Odg: Meridianbet Bonus

Autor
Odgovori
  • #143453

    Moram priznati da smo dosta dugo oklijevali da uvrstimo Meridianbet na ovaj portal zbog dosta loših informacija o njima u prošlosti. Na kraju nije preostalo drugo nego da ga istestiramo i evo mojih glavnih zapažanja.

    Iako na stranicama stoji da primaju i kartice meni je jedina dostupna metoda bio Moneybookers.
    Ponuda sportova i oklada je vrlo široka i dobra, iako mi se sam dizajn nije baš svidio. Nisam ih našao ni na jednom servisu za sigurno klađenje pa sam tečajeve pretraživao ručno. Tečajevi su uglavnom loši, ali se uvijek među gomilom prosječnih nađe i neki vrlo dobar čak i surebet. Najčešće sam ih nalazio na ligama iz recimo druge jakosne skupine poput engleskog shampionshipa, grčke, brazila i slično ali to ne mora biti pravilo. Uglavnom dobri se koeficijenti mogu naći ali treba malo strpljenja. Na NBA i NHL također se mogu naći surebeti ako kao opciju oklade izaberete Winner (Pobednik) gdje su oklade na konačnog pobjednika susreta.

    Glavni je problem što vam kad naletite na dobar koeficijent i uplatite okladu često odbiju okladu i ponude je s nižim tečajem. Ja sam tome nekoliko puta uspješno doskočio tako što sam smanjio ulog na 50 eura na nogomet i 20 eura na NBA i to mi je uglavnom prolazilo.
    Bonus su mi nakon mog emaila uplatili nakon 10-ak minuta i to na poseban bonus račun. Na osnovu informacija sa stranih foruma bonus sam uplatio kao Free Bet jer izgleda da ne vraćaju ulog. Kako sam tu okladu na Meridianbetu izgubio ne mogu to potvrditi, ali to pravilo mi izgleda logično ako se novac koristi s posebnog salda.

    Isplatu preostalog salda zatražio sam na Moneybookers koji mi je bio i jedina dostupna opcija, a lovu sam dobio za manje od 20 minuta nakon verifikacije računa. Za verifikaciju su mi tražili svašta: putovnicu, vozačku, osobnu i kopiju računa.
    Ipak treba ih pohvaliti da su je obavili vrlo brzi za svega 5 minuta. Uglavnom sva komunikacija emailom se odvijala u maksimalnom roku od 10 minuta što je izuzetno brzo i za puno renomiranije kladionice.

    Sve u svemu korisnička podrška odlična, rollover pomalo kompliciran ali izvediv, a iz bonusa se realno da izvući oko 25-30€.