Napomene uz forum Domaće je domaće

Bonus Majstori » Forum » Domaće je domaće » Napomene uz forum Domaće je domaće

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
Autor
Sve objave
  • #178709

    Zadnjih je godina došlo do ekspanzije online klađenja na domaćim kladionicama i online casinima. Njihov je broj sve veći, a ponuda, opcije i izgled stranica sve profesionalniji. Ustvari, više gotovo da i nema zemaljske kladionice u našim krajevima da nema i stranice namijenjene online klađenju.

    Sljedeći tradiciju stranih, i domaće online kladionice sve češće nude bonuse dobrodošlice i promocije kako bi privukle nove i zadržale postojeće igrače. Iako je, barem u Hrvatskoj i to zbog znatno nižih stvarnih tečajeva, klađenje na domaćim kladionicama u pravilu manje isplativo nego na stranim, neki od ovih bonusa i dalje su vrlo su isplativi.

    Stoga nam se čini da je stiglo vrijeme za otvaranje posebnog foruma o ovoj tematici. Ovdje možemo objavljivati informacije i raspravljati o bonusima, promocijama i ostalim temama vezanim uz online kladionice i casina koje djeluju samo u nekoj od država regije.

    Zbog lakšeg snalaženja članova koji dolaze iz različitih zemalja, molim da se na početku naziva svake teme navede zemlja u kojoj kladionica djeluje, tj. na koju se bonus odnosi. Na primjer, HR za Hrvatsku, BH za Bosnu i Hercegovinu, SR za Srbiju itd.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.