Jackpotjoy besplatni spinovi

Bonus Majstori » Forum » Casino i ostalo » Jackpotjoy besplatni spinovi

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
Autor
Sve objave
  • #143518

    JACKPOTJOY – BESPLATNI SPINOVI I BINGO KARTICE

    Jackpotjoy je jedna od najpopularnijih engleskih stranica za bingo i online igre.
    Već godinama na Jackpotjoyu imaju besplatne igre na kojima možete osvojiti besplatne spinove na Tiki Island slotu, a sada imaju još 2 nove igre na kojima se mogu osvojiti besplatne bingo kartice ili spinovi na Double Bubble slotu.
    Dobici nemaju nikakav rollover i mogu se isplatiti kada skupite dovoljno sredstava da možete dovršiti isplatu.
    Svaki tjedan može se igrati samo jednu od dostupnih igara koje se mogu naći tako što se nakon logiranja pokrene neka od igara te se izabere tab MORE GAMES, a zatim FREE.

    Ja sam lani to dosta često igrao i sve u svemu izvukao sam nekih 90-ak eura. Poslije nisam nalazio vremena, pa sam pomalo i zaboravio iako se dnevno troši cca 5 minuta.
    Igrao sam samo prve dvije igre Tiki’s Catch of the Day i Stars Of Tiki Temple na kojima se mogu dobiti besplatni spinovi na Tiki Island. Tjedno se može osvojiti do 50 besplatnih spinova, a na slotu se može dobiti i jackpot do 750 GBP. Najviše sam jednom iz 10 spinova dobio cca 13 eura.
    Da bi se igralo ipak bi nakon otvaranja trebalo uplatiti nešto, čini mi se 10 eura. Prije su imali i bonus koji se mogao odbiti da se ne bi gnjavilo s rolloverom.
    Probao sam opet igrati danas i vidim da je Catch of the Day i dalje potpuno besplatan, dok za Stars treba uplatiti najmanje 2 eura tjedno na neku igru.
    U besplatnim igrama svaki dan se može u 6 pokušaja osvojiti besplatne spinove s tim da se rezultati akumuliraju te su u slučaju svakodnevnog igranja šanse povećavaju.

    Sve u svemu tko ima dovoljno vremena može sigurno nešto zaraditi.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.