PONUDA

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
Autor
Sve objave
  • #166691

    Evo ne znam gdje d apostavim temu pa ako admin misli da joj nije mjesto ovdje nek je premjesti. Naime, ovde dosta njih je sa mnom imao neku transkaciju ili vise njih, znaju svi da je sve posteno i korektno, Shodno podlednjim mjerama od paysafe misllim da se treba nalaziti novih mogucnosti za nas koji od ovoga zivimo i radimo profesionalno. Ne znam niti ulazim u to koliko je takvih ali ja sam u kontaktu odavno sa podrskom iz ensurebet servisa u cilju uvodjenja lokalnih kladionica jer mislim da nam je buducnost u arbitrazi sa somacim kladionicama. Ja iz iskustva znam da to fino radi ali na zalost ja to rucno trazim i sporije ide. Shodno tome, spustio sam cifru koju oni traze d aubace neku od nasih kladionica a to je 1500 eur(ako neko ne vjeruje mogu mu poslati prepisku). E sad, oni su trazili da ako koristi se individulano to jeste za ogranicen broj korisnika traze i svaki mjesec 1500 pretplatu a ja sad pitam da li ima zainteresovaniih d askupimo tih 1500 i da im daomo da dodaju recimo prvo wwin bosanski koji je odlican i ima online i lako se verifikuje a ima i poslovnice. pa ni posle dodavali i durge kladionice.

  • #166695

    buducnost jeste surebeting sa lokalnim kladionicima,ali 50 eura dnevno je puno za samo jednu kladionicu..a i oni nisu bas neki servis ..prve puno gresaka..a wwin imas na betonvalue..

  • #166697

    Jeste puno to se slazem ali je ensurebet daleko najbolji servis jer ja koristim i betonvalue i betburger i njega ali najvise meceva odigram sa njim. Wwin ima na beton ali nista ne izbacuje dok recimo ogromne procente koji izadju na ensurebet za kartone i kornere cak i sendvic budu izadju na ensure a na beton nikad

Pregledavate 3 posta - 1 do 3 (od ukupno 3)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.