Kako sigurno zaraditi na kripto kladionicama

Bonus Majstori » Forum » Sve o Kriptovalutama » Kako sigurno zaraditi na kripto kladionicama

Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
Autor
Sve objave
  • #179517

    Za nove članove i pratitelje foruma kojima je ova tema nepoznata i koji su do sada samo trgovali cv pripremio sam nekoliko jednostavnih primjera kako ostvariti sigurnu zaradu na kripto kladionicama nekom od metoda Sigurnog klađenja, u svijetu poznatijeg kao Matched Betting. Pojednostavljeno rečeno, sigurno klađenje je metoda klađenja gdje se kladeći se u najmanje dvije kladionice pokrivaju svi mogući ishodi, a sve kako bi se ostvario matematički siguran profit iskorištavanjem bonusa, besplatnih oklada i ostalih promotivnih ponuda koje kladionice nude svojim igračima.
    Potrebno je naglasiti da se ovdje prije svaga radi o mogućnosti dugotrajne zarade korištenjem velikog broja gotovo svakodnevnih promocija. U pravilu profit koji se može ostvariti pojedinačnom promocijom nije velik, ali je zato moguće ostvarivati konstantnu zaradu.

    Sigurno klađenje u pravilu uključuje pokrivanje svih mogućih iznosa. Najjednostavniji način koji nam omogućuje to ostvariti je uplaćivanjem tzv. Lay oklada na Betfairu. Betfair je specifična kladionica, tzv. burza tečajeva ili Beting exchange, na kojoj se igrači klade jedan protiv drugog. Lay je oklada da se nešto neće dogoditi i omogućuje nam da uplatimo kontraokladu na gotovo bilo koju okladu na nekoj drugoj kladionici. Više o Betfairu i načinu uplaćivanja Lay oklada možete pročitati u našim tutorijalima Burze koeficijenata i Betfair tutorijal.

    Za igrače iz zemalja koji se ne mogu registrirati na Betfair, poput Srbije, najbolja alternativa je Ortbit exchange. Orbit ima potpuno jednaku ponudu kao Betfair, u pravilu jednaku vrijednost tečajeva, pa čak i veću likvidnost. Provizija na dobitke je fiksna i iznosi 3%. Najvažnija razlika je u tome što je Orbit račun potrebno otvoriti preko Betting brokera. Neki od brokera koji u ponudi imaju Orbit su Bet in Asia i Asianconnect.

    Cijeli princip sigurnog klađenja počiva na matematičkom izračunu idealnih uloga koji donose sigurnu zaradu. Idealne uloge na internet kladionici i Betfairu najjednostavnije je izračunati pomuću našeg Microsoft Excel Kalkulatora za sigurno klađenje, kojeg možete besplatno koristiti. Unutar njega nalazi se više pojedinačnih kalkulatora za različite vrste promocija i situacija koje donose profit.

    Duelbits Doubled odds promocija

    Duelbits kladionica u zadnje vrijeme ima najviše vrlo dobrih promocija, od kojih mnoge donose sigurnu zaradu. Ovo je vrlo jednostavna promocija u kojoj se uz relativno mali ulog i još manje vremena koje treba uložiti može zaraditi 15-ak dolara. DB ovu promociju u zadnje vrijeme ponavlja do 2 puta tjedno.
    Jedna takva promocija održala se na utakmicu Lige prvaka Manchester United – Atletico 15.03.2022. godine.

    MAN UNITED VS ATLETICO MADRID – DOUBLED ODDS BOTH TEAM TO SCORE

    Iz uvjeta promocije vidljivo je da je Duelbits svojim igračima umjesto standardnog tečaja 2,0 na okladu obje ekipe postižu gol ponudio dvostruko bolji tečaj 4,0. Time je generiran Surebet (Sigurna oklada) u kojoj je kladeći se na oba moguća ishoda moguće ostvariti siguran profit. Konkretno, potrebno je uplatiti okladu Oba tima postižu gol od 20$ na Duelbitsu i protukladu (Lay) na Betfairu. Da bi utvrdili koliki trebamo uplatiti ulog na kontraokladu najprije ćemo provjeriti tečaj na lay okladu na Betfairu a zatim izračunati idealan ulog koristeći kalkulator za sigurno klađenje. Za izračun uloga kod Surebets oklada koristimo Matched Betting Kalkulatora na istoimenom (prvom) listu.

    U trenutku pisanja posta Lay na Betfairu iznosio je 2,04. Unosom svih parametara promocije u matched betting kalkulator utvrđujemo da je iznos na koji uplaćujmo Lay okladu (Backer’s Stake) 39,60$, što znači da je ulog koji trebamo uplatiti na Betfairu 41,19$. Iz kalkulatora je vidljivo da profit na ovako postavljanu okladu iznosi 18,81$. Provjerimo izračun pregledom mogućih ishoda:
    Uplatom od 20$ na Duelbitsu na tečaj 4,0 u slučaju da utakmica završi s pogotkom obje momčadi ostvariti ćemo dobitak od 60$. Umanjeno za ulog od 41,19$ na Betfairu ostaje nam 18,81$.
    U slučaju da obje momčadi ne postignu pogodak na utakmici ostvariti ćemo dobitnu okladu na Betfairu. I to u iznosu 38,81, što je ustvari iznos Lay oklade (39,60) umanjen za iznos Betfair provizije od 2%. S obzirom da smo na Duelbitsu uplatili 20$ lako možemo matematički potvrditi da smo i u ovom slučaju ostvarili profit od 18,81$.

    Stake Eddie’s Guarantee

    Stake kladionica svakog vikenda ima Eddie’s Guarantee promociju u okviru kojeg izaberu jednu okladu na koju je moguće kladiti se uz garanciju djelomičnog povrata u slučaju gubitka oklade. Konkretno, ako uplatite na izabranu okladu i izgubite Stake će vam vratiti 50% uloga do protuvrijednosti 100$, bez ikakvih dodatnih uvjeta. Ovu je promociju u nekim slučajevima moguće vrlo jednstavno odigrati metodom sigurnog klađenja na način da se bez obzira na krajnji ishod oklade ostvari sigurna zarada. Evo primjera iz recentne promocije:
    Eddie’s Guarantee – Weekend of March 11th to 14th
    ATP Indian Wells: Alcaraz Garfia, Carlos – Mcdonald, Mackenzie
    Correct Score 2:0 – Alcaraz

    Dakle, ako uplatite okladu na pobjedu Alcaraz Garfie od 2:0 dobiti ćete povrat izgubljenog uloga do maksimalno 50$. Treba napomenuti da u Stakeu na računu možete imati sredstva u više kriptovaluta, među kojima su btc, eth, ltc i doge i sa svima od njih možete uplatiti ovu i svaku drugu okladu. Zbog lakšeg izračuna iznosi su izraženi u dolarima.
    U trenutku pisanja članka tečaj na pobjedu Alcareza na Stake kladionici iznosio je 1,77. Istovremeno, Betfair lay tečaj na isti događaj iznosio je 1,90. Ovo je u stvarni Risk Free Bet promocija te za izračun idealnih uloga koristimo Risk Free bet Kalkulator na listu Matched Betting. Kako bi ostvarili maksimalan profit, a s obzirom na maksimalni povrat od 50$, na Stakeu je potrebno uplatiti okladu od 100$.

    Unosom svih parametara promocije u kalkulator utvrditi ćemo da je iznos na koji uplaćujemo protuokladu (Backer’s Stake) 67,55$, tj. stvarni ulog (Liability) na Betfairu 60,80$. Ovako uplaćena oklada donosi nam sigurnu zaradu od 16,20$

    Ostale Stake promocije potražite u temi: https://bonusmajstori.com/forum/tema/stake-promocije/

    Duelbits Risk Free Bet promocija

    Duelbits večeras ima još jednu vrlo dobru promociju koja nam donosi sigurnu zaradu od 25-30 dolara.

    $50 Risk Free El Clasico 1st Goalscorer Bet

    Za iskoristiti ovu promociju i uzeti sigurnu zaradu potrebno je uplatiti okladu na prvog strijelca utakmice (First Goalscorer) na Duelbitsu i odgovarajuću protuokladu na isti događaj na Betfairu. Kako bi osigurali maksimalni profit preporučljivo je okladu uplatiti na igrača sa što višim tečajem, koji je istodobno najbliži Lay tečaju na Betfairu. Iako je za sudjelovanje u promociji dovoljno da se na Duelbitsu uplati oklada od 10$, najveći profit se ostvaruje uplatom punog iznosa promocije od 50$.

    Pregledom ponude na Duelbitsu i usporedbom na Betfairu ja sam se odlučio za okladu na Viniciusa Juniora sa tečajem 4,60. Lay oklada na Betfairu u trenutku uplaćivanja oklade iznosila je 7,0. Unosom podataka u Kalkulator dobiti ćemo idealne uloge. Kao i u prethodnom primjeru i ovom slučaju potrebno je koristiti Risk free bet kalkulator.

    Iz izračuna je vidljivo da uplatom 50$ na Duelbitsu i protuoklade s ukupnim ulogom od 154,73$ na Betfairu večeras možemo ostvariti sigurnu zaradu od 25,27$. Ono što je nepovoljno u ovoj specifičnoj ponudi je da se likvidnost na Betfairu za ovu vrstu oklade javlja tek neposredno pred sam početak utakmice. Ako niste u mogućnosti uplatiti okladu u određeno vrijeme, ovu ćete ponudu najvjerovatnije morati propustiti.

    Sve Duelbits promocije potražite u temi: https://bonusmajstori.com/forum/tema/duelbits-promocije

    Privitci:
    You must be logged in to view attached files.
  • #179593

    Pozdrav svima!

    Ubacite se u besplatnu telegram grupu Pobijedi Kripto Kladionicu, link -> https://t.me/pobjedikladionicu i saznaj sveo Sigurnom klađenju, najnovijim profitabilnim bonusima i promocijama.

    Također na Youtube kanalu Crypto Shupka pogledajte drugi video – primjer kako sigurno doći do profita koristeći promocije kladionica

    LINK:

    Kripto Šupak - Tvoj Kripto Mentor
    https://www.youtube.com/channel/UCGPNtDBFAcCioQbUO4hRgZQ

  • #179649

    Vidim kripto kladionice su sve popularnije, daju se i solidni bonusi ali zanima me kako je moguće ( i je li uopće ) anulirati varijabilnost tečaja kriptovaluta. Svjesni smo svi situacije u kojoj se kripto svijet trenutno nalazi i teško je prihvatiti da ono što se skupi tijekom promocija nakon nekog vremena ne vrijedi niti pola od vrijednosti koju je imalo kad smo te promocije odrađivali.

    Plaćajući fee za isplatu, pa opet za konerziju u stablecoin i nazad po potrebi opet u kripto pa depozit na kladionicu bi možda bilo riješenje ali uzimajući u obzir naknade nisam siguran koliko je isplativo.

    Ovo je forum o sigurnom načinu zarade tako da pretpostavljam da se ne kockaste ( odnosno “vjerujete” da će se tržište vratiti na stare cijene ako ne i više ) nego imate plan kako dugoročno biti u profitu neovisno o cijeni BTC i ostalih valuta.

  • #179652

    vrlo dobra primjedba…. načelno je teško govoriti o sigurnom klađenju (profitu) kada su u sve to umiješane kriptovalute

    moram priznati da sam tek nedavno uočio potencijal u kripto kladionicama, tako da još uvijek na neki način eksperimentiram… trenutno se ipak kockam na način da vjerujem da će se cijena kripta (btc) u nekom trenutku vratiti barem na stanje kada sam se ja time počeo ozbiljnije baviti, tj. na cijenu od prije par mjeseci od oko 38€ za 1mBTC… zato u zadnje vrijeme kontriram samo unutar iste kripto valute, konkretno BTC-a… možda nije najpametnije, ali mi je tako najjednostavnije računati

    jedna od opcija bi bila kao što si i sam rekao stalna kupoprodaja kripta, ali to mi se osim skupim čini čak i besmislenim… ionako je potrebna određena banka u kriptu, kada već imam neku kripto lovu ne vidim smisao da je danas prodam a sutra ponovo kupim

    ipak, jedna od ideja o kojoj razmišljam je kontrirati na betfairu sa tekućim tečajem i onda na kraju dana kupiti ili prodati BTC ovisno o dnevnom saldu…. u zadnje vrijeme imam dosta uspjeha (možda sreće) sa stake promocijama, tako da mi samo taj profit uvelike nadmašuje troškove sličnih dnevnih transkacija

    iz onoga što sam do sada naučio čini mi se da kripto kladionice, kao i walleti te druge kripto platforme, daju korisnicima mnogo više nego klasične kladionice i servisi, zato su mi i toliko interesantni u zadnje vrijeme… žao mi je pak što ne postoji veća želja za suradnjom i dijeljenjem informacija na forumu

  • #179676

    Ako se ima posla na dnevnoj osnovi onda se bez problema može korisititi Betfair za kontriranje s tim da se koristi trenutni tečaj pri odigravanju oklade, eventualno se kasnije korigira uplata ako meč počinje dosta kasnije nego je bet odigran i to samo ako je btc baš dosta porastao ili pao. Idealna situacija je da pola oklada ostane na kriptokladionici, a pola ode na Betfair. To je doduše teško očekivati i zato je nešto povoljnija opcija da sredstva ostanu na kriptokladionici jer je malo povoljnije to prebacivati u fiat nego obratno. S druge strane, za nas igrače je povoljnija opcija da sredstva ostanu na Betfairu jer tako neće ostati na kladionici (jasno je valjda zašto je to povoljnije). Igrači u Hrvatskoj imaju najbolju opciju prebacivanja sredstava ako koriste Binance karticu, Revolut i njihove virtualne i fizičke kartice (ili sličan servis) i Skrill (tamo je dovoljna virtualna kartica). Skrill ima mogućnost direktne isplate fiat valute na odabrani wallet uz dnevni limit od 500 eura i proviziju od 2%. Šteta što nije veći limit, s tim bi se moglo baš dobro kombinirati. Ja najviše, uz Binance, koristim Wasabi wallet jer ima vrlo male naknade za slanje. I tu treba malo istraživati dok se ne pronađu najpovoljnije opcije za svakog ponaosob.

  • #179685

    djelomična opcija da se ne brka kripto sa fiat volutama koju sam u zadnje vrijeme koristio je kontriranje oklada sa stake-a na sportsbet.io kladionici, na kojoj također imam račun u kriptu

    naime, za svaki sport jednom dnevno (unutar 24h) može se iskoristiti price boost opcija s kojom se dobije tečaj približno jednak betfair lay tečaju, a ponekad imaju i dodatne boost-eve za određene lige…. uz to imaju i loyalty program u sklopu kojeg isplaćuju bonus (cash / free bet / free spins) nakon odigranog određenog iznosa, pa se i tu nešto uzme

    naravno, ovo je moguće samo tamo gdje se može koristiti dutching kontra i za ograničen broj oklada, ali čak i u vrijeme kada sam puno više igrao na stake kladionici ovako sam mogao iskontrirati većinu stake promocija… naravno, može se koristiti i za druge kripto kladionice

Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.