfairom, a i kao i svaki besplatan servis nije uvijek ažuran. Na sličan način funkcionira i bet72 (bet72.com).

  Ja u zadnje vrijeme dosta koristim i ovaj program Rebel Betting koji je u stvari namijenjen za lovce na Surebete, ali ima i besplatnu verziju koja daje rezultate do maksimalno 0,50% surebeta. To je svakako premalo za klađenje na surebetse ali je dovoljno za kontriranje bonusa. Kod njega mi se sviđa što u rezultatima daje i tečajeve na američke sportove uključujući hendikepe. Također dosta lako se može podesiti da daje rezultate samo sa određenih kladionica, npr. sa onih gdje imaš love. Program se može naći na rebelbetting.com

  U principu svi ti servisi i programi ti daju informaciju gdje neka kladionica ima ponajbolje tečajeve. Uz njih dobro je koristiti i neku usporedbu koeficijenata poput Betbraina gdje onda imaš još širi izbor kladionica s kojima možeš dodatno usporediti dobivene rezultate i naći još bolje tečajeve za kontru.
  S Betbrainom je i najlakše naći koeficijente za one kladionice kojih nema ni na jednom servisu. Otvoriš u jednom prozoru tečajeve na neku od jačih liga na kladionici, a u drugom pregledavaš tečajeve iste lige na Betbrainu. Kada nađeš neku utakmicu na koju su tečajevi na kladionici bolji ili bar blizu najboljeg tečaja na Betbrainu dodatno potražiš kontratečaj i uz pomoć kalkulatora zaključiš da li se tečaj isplati.

  P.S. Ova tema me ponukala da otvorim novi forum u kojem bi se moglo raspravljati o tehnikama sigurnog klađenja i alatima, gdje bi se mogli razmjenjivati savjeti itd, pa sam zato i premjestio ovaj post.