Greške na burzi

Bonus Majstori » Forum » Trejderski kutak » Greške na burzi

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
Autor
Sve objave
  • #162203

    Sigurno svatko tko je upalio više od 5 puta betfair,je morao primjetiti greške nepoznatih pojedinaca,to je ono kad je npr cijena oko 1.85 a odjednom netko naleti i digne je do 3.00 ili je spusti do 1.45.Na grafu ostane prepoznatljiv šiljak,a kad bi betfair imao nekakav mikrofon čuli bi uzdahe ostalih trejdera u smislu ” Vidi ovog idijota.” ili sretne uzdahe onog koji je prvi pokupio te novce.Osobno sam napravio svakakvih gluposti,broja im više neznam,ali ovo od neki dan mi je u samo vrhu grešaka. Pa evo stavit ću svoje,a nadam se da će i ostali bili obični kladioničari,trejderi ili arberi reći svoje neugodnosti koje su im se dogodile u brzini ili nesmotrenosti. :cheer:

    Znači vrtim po marketima u dosadi i prebirem po ladderu gore-dolje,i tako dok sam mišem skrolao prema dolje slučajno zakačim kućicu na geeksu za back na kvoti 1.45 ,budući da je market još bio prematch a likvidnost slaba ,potaracao sam cijeli back od 2.25 do 1.45. Vidi se na grafu moj izlet u bespuća.
    Cijena nesmotrenosti,sitnica. :dry: :blush:

  • #162209

    Ovakve stvari mi se ne dogadaju… jednom sam stisnuo tako al sam samo 1 tick izgubio tak da ono…

  • #162597

    Da si ovu temu postavio prije nekog vremena i ja bih sam mogao ispisati par stranica :silly: :sick:

    Osobno sam napravio svakakvih gluposti,broja im više neznam

    Evo svježe od me:

    Na betangelu se odavno može napraviti razno razne vrste botova ili automationa,kako oni to nazivaju.Oduvijek me je to privlačilo – ja sjedim u kafiću,a novci se sami štancaju :whistle: .

    Međutim nakon duge povijesti moga učestvovanja u tome,na veliki broj napravljenih razno raznih botova – uglavnom neuspješnih (jer su pratili moje “znanje” :blink: ) i dalje mi se dešava da me svakih par mjeseci uvati želja da nešto trenutno aktualno probam automatizirati.I tako napravih nedavno nešto novo….

    Rezultat :

    Zajeb No.1 – pošto betangel za live tenis rezultat vuče API od betfaira,a “bezgrešni” i “nevini” betfair naravno da ponekad šalje krive podatke,kao što je naprimjer pogrešna oznaka servisera.I eto mog bota u govnima.Možete zamisliti kada je cijela strategija postavljena u odnosu na onoga tko servira i bot ti sve dobro odradi ALI TOTALNO SUPROTNO (jer u biti neservira player 1 ,nego player 2).

    Zajeb No.2 – nakon što se nekako pomirih i preživih par zajeba pod točkom 1 – evo novog suprajsa :woohoo: :S :woohoo: . Od prekjučer kada je krenulo prvo kolo RG-a sam najmanje 5-6 puta primjetio propuste u betfair API-ju.I to kakve.
    Verzija a : kasne po par minuta sa rezultatom,pa da ga onda sustignu,šalju rezultate kako su se odigravali ali u brzinskom modu kako bi stigli trenutni rezultat – možete li zamisliti šta bot radi prateći rezultat,a koeficijenti na ladderu su sasvim nešto drugo :woohoo: 👿
    Verzija b : kada im i štima trenutni rezultat dešava im se da poen osvoji player 1,a oni ga pripišu playeru 2 – pa ga nakon par sekundi vrate playeru 1 :blink: – možete li zamisliti kako se onda tek bot ponaša :blink: kao pijanac nakon jačeg izlaska 👿 :S .

    Naravno da takva ludila nezahvaćaju samo mene,nego sve korisnike koji se oslanjaju na betfairov API :S .

    Zaključak : botove koristiti samo kao pripomoć u ISKLJUČIVO trejdanju kada ste prisutni da pratite i kontrolirate njegov rad.

  • #162598

    Ćešće se betangelu dogodi greška sa oznakom servera,a šta se tiče RG i ja imam uvezan rezultat na bot ,ali RG je poznat po smeću koje izbacuje,pa evo danas je izbacio krivi rezultat na mojim marketima nekih 10-ak puta,stim da mi je jednom na brejk lopti!! Ogromno para mi je odletilo u zaborav.

    I slažem se,botove treba nadzirati okom,dobri su za pripomoć,ali nebih to nikad pustio bez nadzora.

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.