Odg: Teambet Bonus

Autor
Odgovori
  • #144136

    Evo da malo opišem kako je neslavno prošao ovaj bonus bar kod mene. Također pišem ovo kao upozorenje za sve početnike da se radi o jedno vrlo nezgodnom bonusu

    dakle da rezimiramo osnove o njemu:
    50% bonusa do 100€…dakle za uplatu od 200€ kladioica daje 100 bonusa (tu je sve ok)

    e sad dolaze sranja
    roll over 3000 – veliki rol over
    i najveća kakica…bez obzira na uplatu na par (ako je već od 100 €) kladinica prizna samo 100 € roll overa.

    To u biti znači da se mora odigrati 30 puta po 100 € da se uvati roll over.

    i još k tome, sve se mora odraditi unutar mjesec dana inaće se gubi SVE!!!!

    dakle vrlo kratko vrijeme, visoki roll over i još prizna samo ulog do 100€ i praktički te tjera na minimalno 30 oklada ako se hoće uhvatiti roll over.

    Vrlo stroga pravila i vrlo nezgodno ako se novci ne izgube odmah na početku.

    Naravno ja spadam u one koji nisu izgubili novce odmah na početku i ostalo mi je nekih 500 € na njoj. Pitanje je bilo šta sad dalje…ići probati roll over uhvatiti ili se ići kockati i probati izgubiti pa novce prebaciti na drugu kladionicu…

    ja sam za početak pokušao s manjim okladama od 30€ na veće koeficijente…na 3.0 i veće.

    i naravno 3 zgubim, četvrtu dobijem i sav novac se vrati nazad na Teambet….probao sam tako 10-tak oklada i suma je da sam 2 pogodio jedniu s koeficijentom 2.76 i jednu za 7.5!! i SAV NOVAC SE VRATIO na Team bet.

    Naravno da ne prićam kako se bonus topio jel u svakoj okladi se dio gubi…nema se vremena (30 dana rok) tražiti savršene koeficijente a i koeficijenti im nisu baš jaki te se ćesto desi da ćovjek gubi do 5-10€ od svog bonusa na svakom pokušaju klađenja.

    i tako nakon 10 tak oklada i dohvaćenhog roll overa od 800 € shvatio sam da tako neće moći dalje.

    morao sam nekako spasit što se da, odustao sam od ganjanja roll overa (jer bi gubitak na 30 oklada daleko premašio sam iznos bonusa) pa sam krenuo na velike oklade (gdje je samo 100€ išlo u roll over) s nadom da mi neće proći parovi. U biti svih 500°-600 € sam rasporedio na 3 velike oklade, svi koeficijenti veći od 3 s nadom da se neće desiti kao s okladama od 30€ gdje su mi takvi koeficijenti se znali vratti nazad.

    i na sv usreću sva tri para su izgubila (tenis, bejzbol i košarka) i sad mi je na teambetu ostalo 7 eura a novci prebačeni na drugu kladionicu.

    suma sumarum je da sam u cjelom procesu ostao bez 100€ bonusa (pojele razlike u koeficijentima i preko 15 oklada koje sam radio da izvućem novce) i još sam zbugbio 10€ svoojih novaca.

    vrlo nezgodni uvjeti bonusa i ako vas sreća ne pomazi pa da na prvoj okladi padnete, već neovci prođu (uduplaju) se na Teambetu…šanse su da će se jako malo izvuć iz tog bonusa ili čak nešto i izgubiti kao ja.

    eto, svatko novi tko hoće odigrati ovaj bonus važno je da zna kako izgleda i crna varijanta…

    ponavljam osnovne loše strane bonusa:
    30 dana rok roll overa ili se sve gubi
    samo se 100€ max priznaje u roll over
    3000€ traženni roll over

    eto, da ne ispadne kako svi samo dobijaju 🙂