Kako trgovati kriptovalutama – Sve o Futures Tradingu – Podcast Kriptovalute

Bonus Majstori » Forum » Sve o Kriptovalutama » Kako trgovati kriptovalutama – Sve o Futures Tradingu – Podcast Kriptovalute

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
Autor
Sve objave
  • #179383

    Pozdrav Kripto prijatelji!

    U ovom postu se nalazi video podcast kripto teme Futures trading. Poslušajte video i saznajte kako i na koji način trejdati Futures tehnikom, poslušajte savjete kako postati upjašean trejder i kako trgovati kriptovalutama kad je u pitanju Futures trading. Šta je, šta znači i za šta se upotrebljava long, short i leverage tehnike u tradingu kriptovalutama. Kripto tema o Futures tradingu podjeljenja u 3 dijela. U nastavku je link na podcast Futures Trejding 1.dio. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno pitajte tu ili u komantarima ispod videa.

     

    Kripto Šupak - Tvoj Kripto Mentor
    https://www.youtube.com/channel/UCGPNtDBFAcCioQbUO4hRgZQ

  • #179397

    Pozdrav Kripto prijatelji!

    Poslušajte 2.dio emisije o Futures Tradingu. Saznajte kako koristiti STOP LOSS i TAKE PROFIT tehnika. U emisiji saznajte i najbolje trikove i savjete kako i na koji način napraviti dobar trejd i uz malo truda ostvariti zaradu na kriptovalutama pomoću Futures tradinga.

    U nastavku je link poznatog kripto kralja koji će vas naučiti kako biti uspješan trejder, kako trejdati, kako napraviti dobar trejd, što je tehnička i fundamentalna analiza kriptovaluta i ostalo
    EmperorBTC – Tehnička Analiza Kriptovaluta

     https://twitter.com/EmperorBTC

     

     

     

     

    Kripto Šupak - Tvoj Kripto Mentor
    https://www.youtube.com/channel/UCGPNtDBFAcCioQbUO4hRgZQ

  • #179399

    Zanimljiva tema jako, Futures nam donosi mogucnost velikog profita ali je takodje i rizik visok.
    Voleo bih kada bi se ovde aktivirali svi koji vole Futures trade pa da svi skupa profitiramo.

    buy.eth

  • #179543
    Najbitnije stvari su one najosnovnije. Struktura marketa, price action, fibonacci, order flow i s/r ili demant/supply i naravno volumen. Od indikatora koristim ugl samo Oi. Dosta početnika pokušava da nadje tu famoznu “holy grail” strategiju (Ne kažem da neko od vas ima problem sa tim, to je samo statistika). Nema strategije koja je 100% profitabilna i SVAKA strategija će funkcionisati. Što više učite i kapirare to se vaš win rate povećava. A za sve je to potrebna praksa i mnogo truda. Znači što više trejdova prodjete, to bolje. Potrebno je dosta vremena i razumevanja. Ne može za mesec-dva, nažalost. Zoomout and backtest. Kada sve to naučite oko tehničke analize, riskmanagment je obavezna stvar. Znači do 1% rizika. Ukoliko neko nema dovoljno kapitala, postoje prop firme, koje ako položite njihov challange, dobijate odredjeni kapital da trgjete sa njim.
    Fundamentalna analiza je takođe jako bitna, pogotovo u cryptu. Nema nekog smisla raditi TA na novim coinima, ne poštuju toliko. Gledajte da trejdujete valute koji imaju veliki dnevni volumen, tipa Btc,Eth, xrp itd. Dovoljno vam je da izaberete jedan coin i samo njega trejdujete. Psihologija igra glavnu ulogu u svemu tome, morate da pratite vašu strategiju striktno. Fomo, da sam ovo, da sam ono… Sve je to problem. Budute strpljivi, pustite da market odradi svoje, ne treba uletati u trejd po svaku cenu. Bolje je propustiti trejd nego dobiti sl. I kada dobije par sl zaredom, to je sasvim normalna stvar, ne mora da znači da vaša strategija ne funkcioniše. Jedan dobar trade pokrije -%. Stavite sebi neki limit koliko trejdova radite u toku dana/nedelje. Ja uglavnom odradim 1-2 trejd dnevno, nekad ni to. Ukoliko izgubim oba trejda, to je to za taj dan. Overtrade je najgora stvar, a najčešća kod početnika. Statistika kaže da 90% trejdera nije profitabilno na duže staze, što znači da biti uspešan u trejdovanju nije uopšte lako. To je posao koji može da vam zaradi milione i po meni nema nikakvog problema i da neko sve ovo nauči za 3 godine, ne morate da jurite da sve skapirate što pre, isplati se svakako. Naravno ima tu još dosta bitnih stvari, vremenom ćete sve pohvatati.

    buy.eth

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.