vijesti iz medija

Bonus Majstori » Forum » Chat Birtija » vijesti iz medija

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)
Autor
Sve objave
  • #158212

    Split: Do novca za klađenje preko facebook profila
    Objavljeno: 07.02.2015

    Splitska policija je uhitila i pritvorskom nadzorniku predala 26-godišnjaka, koji je lažiranjem facebook profila prevario dvije osobe i njihove podatke koristio za klađenje, a istragu nastavlja jer sumnja da je počinio više sličnih djela računalne prijevare i nedozvoljene uporabe osobnih podataka.

    Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom sa šireg zadarskog područja, koji je na štetu dviju osoba lažirao facebook profil njihovih prijatelja, te od oštećenih tražio da fotografiraju svoje platne kartice, a zatim je tako dobivene podatke koristio za uplate u kladionici. Na taj je način jednu osobu oštetio za iznos od 1100 kuna, a drugu za 2000 kuna. S računa jednog od oštećenih pokušao je uplatiti veći iznos novca, ali je kartica već bila blokirana, priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

    Zbog postojanja sumnje da je počinio niz istovjetnih kaznenih djela policijski službenici provode daljnje kriminalističke izvide.(Hina)

  • #158219

    Jel to netko sa foruma 🙂

    Even when I lose I'm winning !

  • #158221

    Hoh, tko zna možda i takvih ima. Moguće da su otvorili scam kladionicu i uzimali dokumente i kartice od igrača :pinch:

    Jel to netko sa foruma 🙂

  • #160474

    Još jedena primjer kako se NE kladiti sa tuđim dokumentima

    IZVOR: 24SATA-PORTAL

    Vozač autobusa je pljačkao putnike da bi se mogao kladiti

    Ploče: Vozač (28) je mobitelom fotografirao bankovne kartice i osobne isprave putnika. Potom je, koristeći te podatke, otvorio račune u kladionicama

    Policija u Pločama sumnjiči vozača (28) autobusa zbog više kaznenih djela neovlaštene uporabe osobnih podataka.
    Vozač je početkom srpnja iskoristio nepažnju dvoje putnika i mobitelom fotografirao njihove bankovne kartice i osobne isprave. Potom je, koristeći pribavljene podatke, otvorio račune u kladionicama i na njih prebacivao novac s bankovnih kartica dvoje putnika. Na taj način ih je oštetio za 5500 kuna.
    Policija ga također sumnjiči da je od listopada 2014. godine do svibnja ove godine na isti način fotografirao osobne iskaznice još deset putnika. Podatke je pohranio u mobitel, te je koristeći podatke jednog putnika otvorio e-mail adresu i račun na internetskom servisu za transfer novca u kladionici.

  • #166296

    Ja mislio da je ekipa sa Bonusmajstora skinula bet365 do gaća

    šefica kladioničarske tvrtke Bet365, isplatila je sebi nevjerojatnih 265 milijuna funti (299 milijuna eura) prošle godine, što je rekordna isplata za nekog direktora britanske tvrtke, javlja Guardian.

    Preračunat u “dnevnicu”, ovaj golemi bonus iznosi 726 tisuća funti ili 820 tisuća eura dnevno. Coates je tako srušila rekord koji je sama postavila godinu ranije, kad si je isplatila 217 milijuna funti, odnosno 245 milijuna eura.

    Direktorica (CEO) ove uspješne kladioničarske tvrtke iz Stokea prošle je godine primila osnovnu plaću od 248 tisuća eura, a pokazuju računovodstvene knjige tvrtke. Usto je dobila dividende u iznosu od 50 milijuna eura zahvaljujući svom natpolovičnom udjelu u tvrtki

    Njena je plaća tako, piše Guardian, 9500 veća od prosječne plaće u Velikoj Britaniji, 1700 puta veća od one koju prima premijerka Theresa May, 27 puta veća od one koju prima direktor Applea Tim Cook i više nego dvostruko od ukupne plaće čitave nogometne momčadi kluba Stoke City – koji je, inače, u vlasništvu Bet365.

Pregledavate 5 postova - 1 do 5 (od ukupno 5)
  • Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.