Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Pomoć za početnike » Odg: Pomoć za početnike
-
underdog
Administrator23. kolovoza 2014. u 21:18 #156555Pozdrav ljudi treba mi pomoc, krenuo sam da skidam bonus na Dongbetu a kontrirao sam na Betfairu i sve pare su mi na Dongbetu sada i nemam vise para za kontru a rollover nisam odradio nista skoro a treba 900e pa ne znam sta da radim. Ako moze neko iskusniji da mi pomogne bio bih mu zahvalan.
Ako već nisi možeš otvoriti račun u Betdaqu i početi odrađivati free bet kontrirajući Dongbet. Ako se ne varam u Betdaqu možeš krenuti već sa 10 eura, ali možda je bolje za početak uplatiti 20. Kako ti je na Dongbetu minimum 1,8 potraži 2 utakmice s koeficijentom između 1,8 i 1,9 i kontriraj ih na Betdaqu sa azijskim hendikepom +0,5…tečaj bi trebao biti nešto iznad 2 da zadovolji uvjete Betdaq free beta.
Uz malo sreće bar će ti jedna oklada proći na Betdaqu i imati ćeš za sljedeće 2 kvalifikacijske Betdaq oklade….ako ti ponovno bar jedna prođe na Betdaqu imaš i za 5. kvalifikacijsku nakon čega dobijaš 50 eur free bet na Betdaqu, s kojim opet iskontriraš Dongbet. Uglavnom, valjda će ti nešto završiti i na Betdaqu pa ćeš imati za daljnje razigravenje Dongbeta.
Klint je inače potpuno u pravu, naročito ako nemaš previše love bolje je igrati niže tečajeve nego uplaćivati na visoke i riskirati da ti sva lova završi na kladionici gdje imaš bonus….nadam se da si barem radio underlay 🙂