Odgovor na: Pomoć za početnike

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Pomoć za početnike » Odgovor na: Pomoć za početnike

Autor
Odgovori
  • #143401

    Dobrodošao na forum Luka i hvala na pohvalama.

    Evo probati ću odgovoriti na tvoje pitanje, a ti ako ti nešto ne bude jasno pitaj opet.
    U principu kako početi ovisi dosta o tome što već znaš i koliko novaca imaš.
    Ovis i o tome gdje živiš jer mnogi bonusi i ponude ovise o prebivalištu korisnika. Pretpostavit ću da živiš u Hrvatskoj. Bitna je stvar i to da li imaš koju kreditnu karticu, prije svega Visu ili Mastercard.
    Nekih 500€ za početak je sasvim dovoljno, ali možeš krenuti i s manjim iznosom. Defakto možeš krenuti sa 100€ ali u tom slučaju sve ide sporije. Što se tiče mogučnosti zarade ona dosta ovisi o vremenu koje možeš tome posvetiti i tvojoj vještini. Što si bolji trošiš manje vremena i možeš više toga odigrati.
    Zarada ovisi i o razdobljima. Ponekad je u opticaju puno dodatnih ponuda poput ovih koje su bile prije par dana za Superbowl, a ponekad si samo na signup bonusima. Po meni se može zaraditi oko 200€ mjesečno bez problema, a uz malo više truda i nešto više.

    Ako već znaš uplaćivati lay oklade na Betfairu preporučio bi ti da kreneš s besplatnim okladama i kladionicama koje nude manje bonuse.
    Jedna od kaldionica koje bi ti preporučio odmah na početku je William Hill zbog stalnih casino promocija na kojima možeš svaki tjedan zaraditi 10-ak eura. Nažalost William Hill trenutno nema nikakav bonus za hrvatske korisnike, osim što možeš probati izvući freebet od 60€ koji navodno ipak vrijedi samo za Irce. Imaš temu ovdje:
    http://bonusmajstori.com/forum/4-iz-dana-u-dan/61-william-hill-free-bet-60e282ac

    Ako sam dobro razumio Betfair vjerovatno već imaš, ako ne i njega bi ti preporučio odmah na početku. Što se tiče ostalih kladionica ovisi o lovi s kojim raspolažeš. Prouči uvjete bonusa i probaj najprije odraditi one s manjim rolloverom tako da si ne blokiraš previše novaca u postupku razigravanja rollovera.
    Također moraš voditi računa da kod besplatnih oklada najviše možeš zaraditi ako free bet uplatiš na što veći koeficijent. U tom slučaju moraš dosta uplatiti na kontru na Betfairu. Na primjer u slučaju free beta od 20€ trebati cca 60-80€ za okladu na Betfairu.
    Sljedeće kladionice se daju odigrati s najmanje novaca:
    Digibet
    Bodog
    Titanbet
    Bwin

    Ako imaš nešto više oddlične ponude na kojima na brzinu možeš uzeti na svakoj skoro 40€ imaju Betfred i Paddy Power. Ipak vodi računa da češ za svaku od njih trebati imati na Betfairu oko 150€.

    Vjerovatno si vidio i da imamo akciju za nove registracije na Partybetsu i Gamebookersu u kojoj dajemo extra 10€. Ove kladionice imaju nešto veći rollover, ali i njih bi mogao probati odraditi na početku.

    Što se tiče alata imaš naš kalkulator za sigurno klađenje

    Tvoje pitanje zahtijeva dosta opširan odgovor. Možda bi bilo najolje da proučiš ovo točku po točku, pa pitaš dalje što te zanima.