HR: Germania bonus dobrodošlice

Bonus Majstori » Forum » Domaće je domaće » HR: Germania bonus dobrodošlice

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
Autor
Sve objave
  • #178711

    GERMANIA HATTRICK BONUS je spreman, i to sa čak do 200% bonusa za sve novoregistrirane Germania igrače. Sve što trebaš je registrirati se, napraviti uplatu i ostvariti bonus. Pravo na ovaj bonus ostvaruju i ranije registrirani igrači koji dosad nemaju ostvarenu uplatu.

    Što je HATTRICK BONUS?

    • Hattrick bonus predstavlja bonus od 50% od prve uplate, 100% od druge te 200% od treće uplate tijekom trajanja promocije.

    Koliki je minimum?

    • Minimalna uplata za ostvarivanje bonusa iznosi 30 kn. U tom slučaju ćeš na prvu uplatu ostvariti bonus od 15 kn, na drugu 30 kn, a na treću 60 kn.

    Koliki je maksimum?

    • Maksimalan iznos bonusa na prvu uplatu iznosi 500 kn, na drugu uplatu 1000 kn, a na treću uplatu 2000 kn. Na primjer, uplatio si 1000 kn čime ostvaruješ pravo na bonus od 500 kn. Bonus će biti prebačen na tvoj račun ako ispuniš uvjete tj. odigraš listiće u ukupnoj vrijednosti od 4 x 500 = 2000 kn. Ovisno od vrste igre na koju se kladiš, svaki će listić u skladu s pravilima navedenim ispod s definiranim postotkom od uplate uvećati obaveznu sumu za odigravanje.
    • Da bi se bonusi našli na tvom računu, neophodno je da ispuniš navedene uvjete. Tek nakon ispunjenja uvjeta i dodjele bonusa na prvu uplatu možeš pristupiti otključavanju sljedećeg bonusa.
    • Ovaj benefit predstavlja novčane bonuse, a nakon ispunjenja svih uvjeta isplaćuju se na račun tako što se stanje uvećava za iznos dodijeljenog bonusa.

    Obavezna suma za odigravanje može se dostići na sljedeće načine:

    • Klasično klađenje – 100% od uplate na listićima s minimalno 4 događaja i minimalnim pojedinačnim tečajem 1,45 ulazi u sumu za odigravanje. U slučaju sistemskih listića, minimalni broj redova po kombinaciji je 4.
    • Klađenje uživo – 20% od uplate na listićima s najmanje 2 događaja i minimalnim pojedinačnim tečajem 1,20 ulazi u sumu za odigravanje.
    • Loto – 30% uplate na listićima gdje je minimalno 3 odabrana broja, i to listići brzih izvlačenja – Grčki kino, Poljski kino, Češki kino, Češki brzi kino, Italijanski 10e, Španjolski ekspres i Mađarski putto. Ostale loto igre ne ulaze u sumu za odigravanje.
    • Klađenje na virtualne igre – 30% od uplate na nesistemskim listićima s minimalno dva događaja ulazi u sumu za odigravanje

    Rok za ispunjenje uvjeta i otključavanje bonusa je 30 dana. U promociji sudjelovati mogu svi koji po prvi put ostvare uplatu od 17. studenog 2021.

    Pravo na bonus možeš ostvariti samo jednom po bonusu. Hattrick bonus ne isključuje sva važeća pravila klađenja.


    germania je dio srpske mozzart grupe i ima više manje jednake tečajeve kao i mozzart kladionica, znači vrlo dobre…. nažalost, u slučaju germanije treba ih umanjiti za iznose manipulativnih troškova i poreza, no i dalje su među najboljima na hrvatskim kladionicama

    s obzirom na combo uvjet bonus i nije baš najjednostavniji ako se želi igrati na sigurno, no nije i nemoguće… također, pitanje je koliko je isplativ za sigurno klađenje, ako se ne želi riskirati

    s druge strane, minimalni tečaj je dosta nizak, a posebno treći bonus iznosi odličnih 200% do 2.000 kuna što, čini mi se, vrijedi i malo rizika

     

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.