NOVI UDARAC

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 27)
Autor
Sve objave
  • #166473

    Novi udarac, ne prodje ni pola godine da nas ne udare nekim novim potezom…Sad neteller neda vise isplatu na bankovni racun, bar u bih i srbija… Pa dokle vise, pa sta da radim sa njima, kakvi su lopovi postali… Evo opet pisem ako nekome treba na netu para nek mi se javi, nadjemo se, prebacim mu on meni kes…Ako iko ima neku jos ideju nek pise. Za pocetak, svako koga je ovo udarilo ne treab da im cuti treba se zaliti…

  • #166475

    na skrillu moze…danas imao isplatu na racun

  • #166477

    Moze i skrill i ecopayz ali bojim se da kad jedni povuku da je pitanje samo dana kada ce drugi, tako je bilo za sve, nema razloga da bude i za ovo… Jedino se nadam da je to trenutno samo neki problem ali s obzirom da u drugim drzavama moze a u Srbiji i Bosni ne moze slabe su sanse za to…

  • #166479

    da skrill i neteller su od payasfe-a..

    Moze i skrill i ecopayz ali bojim se da kad jedni povuku da je pitanje samo dana kada ce drugi, tako je bilo za sve, nema razloga da bude i za ovo… Jedino se nadam da je to trenutno samo neki problem ali s obzirom da u drugim drzavama moze a u Srbiji i Bosni ne moze slabe su sanse za to…

  • #166574

    Od 13.3.2019 Nova pravila – Skrill

    We are contacting you to let you know that we are making changes to some of the Skrill Account Terms of Use that govern our relationship with you and the way we provide the Skrill Services.

    The changes will come into effect on March 13, 2019.

    You can view the new Skrill Account Terms of Use by clicking on the link above. We have also taken this opportunity to provide you with a summary of the changes below.

    Skrill Service Fees

    The following change shall apply to the service fee referenced in the Skrill Account Terms of Use:

    Your Skrill Account is free for personal use as long as you login or make a transaction at least every 12 months. If you don’t do this, a monthly service fee of EUR 5.00 (or equivalent) will be deducted monthly from the funds in your Account.

    Termination or suspension of your Skrill Account

    We may now at any time suspend or terminate your Skrill Account without notice if we have reason to believe that another Skrill or NETELLER account held by you has been used for any fraudulent activity, money laundering, terrorism financing or other criminal activity.

    These changes will come into effect on March 13, 2019 and will automatically apply to the services Skrill provides to you. Your continued use of the Skrill services after March 13, 2019 will be taken as your acceptance of the above changes. Please get in contact with us should you need further information.

    Regards,

    Skrill Team

  • #166577

    Drugim recima
    Samo da vas obavestimo da od 13.marta spremamo veliku pljacku i zelimo da vam damo do znanja da vi ne mozete da uradite nista povodom toga jer mi imamo dokaze da radite nesto nelegalno,dokazi nam ne trebaju,moracete da nam verujete na rec.
    Koliko puta se desilo svakom od nas ovde da nam nekakladionica konfiskuje novac na osnovu istih ovih stvari koje sada skrill uvodi?zapitajte se malo
    Ne bih da mracim ali mislim da je ovo vrlo verovatno i poslednji udarac svima nama.

  • #166579

    Evo sto se mene tice, a ima ovde dosta njih sto me znaju i znaju i kako i sta radim, i znaju i da sam korektan, i znaju koliko sam od ovoga napravio kazem da ja povlacim sav novac sa paysafe jer ovo je samo najava uzimanja para. Planirano i opravdano a kako da krenemo redom 1. ukinute skrilll i neteller kartice (prvi i najlaksi nacin za povlacenjje novca, govorim o srbiji i bih), 2.ukinut jedan jedini preostali nacin povlacenja novca(bankovni racun, u objasnjenjima se navodi da rade na tome da ga vrate-zavlacenje) i 3. daju sebi slobodu da suspenduju i uzmu novac sa racuna za koji posumnjaju da se bave manipulacijama(a to im je sigurno prebacivanje sa racuna na racun). i I sad sta su uradili-pustili da ubacis novac svoj kod njih pa ukinuli jedan i drugi nacin povlacenja regularan i sad pare zarobljenej kod njih u slucaju da posle 13 marta podjes da prebacis pare nekome uzmu ti sve. Klasican lopovluk. Moj predlog, sto sam ja vec uradio, da im se pise i da nam jasno prciziraju sta smatraju sa tim sta im je sumjivo, sta smije a sta ne smije da radimo ili da prestaje saradnja sa njima. To je moje misljenje i moja odluka a vi kako hocete.

  • #166583

    Ma najgore je sto nemamo alternativu,barem mi u srbiji.ja bih ih prvi odjebao da imam alternativu
    Auuu ovo ce da bude masivna pljacka covece

  • #166585

    treba se zaliti i pisati im…

  • #166587

    Isto vrijedi i za Neteller:-( Oprostite se od računa od baka, ljubavnica, prijatelja, susjeda …
    🙂

Pregledavate 10 postova - 1 do 10 (od ukupno 27)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.