Presearch browser i kako zarađivati PRE token

Bonus Majstori » Forum » Sve o Kriptovalutama » Presearch browser i kako zarađivati PRE token

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
Autor
Sve objave
  • #168086

    Pozdrav svima,
    dugo nisam bio ovdje na forumu, vidim da je sve zamrlo. U ovom poslu se ne smije čovjek “uspavati” jer će ga pregaziti vrijeme i treba non-stop istraživati nove stvari.
    Jedna od njih je svakako i korištenje kriptovaluta u klađenju i kockanju pogotovo što je moguć veliki potencijal (rast cijena kriptovaluta).

    Ovdje imamo jedan vrlo zanimljiv projekt koji možda ima i lijepu budućnost. Radi se o Presearch browseru koji nakon registracije možete koristiti identično kao i Chrome, Edge, Firefox i slični…
    Za razliku od komercijalnih pretraživača koji vam ne plaćaju za pretraživanje neta, Presearch browser vas plaća za svaku pretragu s 0.10 PRE tokena (limitirano na prvih 30 pretraga dnevno).
    Za 30 pretraga dnevno se dobije ukupno 3 PRE tokena što mjesečno daje protuvrijednost od cca 22 eura trema trenutnoj cijeni PRE tokena ( Cijena Pre tokena ). Nije nešto, ali bome nije niti za zanemariti obzirom da tih 30 pretraga nije nikakav problem za napravitibonus hunterima. A i cijena PRE tokena je značajno skočila nakon ove objave:
    Google dodaje Presearch kao defaultnu opciju na androide

    Ako se registriraš preko mog linka odmah ćeš dobiti 25 PRE tokena na svoj račun (to je cca 6 eura prema sadašnjoj cijeni tokena). Može se staviti i kao adds on na firefox. Ja sam instalirao i aplikaciju na mobitel (broji se pretraživanje i na mobitelu i na desktopu 🙂 PRE token se može prebaciti u svoj wallet kad se skupi 1000 komada (to je trenutno cca 250 eura)

    Link za registraciju i dobivanje prvih 25 PRE tokena

  • #168152

    Hvala svima koji su se registrirali preko gornjeg linka.

    Vijesti vezane uz Presearch možete pratiti i na twitteru: https://twitter.com/presearchnews

Pregledavate 2 posta - 1 do 2 (od ukupno 2)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.