Odg: WHill – 25€ Bez Rizika – Financal Betting

Bonus Majstori » Forum » Casino i ostalo » WHill – 25€ Bez Rizika – Financal Betting » Odg: WHill – 25€ Bez Rizika – Financal Betting

Autor
Odgovori
  • #143731

    Ja sam to probao odigrati pred dosta vremena pa mi je bilo malo mutno. Uglavnom tek sam na kraju shvatio kako stvar funkcionira tako da nisam ništa zaradio, ali sam uredno dobio 25 eura natrag.
    Evo danas sam se ponovno logirao na trader i mislim da sam dosta dobro skuzio princip.

    U principu trabas izabrati neko tržište (cijena zlata, dionički indeks, tečaj neke valute ili slično) i kladiš se da li će cijena rasti u odnosu na neku postavljenu vrijednost. Osnovnu vrijednost postavlja Trader a ti možeš izabrati nešto višu ili nižu vrijednost.
    Možeš izabrati vremenski okvir na koji ćeš se kladiti 5 minuta, 1 sat ili cijeli dan.
    Najjednostavnije je izabrati 5 minuta jer treba uplatiti 5 oklada pa tako najbrže završiš.
    Kod 5 minuta oklada kreće dakle recimo u 10.35 i traje do 10.40 sa nekom postavljenom vrijednosti. Zavisno od kretanja cijena na tržištu (ne znam kojem) mijenjaju se koeficijenti da će do kraja termina, tj u 10,40 cijena biti iznad ili ispod postavljene vrijednosti. Okladu možeš postaviti u bilo kojem trenutku 5 minutnog intervala osim zadnjih 30 sekundi kada to nije moguće.
    Okladu možeš uplatiti na neki od ponuđenih iznosa: 5, 10, 20, 50 eura itd. Ako dobro kužim možeš u okviru jednog termina postaviti više oklada.
    Cijelo vrijeme vidiš graf sa cijenom, a s desne strane imaš opciju da okladu zatvoriš prije kraja tako da klikneš na dugme close. Normalno cijena koju ti nude je manja od eventualnog dobitka ako trenutno dobivaš, ali je dobro što je i ako gubiš također manja od eventualnog dobitka.

    S obzirom da treba uplatiti 5 oklada preporučena metoda bi bila da se uplate 4 oklade po 5 eura, a onda zavisno od stanja nakon tih 4 oklada uplati 5 tako da riskiraš što više može do maksimalnog gubitka od 25 eura.

    Ovo sve vrijedi za tzv. Fixne oklade. Postoje i binarne oklade, nešto poput spread klađenja, ali to nikako ne kužim.