Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Pomoć za početnike » Odg: Pomoć za početnike
-
Bonusmaniac
Administrator31. listopada 2014. u 8:42 #156736postovanje!
ja se nadam da ce ovaj mail doci do vas pa da cemo mozda uci u neku razmjenu informacija ako je to moguce. ja sam pocetnik u surebetovima, ali poprilicno brzo ucim. zanima me da li je jos uvijek moguce uzeti novce na surebetu ukoliko se pazi na id-ove, ip-ove te ukoiko ih se mijenja. ili recimo uzeti par laptopa sa razlicitim adresama i kontrirati samom sebi. teoretski mi se cini mogucim, ali sto je sa praksom? jel imate kakvih iskustava u tome? spominjete da ste uzeli povecu ili veliku lovu sto vam vjerujem jer mi se teoretski to cini mogucim. svaka informacija bi mi dobrodosla. u ovom trenutku razmisljam kako izvuci 200 eu bonusa sa GR88 sa sto manjim gubitkom.malo prije sam se ulogirao u ovaj forum i nastavit cu kopat po njemu da bi dosao do jos kakvih informacija. oprostite na smetnji u ovo kasno doba i hvala vam unaprijed na bilo kakvoj informaciji. pozdrav…Pozdrav Martek,
Dobrodošao na forum! Nekad se je dobro moglo zaraditi na surebet okladama, trenutno stanje nije baš sjajno jer se jako puno ljudi kladi na takav način. Ovo što si ti napisao u teoriji je mozda moguće ali ćeš u praksi naletiti na limitiranje oklada ili npr. dok uplaćuješ novac na kladionicu kvota će se spustiti..PREvelik rizik u smislu ulaganja velikih svota novaca za mali profit. Ja ti savjetujem da prekopaš ovaj site: forum, tutorijale i drugo i da kombiniraš uzimanje bonusa i promocija u kombinaciji sa sigurnim klađenjem. Uzimanje promocija je puno isplativije i manje stresnije.