Matchbook Exchange / Konjske trke / Geekstoy

Bonus Majstori » Forum » Kladionice i klađenje » Matchbook Exchange / Konjske trke / Geekstoy

Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
Autor
Sve objave
  • #167378

    Pozdrav dobri ljudi!

    Apsolutno sam nov na ovom forumu i za pocetak mogu samo da vam se zahvalim sto ovako nesto postoji na ovim prostorima!

    Jako sam nov u ovom svetu i zeleo bih dublje da razumem kako poceti sa trejdanjem, iako imam neka iskustva u radu sa konjskim trkama. Ukoliko je neko voljan da mi pojasni neke finese ( ne mislim odmah na same tehnike trejdanja ), bio bih mu do neba zahvalan, jer verujem da se i vi secate kako je bilo kada ste pocinjali. Nisam siguran da li smem da ostavljam neke svoje kontakte ovde na forumu kako bi mi se neko privatno javio jer su moja pitanja verovatno glupa za sve vas iskusnije i za sam forum. :silly:

    Konkretno me zanima da li je Matchbook jedina prava opcija za nas sa Balkana obzirom da ne mozemo da koristimo Betfair, plus su im provizije takve da je gotovo nemoguce raditi.
    Drugo, da li je neko i na koji nacin opravdao poreklo novca koje Matchbook trazi, ako nije zaposlen i nema ”normalna” primanja na bankovni racun.
    Trece, pretpostavljam da je Geekstoy takodje najbolji program koji se koristi za trejd.
    Sada ne mogu da setim sta bih za prvi post jos pitao, ali koliki budzet biste odvojili kao minimalni za neki pocetak?

    Hvala unapred svima koji odvoje vreme da odgovore!

  • #167380

    pozdrav ciggie,
    s obzirom da spominješ ne mogućnost korištenja betfaira pretpostavljam da si iz srbije… ne znam da li imaš ikakvu opciju otvaranja betfair računa, ali bi tebi i ostalima ipak skrenuo pažnju da se na betfairu od nedavno može dobiti provizija od 2 posto… imaš ovdje post o tome: https://bonusmajstori.com/forum/kladionice-i-kladenje/3805-betfair-provizija?start=50#12678

    nekako mi se čini da je za trejdanje betfair i dalje daleko najbolji izbor

  • #167384

    Pozdrav underdog,

    Da li bih ja iz Srbije mogao koristiti hrvatski Betfair uz VPN? Da li je to jedini nacin da koristim Betfair? Odlicne su te novine sa provizijama koje su uveli. Veliko ti hvala na odgovoru!

  • #167403

    vidim da ti je amburator već odgovorio… možda ipak da se najprije dobro raspitaš da li to preko vpn i s računima iz hrvatske funkcionira bez problema… sretno!

  • #167408

    Funkcionise tako za igrace iz Srbije.Dakle moze VPN,i moze nov nalog na Betfairu,sa hrvatskom l.kartom…ali obrati paznju na ip kad vec budes koristio VPN,da ne bude hrvatska,vec uzmi neku od okolnih zemalja(Madjarska,Bugarska,Rumunjja,cak i BIH)..Kad odaberes neku od ip adresa gledaj neka bude uvek ta ista(zapamti je)jel tu moze jedino da nastane eventualni problem,ako Betfair bude proveravao.Pozdrav svima:)

  • #167409

    Hvala puno Maksimuse. Ako jos neko iz Srbije trejda na Betfairu, neka slobodno podeli svoja iskustva ovde. Pomoce verujem i drugima. 😆

Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.