Poziv na suradnju

Bonus Majstori » Forum » Sportski Bonusi za sve » Poziv na suradnju

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
Autor
Sve objave
  • #179718

    Ovo je otvoreni poziv za sve one koji imaju kapital, entuzijazam, vrijeme i volju.
    U ovome sam više od 15 godina tako da znam sve trikove, mane i posjedujem veliki broj kontakata diljem svijeta a što mi omogućuje da uvijek budem u toku, jer svi znamo ( bar oni koji su duže u ovome ) kako se situacija stalno mjenja.
    Svi oni koji žele doći do informacija besplatno, oni koji muljaju, lažu i nemaju iskrene namjere neka me zaobiđu i uštede vrijeme i sebi i meni.
    Svi ostali telegram kontakt za više informacija ( uglavnom ima svakakvih kombinacija ) pa sami odlučite dali ima nešto “pametno” za vas ili ne.

    @Bookiedown
     

    Even when I lose I'm winning !

  • #179739

    Ovo je otvoreni poziv za sve one koji imaju kapital, entuzijazam, vrijeme i volju. U ovome sam više od 15 godina tako da znam sve trikove, mane i posjedujem veliki broj kontakata diljem svijeta a što mi omogućuje da uvijek budem u toku, jer svi znamo ( bar oni koji su duže u ovome ) kako se situacija stalno mjenja. Svi oni koji žele doći do informacija besplatno, oni koji muljaju, lažu i nemaju iskrene namjere neka me zaobiđu i uštede vrijeme i sebi i meni. Svi ostali telegram kontakt za više informacija ( uglavnom ima svakakvih kombinacija ) pa sami odlučite dali ima nešto “pametno” za vas ili ne. @Bookiedown

    Pozdrav, nema te na tekegramu?

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.