Aktuelne teme, inside info, detalji u vezi crypto

Bonus Majstori » Forum » Sve o Kriptovalutama » Aktuelne teme, inside info, detalji u vezi crypto

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • #179506

    Pozdrav svima u ovoj temi pisacu najvaznije informacije iz kripta, neke vesti, inside informacije vezano za projekte, odluke vlasti, potencijalna kretanja itd…

    Pozvao bih sve da direktno ucestvuju u temi, da napomenem ova tema je jako volatilna odnosno vesti su jako brze i vec sutradan mozda je vest zakasnela.

    Idemo u info….

    buy.eth

  • #179507

    Danasnji sastanak FOMC ce biti oko 8 po nasem, do tad ne bi valjalo biti u shortu a evo i zasto. Uzevsi u obzir da je rat i napeto stanje, predvidja se treci svetski rat, najverovatnije danas nece biti podignuti interest rates uopste ili eventualno nesto bas malo jer nikome ne odgovara dizanje interest rates u ovoj predratnoj situaciji gde bi stampac para radio kao navijen svakako.

    Kad budu rekli da se nista nece desiti, kripto ce da pumpa po meni preko 41500
    i onda ce tek moci da se hvata neki fini short.

    buy.eth

  • #179533

    Sto se tice….ETHa posto se pominje, ovih dana je bio (desilo se vec) test net za eth 2.0 merge, i kako sam skapirao odlicno je prosao sto bi znacilo da ce mozda po prvi put u zivotu da ispune rok ovi Vitalikovi pacijenti, odnosno da cemo na leto (Q2-Q3) videti ETH 2.0 full merge, sto bi se odlicno poklapalo sa mojom teorijom da cemo imati pocetkom maja-juna jak bull..

    buy.eth

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.