Šta je to dobar koeficijent- za nas hvataće bonusa

Bonus Majstori » Forum » Sigurno klađenje » Šta je to dobar koeficijent- za nas hvataće bonusa » Šta je to dobar koeficijent- za nas hvataće bonusa

Autor
Odgovori
  • #144166

    ej adler,
    nemam puno vremena pa ću ti za samo napisati da su gubici iz tvojeg primjera ogromni. Na kladionicama koje imaju bolje koeficijente gubitak od 5% je neprihvatljiv i takve oklade nikako ne igrati. Na kladionicama koje imaju bolje koeficijente okladu i kontra okladu ne igram ako mi je gubitak iznad 1.70%. Na boljim kladionicama nikad ne igraj gubitke s 5% jer ćeš pomoću servisa za usporedbe koeficijnata naći bolje!

    Na kladionicama koje imaju lošije koeficijnte najviši gubitak koji ja prihvaćam je 3%.

    Uzmimo tvoj primjer u kladionici sa dobrim i lošim koeficijntima ako želiš prvu okladu odmah izgubiti i uzeti bonus OBAVEZAN je underlay!! I jedino ćeš tako profitirati iz bonusa na kladionici kojoj želiš uzeti bonus i koja ima loše koeficijnete a na kladionici koja ima bolje koeficijente nemali broj puta sam izašao i s većim profita od samog bonusa jer su koeficijneti bili odlični a od extra profit underlaya nisam uspio do kraja potrošiti.

    U tvojem primjeru je 15€ dosta velik gubitak uvijek treba čeprkati i izvući neke bolje koeficijente

    pretpostavljam da servis za usporedbu koeficijenata je betbrain i okejno, ne?

    ok, hvala na margini 1.7%-3% zvuči dobro.

    iz iskustva, koliko često se takvi koeficijenti mogu naći na srednjim kladionicama….jedan dnevno, par tjedno….u biti koliko takvih koeficijenata prosječno ima u danu/tjednu?

    onako, odokativno?

    i druga stvar, da li se ti koeficijenti vrte oko 2.0 ili ih ima i u većim rasponima? Da li si nekad našao par s 2% (okvirno) gubitka a da je jedan koeficijent bio niski tipa 1.4….?

    thx