Odg: Mybet Bonus

Autor
Odgovori
 • #144374

  pozdrav….evo jedan upit
  znacio napravio sam mybet, i pokupio sam uredno bonus, i odigro sam tenis i kontriro sam sa pinnaclom i desi se sljedece, mec se igra i odigraju se 2 seta i u trecem setu favorit kojeg sam odigro na pinnaclu preda mec i pinacel smatra da je favorit izgubio i uzme mi pare, a na mybetu samtraju daj je mac odgoden i vrate mi ulog, koji je zanemariv u naspam uloga na pinaclu… zanci ako je favorit predo mec onda je protivnik pobjednik, zasto su mi samo vratili ulog??? dal je imo ko neka slicna iskustva?? hvala unapred

  Pozdrav kockaru!

  Izbjegavaj igrati tenis osim ako baš ne moraš. Svaka kladionica ima svoja pravila a ti si naletio na minu jer pinnacle i mybet nemaju ista tenis pravila.

  Možeš pogledati tutorijal tenis pravila Bonusmajstora -> Link da znaš za ubuduće. Kladionicama koje nisu na tom spisku moraš pročešljati pravila u tenisu prije plasiranja oklade.
  Kad sam počinjao sa ovim poslom desilo mi se isto što i tebi a nagazio sam na minu i u hokeju. Na jednoj sam igrao pobjedu na favorita u regularnom vremenu a na drugoj sam stavio kontru na gosta u produžecima i naravno u regularnom vremenu je bio X a u produžecima je favorit pobjedio.

  Na nekim kladionicama u bejzbolu moraš paziti na prvog pitchera, neke imaju u ponudi da će određeni startati prvi a neke uopće nemaju tko će startati prvi pa na ovoj gdje imaš tko će startati prvi moraš isključiti opciju tko prvi starta – to ti je slučaj kod pinnacle kladionice