BALKANBET Srbija

Bonus Majstori » Forum » Sportski Bonusi za sve » BALKANBET Srbija

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
Autor
Sve objave
  • #162887

    https://www.balkanbet.rs/#/player/offers/1

    Bonus Dobrodošlice
    Uplatite minimum 1.000 RSD na Vaš igrački nalog na http://www.balkanbet.rs i nakon što ispunite dole navedene uslove, na Vaš račun će preći sredstva sa bonus računa, do maksimalne uplate od 10.000 RSD (npr. Ako uplatite 5.000 RSD, Vaš bonus će biti 2.500 RSD, 10.000 RSD – bonus: 5.000 RSD, 30.000 RSD – bonus: 5.000 RSD)
    Uslovi bonusa:
    Minimalna uplata: 1.000 RSD
    Aktivacija bonusa: 1 obrt prve uplate po pravilima uslova i odredba koriscenja
    Isplata bonusa: 5 obrta zbira bonusa i uplate na koju je ostvaren bonus po pravilima uslova i odredba koriscenja, kako bi bonus postao stvarni novac, s tim što obrt prve uplate za aktivaciju, ulazi i u obrt za isplatu bonusa.
    Ukoliko zahtevate isplatu pre aktivacije bonusa ili ispunjavanja uslova iz člana 4. Uslovi za prelazak bonus sredstava sa bonus na korisnički račun, bonus račun će vam biti ugašen bez mogućnosti da isplatite trenutno stanje bonus računa i eventualne dobitke na tiketima koji su uplaćeni bonus sredstvima a još su u igri.
    Minimalna kvota: 1.30
    Minimalni broj parova na tiketu: 3
    Maksimalna uplata po tiketu koja se računa za obrt: 20.000
    Vreme za obrt bonusa: 90 dana
    Opklade koje se ne računaju za obrt: azijski hendikep i azijski totali
    Proizvodi: Sportsko klađenje i Klađenje uživo
    Validnost bonus koda: 7 dana
    Sportovi: fudbal, košarka, tenis.
    Uslovi i odredbe korišćenja
    1 Generalna pravila:
    1.1 Položite inicijalni depozit od minimalno 1.000 RSD kako biste stekli uslove za bonus 50% od prvog depozita.
    1.2 Maksimalan iznos bonusa na prvi depozit je 5.000 RSD.
    1.3 Da biste dobili pravo na Bonus dobrodošlice potrebno je da unesete Bonus kod koji ste dobili u email poruci.
    1.4 Iznos depozita odigran pre unosa koda ne ulazi u iznos koji se računa za oslobađanje bonus sredstava.
    1.5 Ukoliko igrač ima sredstva na korisničkom računu i bonus sredstva, prioritet prilikom uplate uvek imaju sredstva sa korisničkog , uvek će se prvo uzeti sva sredstva sa stvarnog računa u slučaju da tiket sadrži uplatu sa oba stvarnog i bonus računa i dobitak će biti proporcionalno vraćen na odgovarajući račun. Ukoliko igrač uplati tiket samo sa sredstvima bonusa, sav dobitak ostaje na bonus kasi i nije ga moguće isplatiti dok se ne ispune svi uslovi obrta.
    1.6 Priređivač zadržava pravo da promeni uslove, ukine, ili na bilo koji drugi način izmeni promotivni bonus dobrodošlice u bilo kom trenutku.
    1.7 Priređivač zadržava pravo da u slučaju zloupotrebe bonusa koja uključuje ali se ne ograničava samo na: organizovanu igru, otvaranje višestrukih naloga, prijavu lažnog identiteta, oduzme igraču pravo na bonus odnosno oduzme sredstva sa bonus računa, ostvarene dobitke bonus sredstvima, i potencijalne dobitke na osnovu uplate bonus sredstava.
    1.8 Bonus se odnosi na sportsko klađenje i Uživo klađenje. Kazino i Virtualne igre su isključene iz bonusa.
    2 Restriktivna pravila:
    2.1 Bonus dobrodošlice se odnosi samo na prvi depozit novog igrača.
    2.2 Bonus kod morate aktivirati maksimalno 7 dana nakon polaganja inicijalnog depozita.
    2.3 Bonus iznos je limitiran na 5.000.
    2.4 Da biste mogli povući sredstva sa bonus računa potrebno je da zbirni iznos depozita na osnovu kojeg ste dobili bonus i bonusa, uplatite pod uslovima navedenim u delu Uslovi za prelazak bonus sredstava sa bonus na korisnički račun.
    2.5 Primer: Igrač deponuje 10.000 RSD i na osnovu toga ostvaruje bonus od 5.000 RSD; Za aktivaciju bonusa, odnosno da bi igrač mogao da uplaćuje tikete sredstvima bonusa, potrebno je da jednom obrne prvi depozit na osnovu kojeg je ostvario bonus, u ovom slučaju 10.000RSD, pod zadatim uslovima bonusa. Posle aktivacije bonusa potrebno je da igrač ostvari uplate (obrtni iznos) u vrednosti 65.000 RSD, što ukupno iznosi 75.000 RSD.
    2.6 Ukoliko uslove za prenos novca ne ostvarite u periodu od 90 dana od unosa bonus koda, bonus račun će vam biti ugašen bez mogućnosti da isplatite trenutno stanje bonus računa i eventualne dobitke na tiketima koji su uplaćeni bonus sredstvima a još su u igri.
    2.7 Ukoliko zahtevate isplatu pre aktivacije bonusa ili ispunjavanja uslova iz člana 4. Uslovi za prelazak bonus sredstava sa bonus na korisnički račun, bonus račun će vam biti ugašen bez mogućnosti da isplatite trenutno stanje bonus računa i eventualne dobitke na tiketima koji su uplaćeni bonus sredstvima a još su u igri.
    2.8 Datum isteka bonusa je 22.8.2016. Ova promocija je aktivna do 22.8.2016 i igrači koji do tog perioda otvore nalog i depozituju sredstva imaju prava na bonus. Ovaj rok ne ograničava igrače koji su već aktivirali bonus, i na koje se odnosi rok od 90 dana za ispunjenje uslova.
    2.9 U istom trenutku dozvoljeno je imati samo jedan aktivan bonus. Da bi aktivirali novi bonus, prethodni mora biti zatvoren.
    2.10 Bonus ponude su ograničene na jednu osobu, jednog člana domaćnstva, e-mail adresu, IP adresu.
    3 Uslovi za aktivaciju bonusa:
    3.1 Obrtni (uplatni) iznos bonusa – Igrač mora pod uslovima iz ovog dela uplatiti celokupan iznos depozita na osnovu koga je dobio bonus da bi aktivirao bonus. Napomena: Uzima se u obzir samo depozit na osnovu koga je ostvaren bonus. Ukoliko neko depozituje preko 10.000 RSD, depozit koji se računa za aktivaciju bonusa je 10.000 RSD.
    3.2 Minimalna kvota – Da bi se meč računao u obrtni iznos minimalna kvota mora biti 1.3.
    3.3 Broj parova sa minimalnom kvotom – Da bi se tiket računao u Obrtni (uplatni) iznos, broj parova sa propisanom minimalnom kvotom mora biti najmanje 3.
    3.4 Maximalni ulog – Maksimalni iznos uplate po tiketu koji se računa u Obrtni (uplatni) iznos je 20.000 RSD.
    3.5 Vrste igara koje se ne računaju za Obrtni(uplatni) iznos bonusa : Svi Azijski hendikepi i Azijski totali se ne računaju za Obrtni (uplatni) iznos bonusa.
    3.6 U obrtni(uplatni) iznos za aktivaciju bonusa ulaze samo opklade iz sledećih sportova : Fudbal, Košarka, Tenis.
    4 Uslovi za prelazak bonus sredstava sa bonus na korisnički račun:
    4.1 Obrtni (uplatni) iznos – Igrač mora uplatiti iznos jednak 5x zbirni iznos depozita na osnovu koga je dobio bonus. Primer: Igrač deponuje 10.000 RSD i na osnovu toga ostvaruje bonus od 5.000 RSD; Potrebno je da posle aktivacije bonusa ostvari uplate (obrtni iznos) u vrednosti 65.000 RSD, što ukupno sa aktivacijom iznosi 75.000 RSD.
    4.2 Minimalna kvota – Da bi se meč računao u obrtni iznos minimalna kvota mora biti 1.3.
    4.3 Broj parova sa minimalnom kvotom – Da bi se tiket računao u Obrtni (uplatni) iznos, broj parova sa propisanom minimalnom kvotom mora biti najmanje 3.
    4.4 Maximalni ulog – Maksimalni iznos uplate po tiketu koji se računa u Obrtni (uplatni) iznos je 20.000 RSD.
    4.5 *Kod sistemskih tiketa u obrtni iznos ulazi samo zbir uplata na kombinacijama koje zadovoljavaju uslove bonusa.
    4.6 Vrste igara koje se ne računaju za Obrtni(uplatni) iznos bonusa : Svi Azijski hendikepi i Azijski totali se ne računaju za Obrtni (uplatni) iznos bonusa.
    4.7 U obrtni(uplatni) iznos za prelazak sredstava sa bonus računa na korisnički ulaze samo opklade iz sledećih sportova : Fudbal, Košarka, Tenis.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.