Isplata na bankovni racun

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 13)
Autor
Sve objave
  • #163739

    Pokrenuo sam danas isplatu sa bet365 na bankovni racun, nikad prije nisam isplacivao na banku, uvijek na skrill. Zanima me kada bih otprilike vec mogao u banku ici da provjerim da li je novac legao (na bet365 su mi rekli za 2 do 10 radnih dana, ali me zanima ako je neko cesto isplacivao na banku koliko ste cekali). I zanima me da li bih mogao imati problema u banci zato sto je isplata sa kladionice, isplacivao sam ja prije sa skrilla, al nesto mi ova sad u banci kao rekla kladionica je to ne znam da li ce mozda biti odbijeno. Radi se o Unicredit banci u BiH. Unaprijed hvala na odgovoru.

  • #163740

    Sto si isao direktno iz kladionicr u banku, sto nisi preko skrilla? Pa mora proci mislim samo sto te mogu zvati da das izjavu o prilivu novca koju oni moraju proslijediti u Narodnu banku, tako bi trebalo da je u Srbiji. Stezu nam obruc, treba samo pisati tuzbe skrillu i netelleru i pritiskati ih da promjene politiku poslovanja i pisati ecopayzu i entropayu da se sire i koriste pohlepu ovih.

  • #163757

    Jbg morao sam u banku, zato sto je bet365 skontao da nesto radim, pa mi nije htio isplatiti na skrill i trazio jos dodatne provjere, sliku pasosa kako drzim kraj glave, malo me zezali, al sad su na kraju rekli da ce isplatiti. Niko mi jos nije rekao, pa bih molio kad procitate da kazete koliko ste otprilike cekali kad ste isplacivali na banku sa kladionice.

  • #163763

    druze u srbiji se za godinu dana opere 4 milijarde evra preko narodne banke

  • #163764

    Zasto si se osjetio pozvanim da komentarises nesto sto te niko nije pitao, ako znas odg na ono sto sam pitao reci, ako ne znas ne smaraj.

  • #163766

    haha kad si tako pametan sam se vadi a nemoj nas smarati sa svojim ne znanjem

  • #163768

    Neka polako ljudi, ionako smo sve pod vecim pritiskom i jedino jedni drugima mozemo da pomazemo sa znajem i savjetima i locnim iskustvima. Nema potrebe da se raspravljate oko toga. Ako si prosao verifikaciju uspjesno i ide isplata, trebalo bi da pise tamo rok isplate n abankovni racun. Mislim da sa jakim kladionicam to ide brze jer ide cesce i znaju sve procedure. Iz nekih postova i od prijatelja znam eto samo da te mogu a i ne moraju zvati u banku da das izjavu o porijeklu novca i to je to. Oni su duzni to slati u Narodnu banku. Milsio sma da si u skladu sa ovom aktuelnom temom htio da zaobidjes isplatu preko skrilla zbog pracenja tih tansakcija. U svakom slucaju, eto kad legnu, ako Bog da, ti javi kako i sta bi. Opet ce nam valjda komsije iz Hrvatske javiti kako prolaze sa tim csr jer oni su vec potpisnici tog sporazuma pa cemo znati kako i sta dalje.

  • #163779

    u roku dan-dva maximalno sa bet365 na racun u unicredit banci… provjereno, vioše puta radio

  • #167668

    Za mene je bio samo jedan dan. Kada potvrdite svoj račun, nema problema.

  • #179627

    Da li je itko isplacivao sebi na bankovni racun odnosno debitnu karticu sredstva sa kladionica u RH. Noviji sam pa nemam bas iskustva a molim za pomoc. Da li je neophodno otvarati racun na skrill ili netteller?

    Jednom unatrag zadnje dvije godine sam si isplatio nekih cca 300 eura na debitnu karticu i nitko me nije zvao? Da li zovu  samo ako se radi o velikim iznosima ili? Citam da se mora potpisati izjava o porijeklu novca? Pitam za ubuduce

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 13)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.